.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли абортирали?

Гласували
63. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

40 63,49%
  • не

22 34,92%
  • все ми е тая....

1 1,59%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Тема: Абортът..

Абортът..

Кажете какво мислите за аборта вие бихте ли постъпили така ...

модерирано от devil_girls_
    прибавих анкета по предложение на
    Made_of_Pain.
    Бъди себе си..

Никога.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Зависи на колко години съм

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    Не...това е убийство,а убийствата не са ми по вкуса

Град
    varna
    ponqkoga e nalojitelno, ako nqma6 dostata4no seriozen partnior, 6te ti e dosta trudno da otgleda6 dete sama. ili p1k ako si na 16!! ne stiga 4e tvoeto bade6te se sasipva ami i na deteto. ami ako te iznasilqt i zabremenee6? tva e super gadno. a imam edna priqtelka deto se okaza 4e ima izvanmato4na bremennost i se naloji da abortira poneje be6e opasno za neq, a p1k bebeto moje6e da se rodi urod4e (za6tastie posle pak zabremenq i sega si ima edno sladko sakrovi6te ) tai 4e nikoga ne kazvaite nikoga.....

Сега съм на 16, не мога да си помисля да стана майка...
    Само като си представя какво ще стане с живота ми, та аз няма да успея да завърша гимназия!
    Но само при мисълта да имам детенце, толкова мъничко и сладко, с миниатюрни ръчички и пръстчета, с очички като бисери... олицетворение на любовта ни с моето момче...
    На този етап много мисля какво бих направила, ако недай си боже забременея... [-o< Говорила съм много с майка си, тя е на мнение, че аборт не трябва да се прави, че после бих могла да имам затруднения, когато дойде време да си имам деца... А и самата представа, че ще убия част от мен, просто не мога да го допусна...
    Та, изводът е, че едва ли бих го направила... Дано не ми се и налага да правя избор...
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

Град
    Асеновград, България
    Момче съм, но мога да отговоря. Ако евентуално някога се стигне до нежелана бременност, в никакъв случай не бих позволил на приятелката си да го направи. Просто НЕ!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Момче съм, но мога да отговоря. Ако евентуално някога се стигне до нежелана бременност, в никакъв случай не бих позволил на приятелката си да го направи. Просто НЕ!
    Стига с тези утопии! На 16 сте и правите бебе. Айде моля ви се на тия години зрялост, отговорност, разсъдливост, възможност да отглеждаш и възпитаваш дете...........какво ще го възпиташ-и то да си направи бебе на 15-16 ли?
    Аз съм на 22 и нямам право на избор по здравословни причини. Аборт, както и раждане по естествен път, могат да са смъртоносни за мен. От друга страна трябва да ми се изследва плода и ако има моето заболяване-да абортирам и то най-рано в 4-тия месец.............вие ли ми говорите за трудности и проблеми?
    И все пак ако имах право на избор и забременеех преди да си намеря работа, щях да го махна. Не е убийство-това е по-малкото зло. Много по-нечовешко е да родя дете и да го оставя или пък да не може да го издържам да нямам образовение, а от там и престижна работа.........Аз, сервитьорка с бебе на ръце и татко, който ако е под 20 годишен задължитлно след 2-3 годинки ще духне.

На този етап едно дете е немислимо за мен. Искам да имам деца, но след време, сега когато нямам необходимото добро образование за една добра и постоянна работа просто не мога да си го позволя. А ако родя забравям и за образование и за всичко. А няма образование - няма пари да се издържа детето. Окей, ще бъдем заедно с баща му... а ако утре се разделим? Отговорен човек е, ще плаща издръжка. Ама не мога да разчитам само на нея. Добре, нашите ще ми помагат. Но тях няма вечно да ги има. И какво ще дам аз на това дете?
    Едно голямо нищо. С майка, нямаща хубава работа за да може да се грижи добре за тях, майка, която ще тича от едно работно място на друго за да има поне пари хляб да им купи и която не може да се обърне да си погледне децата...
    Такъв живот за тях не искам. Заслужават повече.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Стига с тези утопии! На 16 сте и правите бебе. Айде моля ви се на тия години зрялост, отговорност, разсъдливост, възможност да отглеждаш и възпитаваш дете...........какво ще го възпиташ-и то да си направи бебе на 15-16 ли?
    Аз съм на 22 и нямам право на избор по здравословни причини. Аборт, както и раждане по естествен път, могат да са смъртоносни за мен. От друга страна трябва да ми се изследва плода и ако има моето заболяване-да абортирам и то най-рано в 4-тия месец.............вие ли ми говорите за трудности и проблеми?
    И все пак ако имах право на избор и забременеех преди да си намеря работа, щях да го махна. Не е убийство-това е по-малкото зло. Много по-нечовешко е да родя дете и да го оставя или пък да не може да го издържам да нямам образовение, а от там и престижна работа.........Аз, сервитьорка с бебе на ръце и татко, който ако е под 20 годишен задължитлно след 2-3 годинки ще духне.
    Ама аз на 15 не съм тръгнал да правя секс!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Az bih napravila...

Не бих направила,и дано НИКОГА не ми се наложи

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Protiv abortite sam

Съгласна съм, че абортът е по-малкото зло от това да съсипеш 2 живота - и своя собствен, и на детето. Най-вероятно бих направила аборт, но да не дава Господ да ми се налага. Искам да завърша образованието си, да си намеря добра работа и тогава да мисля за деца. На 17 не мога да съм отговорен родител - та аз самата на моменти съм си дете, и то понякога 6-годишно на акъл. Нямам право да обрека едно човешко същество на гаден живот само защото аз съм си направила кефа без да мисля за предпазни мерки или пък е станал някой фал.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И на 17 да си все тая. Аз смятам, че жената трябва да е тази, която да има последната дума в това отношение. Матката си е моя и правя с нея каквото си искам. Не на тебе ще ти се гади, не ти ще повръщаш, не ти ще надебелееш до безформеност, не на тебе ще ти се пишка през 30 минути, не ти ще раждаш недай си Боже без упойка и от влагалището ти ще изкочи 3 килограмово човече. Жената решава и това е!

Зависи на колко години си и дали изобщо искаш това дете.
    Все пак може да се забременее и без жената да го иска...

аз съм за,в крайна сметка ако не можеш да си позволиш да отгледаш дете и зависи от възрастта ти ... [-o< защо да не премахнеш детето след като е нежелано
    Some girls are just born winners !

Град
    pleven
    Samata az sum pravila abort no go napravix, za6toto mom4eto ot koeto zabremenqx sled kato mu kazax 4e 6te stava tatko me zarqza nai-brytalno. Ne mojex da spodelq s na6te tui kato po4ti nikoga ne sa me razbirali i go napravix. Tova se slu4i predi 2 godini. Togava bqx samo na 15 godini. Sega sum na 17 i sujalqvam 4e go napravix.
    Ne E vAjNo KaKvO gOvOrQt ZaD gUrBa Ti, VaJnOtO e KaTo Se ObUrNe6 vSi4ki Da MuL4aT

Цитирай Първоначално написано от talkata
    Samata az sum pravila abort no go napravix, za6toto mom4eto ot koeto zabremenqx sled kato mu kazax 4e 6te stava tatko me zarqza nai-brytalno. Ne mojex da spodelq s na6te tui kato po4ti nikoga ne sa me razbirali i go napravix. Tova se slu4i predi 2 godini. Togava bqx samo na 15 godini. Sega sum na 17 i sujalqvam 4e go napravix.
    Оле милата
    По темата-сега съм на 16..не бих си позволила...но ако ми се наложи (недай Боже) ...мисля че не бих правила аборт...причините са много-основно сантиментални и може би детско мислене...

Град
    Варна
    зависи мн от човека който забременееш... според мен трябва и момичето и момето да си поприказват на дълго и на широко ... аз съм против абортите защото първо че повече може и да не може момичето да забременее и второ че това е мн гадн преживяване ДА !! не съм го приживяла ама имах приятелка която го преживя .. и отстрани се вижда какво е да .. гледаш как някой страда ... (но пък една страна и ти си си виновен защото не си мисли педи това) .. Но има и друга крайност .. една позната на майка ми е родила на 17 и сега си има мн сладко синче .. завърши си образованието и сега е управителка на един хотел ..

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Spored men i v tazi situaciq vsichko e mnogo otnositelno!Pyrvo zavisi ot vyzrastta na dvamata.Ne mislq,che momiche na 15-16 ili 17 godini(Absoliutno izkliuchvam nadolu)e gotovo da stane maika,zashtoto osven da go gushka i celuva tq shte ima i mn otgovornosti kam nego,kato za nachalo da moje da mu kupuva pampersi i piurenca,a v posledstvie pari za chastni uroci,za kandidat-studentski izpiti i t.n.Osven chisto materialnite neshta kak edno momcihe na tazi vyzrast bi moglo da mu dade nqkakvo vyzpitanie,pri polojenie,che tq samata tepyrva izgrajda svoeto mnenie,vyzgledi,predstavi po mnogo vyprosi.I az si mislq,che shte e trudno,kogato zad edno takova reshenie da se otgleda edno bebe zastavat i dvamata roditeli.Ako bashtata pobegne za men vsichko bi stanalo nemislimo.Ne vijdam kak edna mlada maika bi mogla da se spravi sama,pri polojenie,che tq dori oshte e uchenichka...Moje bi ima nachini,no vyobshte ne iskam da si gi predstavqm.V tazi situaciq az lichno bih napravila abort!No spored men tova e nai-loshiq sluchai.Ima i dalech po-priemlivi situacii,kogato ima shans deteto da byde otgledano,ne che nqma da e trudno,no e dalech po-realno i vyzmojno.Ako bashtata e veche po-golqm 20-25 i raboti ili pak prosto ima poveche pari,a momicheto e na 18-19 mislq,che biha se spravili i abortyt bi mogyl da se izbegne.
    I vse pak si mislq,che ako v momenta,nedai si Boje,mi se sluchi neshto takova bih abortila,s golemiq risk nqkoi den dori da nqmam deca.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    pleven
    По темата-сега съм на 16..не бих си позволила...но ако ми се наложи (недай Боже) ...мисля че не бих правила аборт...причините са много-основно сантиментални и може би детско мислене...

Bravo mili4ka samo taka ne o pravete nikoga za6toto rano ili kusno idva moment v koite se razkaivate i sujalqvate
    Ne E vAjNo KaKvO gOvOrQt ZaD gUrBa Ti, VaJnOtO e KaTo Se ObUrNe6 vSi4ki Da MuL4aT

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от talkata

Bravo mili4ka samo taka ne o pravete nikoga za6toto rano ili kusno idva moment v koite se razkaivate i sujalqvate
    Osobenno sled 10 godini,kogato sled kupishta izsledvaniq i poseshteniq pri ginekologa se okaje ne mojem da imame deca...Togava shte e nai-zle
    Edna moq mnogo dalechna poznata e pravila dva aborta.Veche ne moje da ima deca i prez sylzi syjelqva i se proklina za togava.Tq sega e na 30 i nqkolko.Pyrviq i e bil na 17-bila e mlada.Vtoriq go e napravila na 20-ne obichala dostatychno silno bashtata.A sega:"Ne mi puka koi shte e bashtata,sama shte si go gledam ako trqbva,samo da imam dete"...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    FuckyLAnD
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Никога.
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Град
    Асеновград, България
    И на 17 да си все тая. Аз смятам, че жената трябва да е тази, която да има последната дума в това отношение. Матката си е моя и правя с нея каквото си искам. Не на тебе ще ти се гади, не ти ще повръщаш, не ти ще надебелееш до безформеност, не на тебе ще ти се пишка през 30 минути, не ти ще раждаш недай си Боже без упойка и от влагалището ти ще изкочи 3 килограмово човече. Жената решава и това е!
    Ами най-напред аз няма да тръгна с момиче, което не се не се интересува от мнението ми в. Вярно е че моята дума не би трябвало да е от значение, но все пак аз съм го правил, смятам, че е правилно да участвам във взимането на решението. Нали аз ще съм този, който ще е до нея и ще помага в отглеждането на бебето (ако роди евентуално). Не бих я подкрепил в решението да направи аборт. Това е рискована процедура и не се знае какъв може да е краят. Не може ей тъка да рискуваш със здравето си. Колкото и добър да е лекарят и колкото и добри да са условията, както казах пак не се знае, какъв ще е края на процедурата. Едва ли ще си съсипя живота ако имам бебе на 17,18 или 20. Едва ли ще съсипя и живота на детето, ако не мога да му осигуря седем-звезден лукс! Смятам, че бих могъл да се справя. Но това си е мое мнение!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си