.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

За изкусителите.. :P

Айде тук да си говорим за изкусителите(И мъжете и жените)в Островът на изкушението :) Сори ако има такава тема ама не намерих..Мен лично подбора на мъжете въодще не ми харесва :( Освен Владо,той ми харесва невероятно много,още от рекламата на бирата и клипа на Галена-Вземи си дъх съм си го харесала :P Вие сте..!

http://ostrov.ntv.bg/singles
    Това е страницата с изкусителите-мен ли4но от мъжете ме кефат Алтан,Цветан и Владо,а от жените-Калина,Роси и Златка
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Ъм....Е тоя простоооо..оооо

и оня с татусите що годе бива ...ма мноо дърт деа
    Иначе като обща картинка са ебати педалчетата сичките...че даже и тия двемата като им гледам снимките

А мацкитееее...определено са по-яки от мъжете...има една азиатка няква,дето определено ми хвана окото/аз попринцип имам слабост къв такива черти...някой ден ше си хвана китаец /
    Ааа тая сега я забелязах

определено хваща окото
    ...
    Начи извода е,от момиченцата Калинка и азиатката,от момченцата-тоя татуирания и Цветан

П.П. Изобщо не съм го гледала тва,мненията ми са въз основа на тва дето видях в сайта
    П.П.2 Ебати разсъжденията

Абе предаването го гледах веднъж и то за мн малко ... мисля,че не е нищо особено,но пак ще го гледам.А изкусителите и изкустиелките ... изобщо не ми харесват,честно казано.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    от жените ми допада само
    Златка =>

китайката също не е лоша...

нещо подбора на мъжете не е направен като хората... кефи ме само най-малкия,който е на плитки.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Не го гледам -> никой не ми допада.
    Как мож да се тровите с такива бълвочи???

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: За изкусителите.. :P

Цитирай Първоначално написано от M!mZzZ
    Айде тук да си говорим за изкусителите(И мъжете и жените)в Островът на изкушението Сори ако има такава тема ама не намерих..Мен лично подбора на мъжете въодще не ми харесва Освен Владо,той ми харесва невероятно много,още от рекламата на бирата и клипа на Галена-Вземи си дъх съм си го харесала :P Вие сте..!

На теб какво ти разбира главата от качествена телевизия. Сигурен съм, че слушаш чалга и за теб Пайнер са най-добрите. Но ако научиш малко анг. и гледаш чужди продукции, ще видиш разликата. Това предаване е свръх тъпо и не мисля да го коментирам.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цееецо,Цееецо,Цееецо!Други е не ме кефят...ама тоя ако ми падне тежко му
    още не съм срещнала мъж с това име,който да не е хубав.

едит:ама тфа не значи че ще гледам де

Jamalska ай му основем фен клуб

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Айдеинтересите му зарибяват...хм и прическата...ако и той беше фйешън няаше да ни кефи толко.

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Ъм....Е тоя простоооо..оооо

и оня с татусите що годе бива ...ма мноо дърт деа
    Иначе като обща картинка са ебати педалчетата сичките...че даже и тия двемата като им гледам снимките

А мацкитееее...определено са по-яки от мъжете...има една азиатка няква,дето определено ми хвана окото/аз попринцип имам слабост къв такива черти...някой ден ше си хвана китаец /
    Ааа тая сега я забелязах

определено хваща окото
    ...
    Начи извода е,от момиченцата Калинка и азиатката,от момченцата-тоя татуирания и Цветан

П.П. Изобщо не съм го гледала тва,мненията ми са въз основа на тва дето видях в сайта
    П.П.2 Ебати разсъжденията
    Мацката и пича,на които си сложила снимка,само те ме кефят
    Мноу готини и двамата бе деба

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Таз Евгения е чаровна...
    Питах мъжа си коя му харесва...и стигнах до извода,че има ужасен вкус за жени

Нито изкусителите, нито изкусителките ми харесват. Изкусителките се представиха много зле. Сякаш на мъжете им трябва само секс. Ами интересни разговори, нещо друго. Мъжете нямат ли нужда от това?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Нито изкусителите, нито изкусителките ми харесват. Изкусителките се представиха много зле. Сякаш на мъжете им трябва само секс. Ами интересни разговори, нещо друго. Мъжете нямат ли нужда от това?
    Ъъъ...не винаги :/ Тфа са некфи чувствителни мъже

Град
    Pink Paradise
    Не са толкоз хубави... о.О Елена като че ли е най-симпатична. И тая Калина става. Роси и Златка... горе-долу стават. От мъжете... Антон ми харесва, Кирил и Владо. Цветан ми прилича на нарко боса от Кръцни/Срежи .
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Предаването ми е тъпо,иначе от искусителите Владо ..

Цитирай Първоначално написано от Владимир Илич Ленин
    Не го гледам -> никой не ми допада.
    Как мож да се тровите с такива бълвочи???
    мда, мн блудкаво фе! Гледах веднъж десетина минути.... по-зле от сапунка, щото знаеш, че тия си вярват.. брр
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Jamalska бас ловя че мъжо ти си е харесал някое русо маце

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Jamalska бас ловя че мъжо ти си е харесал някое русо маце
    По-лошо...таз Лорита ли беше каква беше...на мен ми е мн противна.

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Ъъъ...не винаги :/ Тфа са некфи чувствителни мъже
    е вие пък изкарахте мъжете все едно са неуморни секс машини.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си