- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Абортът..
Ako sega me vr1hleti tozi problem 100% 6te napravq abort za6toto s1m malka.
Всъщност в доста статии пише че аборта,колкото и да е вреден..доста рядко причинява по-нататъшно безплодие...Е..не знам до колко е вярно...Моята гледна точка беше по-скоро човешка,отколкото медицинска и каквато и да е била друга
![]()
Има разлика в това да не се интересувам от мнението на партньора си и това да вземам сама решение за собственото си тяло. Извинявай, но ако аз искам аборт(хипотетично говорим), но ти не ми даваш-какво правим? Аз реша ли-ще го направя. Ще те излъжа, че абортът е спонтанен и пак ще го направя. Никой мъж не може да ме задължи да родя. Да, ще го обсъдим, да ще преценим заедно кое е добро, защото аз обичам проблемите да се обсъждат. Но това не значи, че на 15-16 бих родила. На 22 съм и пред мен подобна дилема не стои. Раждам го и толкова-ще се оправя. Но, ако съм на 16 нещата са доста по-различни!Първоначално написано от swords1010
Добре да кажем, че просто не бих бил за, тя да направи аборт. Защото на практика ако тя реши да го направи, аз няма как да я спра. Такова решение обаче наистина е правилно да се вземе и от двамата партньори. Ааа мисля, че казах... ако някое момиче забременее на 14/15, няма да е от мен!Първоначално написано от krem4et0
![]()
zavisi na kolko sum...
Az sam na 18 god. i sega smqtam da stana studentka,taka 4e bih napravila abort bez dase zamislq nneiskam dasi provalqm jivota zaradi edno bebe i dane moga dasi pojiveq pak i na6te ako razberat nemi se misli neiskam da si razvalqm otno6eniqta s tqh zaradi ne4ie nevnimanie.Abortat ne e ubiistvo na bebe za6toto kogato se pravi vse o6te e nqkakvo zrance,zarodi6 poznava mn momi4eta koito sa pravili abort i to ne vednaj i posle nqmaha problem pak da zabremeneqt.Abe to po-dobre da nese stiga do tam!!![]()
Ако в този момент се случи, не знам дали их направила аборт... Плановете ми за близките 4 години не включват бебе, но ако се случи, може и да го задържа. Надявам се да не ми се случва, защото искам да стана поне студентка и тогава![]()
Говорех чисто хипотетично. Все пак и такива длучаи има!Първоначално написано от swords1010
zavisi ot mn ne6ta,no 6te mi e mn gadno ako trqbva da go napravq
BIH! s risk mnogo ot tuk prisystwa6tite da me napadnat,DA bih mahnala nezaplanuwano bebe. nqmam namerenie za deca predi 25-6 si godina. ne 4e ne6to ama... ne mislq na 20 (ili po malko) wmesto da u4a i da se staraq da realiziram me4tite si da si stoq w nas i da dondurkam bebe. ne mersi![]()
ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ...НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ...НенАвИждАм ЗабРанИ - пРи МеН нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш Не оТкАчАш Ли КажИ...?!
Смятам, че не бих направила аборт, но съм на принципа: никога не казвай никога. Просто не знам какво може да ми дойде до главата. Не осъждам тези, които решават да направят аборт- всеки си има причини и основания, и никой няма право да го съди. И според мен по-малкото зло е да абортираш, пред това да оставиш детето си дом, или просто да го захвърлиш в някъде.
съгласна съм с твоето мнение.. все пак ако е станал гаф и ако си например на 15-16... години колкото и да не е препорачително може би по-добрия вариант е аборта..едно момиче на тази възраст не би могло да се справи с такава отговорност.. макар че има изклучения при които родителите помагат когато са по стабилна подкрепа .. но все пак всяко семеиство е различно и за да не се налага да се стига до там поне използваите презервативи хора !!!Първоначално написано от foxy-to
![]()
![]()
![]()
ще погледнете ли това...за да си кажете мнението... http://www.liveinternet.ru/community.../post49845547/
Защо не се сложи и една анкета, мисля, че ще е по- ефективно![]()
сега както съм на 16 и не дай си Боже се слу4и нещо искам неискам трябва да направя аборт,просто защото съм още малка за дете..ве4е ако забременея след 18 не мисля 4е ще направя аборт!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Ако си нямах приятел и забременея от случаен човек - да, абортът е повече от задължителен.
Но ако забременея сега, ще полудея от щастите и не бих абортирала никога. Което пък ми няпомня как мъжо с леко притеснение в гласа ме попита дали няма да ми идва и ми напомни, че ми закъснява вече със седмица (аз бях забравила)... такава доволна усмивка се разля по лицето ми тогава. Но се оказа, че е объркал датите.
П.С.
Не знам кой е добавил анкетата, но е неграмотно написана. Как може да напишете "абортира ли"?! Правилното "Бихте ли абортирали"... айде мислете малко...
Моля някой модератор да поправи тази грешка.![]()
Собственост на Canis_Dirus
На 20 съм и въпреки че в близките години изобщо не предвиждам бебе, мисля че не бих направила аборт. Не съм против аборта, не го приемам като "убийство", но смятам, че съм достатъчно зряла да поемам отговорност за действията си. (Виж, ако бях на 16 нещата стоят по съвсем различен начин.)
Естествено, всичко зависи от ситуацията, от позицията и мнението на бъдещия баща, от здравословното ми състояние. Има много фактори. Нямам еднозначен отговор.
PS. *въздиша тежко* хъх, оправихме безумната правописна грешка...
Благодаря, надявам се това да не е иронична забележка. Наистина нищо лично, просто се обръща всичко в мен, като видя нещо, написано по подобен начин.Първоначално написано от Barbie
Иначе забравих да кажа, че напълно подкрепям кремчето в онзи спор.
Това са нашите тела, ние имаме последната дума и решаваме дали ще се роди това дете, или не.
Решението на бащата няма значение, ако майката мисли по различен начин, извинете ни, но това е положението. Когато вие започнете да раждате, тогава и ще решавате.![]()
Собственост на Canis_Dirus
_Cuddly_
МнениеПуснато на: Съб Ное 17, 2007 4:57 pm Заглавие:
Barbie написа:
PS. *въздиша тежко* хъх, оправихме безумната правописна грешка...
Благодаря, надявам се това да не е иронична забележка. Наистина нищо лично, просто се обръща всичко в мен, като видя нещо, написано по подобен начин.
Иначе забравих да кажа, че напълно подкрепям кремчето в онзи спор.
Това са нашите тела, ние имаме последната дума и решаваме дали ще се роди това дете, или не.
Решението на бащата няма значение, ако майката мисли по различен начин, извинете ни, но това е положението. Когато вие започнете да раждате, тогава и ще решавате.
=D> =D>
Някой може ли да ми каже как се прави аборт в смисъл къде отиваш (при личният лекар ли и после къде), за колко време става и колко струва. На 18 съм, трябва ли ми родител ??? Моля ви кажете ми ????![]()
![]()
![]()
a...честито....Първоначално написано от Enichka
направи го...
Снимка 1
Снимка 2
айде...прочети малко
http://www.pravoslavieto.com/books/abort/index.htm#gen1...
Модерирано от swords1010
ВНИМАНИЕ!!!
Снимките, както и съдържанието на линка не са подходящи за деца и за хора със слаби сърца!
az poprincip sam protiv aborta, no ako nqkoe momi4e e pod 18 god e po-dobre da napravi abort, za6toto edno bebe moje da i obarka celiq jivot.
Бих направила аборт, ако забременя твърде рано..
Не смятам, че бих била пълноценна майка за това детенце и, че ще успея да уредя живота си, грижейки се за детето и успоредно учейки и/или работейки(ако изобщо имам време и за това..)Такаче деца тогава, когато съм стабилна финансово и със стабилно семейство![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
по-скоро бих внимавала...не бих направила,но ако е много наложително...
Разбира се, че ще направя аборт...Да родя на 15 ли??? Детето още не е бебе дори...Ако зависи от бъдещето ми естествено...Никога няма да родя на 15 и после цял живот да съжалявам!