- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Oбичате ли партниора си
Koi ot vsichkite mi partniori? XaxAxaxaxxXaa... Mi ne,ne go(gi) obicham
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Дааааа![]()
Не.![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
chovekat s koito sam sega nemoga da kaj che go obichamlubovta e slojno neshto za men eeee haresvam go no opredeleno ne go obicham
po prostichko da es izrazq moje bi ako go bqh sreshtnala po rano
![]()
не е ли достатъчно ясно...Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
ammmm az az pak sam sea s toq zada zabravq drugiq naprimer za tva za men ne e dostatachno qsno
xix emiiii mnogo mnogo si go obi4kam![]()
![]()
![]()
Х_X
Оставам в туш, когато видя хора, тръгнали преди месец, максимум 2, с партньора/партньорката си (по-скоро партньора, момчетата са по-разумни), а шишат как ги обичат и са готови на всичко за тях, как те са им всичкоПо мое мнение обичта е наистина силно и дълбоко чувство и не го получаваш от днес за утре, а след доста време грижи, внимание към любимия човек... Аз ли изоставам и не разбирам за какво става дума, какво става тук?
Според мен вече всеки омаловажава истинското,което се случва по време на обичта, на любовта... Това не е нещо, което да ти завърта главата, да ти заема ума в 100% от времето...
Както се казва, любовта може да е магия, но магията често се оказва илюзия... Но всеки си разбира най-добре за себе си... Пак казвам, явно съм много старомодна, щом дори и с момчето, което е готово на много за мен и аз за него, с което имаме общи мечти, си имам едно наум... просто защото разбирам, че малко или много, 4 месеца може често да се недостатъчни за истинското очарование на истинската и дълбока обич и привързаност!
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
не е точно така,защото може преди тва да сте се целували и тн месеци преди да тръгнете и да сте очаквали тoчно това да разберете дали го/я обичате
![]()
![]()
Аз моят бебо си го обичам \
/
![]()
![]()
Какво има да му се разбира?Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
По-скоро да се изпита... А и какво, месеци наред ще се целуваш с някого, ще правите т.нар. "тн" (не знам какво имаш предвид под него), а няма да ходите?
А пък... ако чакаш първо да я има любовта, обичта, разбирането, грижата, а тогава да завързваш приятел/ка, то ще умреш чакайки... Истинската и дълбока любов идва с времето, с доверието между двама души, да могат да разчитат на другия, да могат да си споделят всичко, ама абсолютно всичко, без да се притесняват и без да ги е страх, че ще останат неразбрани...
И все пак, остава ми непонятно как някое момиченце на по 12-13-14, едвам тръгнало с приятеля си, едвам навъртели месец, вече говори за великата си т.нар. "истинска любов" и "обич", как би дало всичко за него, защото бил целият й свят... Трънки и глогинки...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Аз не съм много сигурна... Хубаво ми е с него, казваме си, че се обичаме, но не съм 100% убедена в това. Но мисля, че го обичам. Като не го виждам няколко дни или пък не се чуем поне 1-2 пъти по телефона, започва да ми липсва...
аз лично до преди 2 дни мислех, че ми е все едно, че съм с него просто така, за да има с кой да съм, но вчера се скарахме мн сериозно и бяхме на границата да се разделим... почувствах невероятна болка... таа сигурно го обичам.. не сме от мн одавна заедно, но все пак достатъчно, за да се привържа така към негоОбичта за сегашното поколение (12-15) е нещо много криво разбрано... След 1 седица тея деца вече си казват, че се обичат и са готови на какви ли не глупости за човека, с който ще скъсат след половин максимум един месец...
![]()
аз не го обичам...ОБОЖАВАМ ГО!!!!
ami DA estestveno za kakvo 6te sam s neq ina4e.mnoooo si lovkam moeto ANDRIAN4E![]()
Напълно съгласна съм. С моя приятел сме заедно от кажи-речи 8 месеца. Обичам го. Обичам и баба ми. Обичам и приятелите си. Но все още не зная дали това, което е между мен и партньора ми е любов. Както милата ми баба често казва - ”Изяжте две торби сол заедно и тогава ще разберете дали това е любовта”. Любовта е една. Няма такова нещо ”Първа истинска любов”, ”втора истинска любов”, дрън дрън. Има само една, която е истинска и единствена. И късметлиите не я изпускат цял животПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Като цяло пак се прекланям пред аргументите тиПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Единствената разлика с предишния ми пост е, че за мен има разлика между ”любов” и ”обич”. Любовта е една. Нея я споделяш с партньора си, по-точно Партньора си (да не забравяме сантименталното главно ”П”). Обичта можеш да я раздадеш на всички и пак да остане нещо за теб
Обичаш приятелите си, обичаш семейството си, обичаш котката си.. В крайна сметка за мен думата ”партньор” първо попада в графа ”приятел”, после в графа ”любовник” и пр.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Обичам го безкрайно много![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..