.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Обичам я повече от всичко

Обичам си го много даааа!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Koi ot vsichkite mi partniori? XaxAxaxaxxXaa... Mi ne,ne go(gi) obicham

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Град
    Испания.
    Не.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Град
    Пловдив
    chovekat s koito sam sega nemoga da kaj che go obicham lubovta e slojno neshto za men eeee haresvam go no opredeleno ne go obicham po prostichko da es izrazq moje bi ako go bqh sreshtnala po rano

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Да, иначе защо да съм с него 0.о
    не е ли достатъчно ясно...
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Град
    Пловдив
    ammmm az az pak sam sea s toq zada zabravq drugiq naprimer za tva za men ne e dostatachno qsno

Град
    secret :D
    xix emiiii mnogo mnogo si go obi4kam

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Х_X
    Оставам в туш, когато видя хора, тръгнали преди месец, максимум 2, с партньора/партньорката си (по-скоро партньора, момчетата са по-разумни), а шишат как ги обичат и са готови на всичко за тях, как те са им всичко По мое мнение обичта е наистина силно и дълбоко чувство и не го получаваш от днес за утре, а след доста време грижи, внимание към любимия човек... Аз ли изоставам и не разбирам за какво става дума, какво става тук? Според мен вече всеки омаловажава истинското,което се случва по време на обичта, на любовта... Това не е нещо, което да ти завърта главата, да ти заема ума в 100% от времето... Както се казва, любовта може да е магия, но магията често се оказва илюзия... Но всеки си разбира най-добре за себе си... Пак казвам, явно съм много старомодна, щом дори и с момчето, което е готово на много за мен и аз за него, с което имаме общи мечти, си имам едно наум... просто защото разбирам, че малко или много, 4 месеца може често да се недостатъчни за истинското очарование на истинската и дълбока обич и привързаност!
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Х_X
    Оставам в туш, когато видя хора, тръгнали преди месец, максимум 2, с партньора/партньорката си (по-скоро партньора, момчетата са по-разумни), а шишат как ги обичат и са готови на всичко за тях, как те са им всичко По мое мнение обичта е наистина силно и дълбоко чувство и не го получаваш от днес за утре, а след доста време грижи, внимание към любимия човек... Аз ли изоставам и не разбирам за какво става дума, какво става тук? Според мен вече всеки омаловажава истинското,което се случва по време на обичта, на любовта... Това не е нещо, което да ти завърта главата, да ти заема ума в 100% от времето... Както се казва, любовта може да е магия, но магията често се оказва илюзия... Но всеки си разбира най-добре за себе си... Пак казвам, явно съм много старомодна, щом дори и с момчето, което е готово на много за мен и аз за него, с което имаме общи мечти, си имам едно наум... просто защото разбирам, че малко или много, 4 месеца може често да се недостатъчни за истинското очарование на истинската и дълбока обич и привързаност!

не е точно така,защото може преди тва да сте се целували и тн месеци преди да тръгнете и да сте очаквали тoчно това да разберете дали го/я обичате

Аз моят бебо си го обичам \/

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    не е точно така,защото може преди тва да сте се целували и тн месеци преди да тръгнете и да сте очаквали тoчно това да разберете дали го/я обичате

Какво има да му се разбира? По-скоро да се изпита... А и какво, месеци наред ще се целуваш с някого, ще правите т.нар. "тн" (не знам какво имаш предвид под него), а няма да ходите? А пък... ако чакаш първо да я има любовта, обичта, разбирането, грижата, а тогава да завързваш приятел/ка, то ще умреш чакайки... Истинската и дълбока любов идва с времето, с доверието между двама души, да могат да разчитат на другия, да могат да си споделят всичко, ама абсолютно всичко, без да се притесняват и без да ги е страх, че ще останат неразбрани...
    И все пак, остава ми непонятно как някое момиченце на по 12-13-14, едвам тръгнало с приятеля си, едвам навъртели месец, вече говори за великата си т.нар. "истинска любов" и "обич", как би дало всичко за него, защото бил целият й свят... Трънки и глогинки...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Аз не съм много сигурна... Хубаво ми е с него, казваме си, че се обичаме, но не съм 100% убедена в това. Но мисля, че го обичам. Като не го виждам няколко дни или пък не се чуем поне 1-2 пъти по телефона, започва да ми липсва...

аз лично до преди 2 дни мислех, че ми е все едно, че съм с него просто така, за да има с кой да съм, но вчера се скарахме мн сериозно и бяхме на границата да се разделим... почувствах невероятна болка... таа сигурно го обичам.. не сме от мн одавна заедно, но все пак достатъчно, за да се привържа така към него Обичта за сегашното поколение (12-15) е нещо много криво разбрано... След 1 седица тея деца вече си казват, че се обичат и са готови на какви ли не глупости за човека, с който ще скъсат след половин максимум един месец...

аз не го обичам...ОБОЖАВАМ ГО!!!!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    От скоро си нямам партньор... Ама бившия си го обичах до едно време, после изведнъж не знам кво ми стана и загубих чувства към него... Той и затова ся ми е бивш...
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    ami DA estestveno za kakvo 6te sam s neq ina4e.mnoooo si lovkam moeto ANDRIAN4E

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Х_X
    Напълно съгласна съм. С моя приятел сме заедно от кажи-речи 8 месеца. Обичам го. Обичам и баба ми. Обичам и приятелите си. Но все още не зная дали това, което е между мен и партньора ми е любов. Както милата ми баба често казва - ”Изяжте две торби сол заедно и тогава ще разберете дали това е любовта”. Любовта е една. Няма такова нещо ”Първа истинска любов”, ”втора истинска любов”, дрън дрън. Има само една, която е истинска и единствена. И късметлиите не я изпускат цял живот

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`

Какво има да му се разбира? По-скоро да се изпита... А и какво, месеци наред ще се целуваш с някого, ще правите т.нар. "тн" (не знам какво имаш предвид под него), а няма да ходите? А пък... ако чакаш първо да я има любовта, обичта, разбирането, грижата, а тогава да завързваш приятел/ка, то ще умреш чакайки... Истинската и дълбока любов идва с времето, с доверието между двама души, да могат да разчитат на другия, да могат да си споделят всичко, ама абсолютно всичко, без да се притесняват и без да ги е страх, че ще останат неразбрани...
    И все пак, остава ми непонятно как някое момиченце на по 12-13-14, едвам тръгнало с приятеля си, едвам навъртели месец, вече говори за великата си т.нар. "истинска любов" и "обич", как би дало всичко за него, защото бил целият й свят... Трънки и глогинки...
    Като цяло пак се прекланям пред аргументите ти Единствената разлика с предишния ми пост е, че за мен има разлика между ”любов” и ”обич”. Любовта е една. Нея я споделяш с партньора си, по-точно Партньора си (да не забравяме сантименталното главно ”П”). Обичта можеш да я раздадеш на всички и пак да остане нещо за теб Обичаш приятелите си, обичаш семейството си, обичаш котката си.. В крайна сметка за мен думата ”партньор” първо попада в графа ”приятел”, после в графа ”любовник” и пр.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Там, където е сърцето...
    Обичам го безкрайно много
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Plovdiv
    Безкрайно много го ибичам Немога без него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си