- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Oбичате ли партниора си
Да, иначе защо да съм с него 0.о
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ако всеки обичаше този, с когото е, щеше да е много по-спокоен света. Това, че си с някого, не значи, че го обичаш, обичта е резултат на много време доверие и много реживяно между двама души, не идва след първата седмица или първия месец.Първоначално написано от Wrathchild
Лично аз мислех до вчера, че обичам човека до себе си, но пак се бях замислила за истинската, дълбока обич... Макар това вътре в мен да е силно и да усещам, че съм готова на много жертви за момчето, ме е страх още да го нарека с такова силно име - обич...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
[!][!][!] ОБИЧАМ ГО ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО НА СВЕТА [!][!][!]
Обичам го и то много ...Просто не знам какво бих правила без него
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Обичам го, с цялото си сърце![]()
Повече от всички, от всичко и от всякога!![]()
Заедно сме от година и 2 месеца...![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
Ние от година и 1 месец..но в момента сме мн скарани..Мисля 1е го обичам но съм се замисляла да не е просто..нзм..да съм свикнала толкова много с него а любовта да е изчезнала..Но мисля ако се сдобрим, да разбера..![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
И аз много много много си го обичкам!Просто незнам какво ще правя без него....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Страшно много си оби4ам приятеля![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Obi4am go prekaleno mnogo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Obi4am go tolkova mnogo 4e 4ak jivota 6te si dam za nego
![]()
Може да си с някой и без да го обичаш, просто да има харесване и привличане.Какво толкова, ако и на двамата това стига?
Обичам го повече от всичко на света, повече от себе си дори.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Партньора си по танци не, по белот също, ама гаджето си го обичамЕСТЕСТВЕНО
![]()
Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!
и аз не знам вече... но едва ли![]()
За съжаление, да. Понякога да обичаш някого и да си с него не означава, че ще бъдете щастливи
. В моя случай различията са непреодолими, но все още сме зедно, да видим до кога
![]()
ОБИЧАМ ГО МН МН
![]()
![]()
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
umesten vapros
za6toto mn ot horata ...ili samo si mislqt 4e obi4at nqkogo,ili pone si priznavat...ne ne go obi4am s nego sam zaradi nqkva cel. no az moga da kaja OBI4AM GO! ne mnogo ili stra6no mnogo ili izklu4itelno mnogo, zatoto prosto dumata obi4am te vklu4va si4ko tova. nikoi ne moje da obi4a malko ili mnogo.... toi prosto obi4a
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™