.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли абортирали?

Гласували
63. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

40 63,49%
  • не

22 34,92%
  • все ми е тая....

1 1,59%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75

Тема: Абортът..

Hybrid View

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    PS. *въздиша тежко* хъх, оправихме безумната правописна грешка...
    Благодаря, надявам се това да не е иронична забележка. Наистина нищо лично, просто се обръща всичко в мен, като видя нещо, написано по подобен начин.
    Нищо подобно. Просто ми писна да гледам из форума недопустими правописни грешки от рода на "обича те ли" вместо "обичате ли" и "бихте ли остана ли" наместо "...останали". Не намирам никакво обяснение за такава неграмотност.

Не мисля, че ще ми се наложи

Цитирай Първоначално написано от sexomanka
    ще погледнете ли това...за да си кажете мнението... http://www.liveinternet.ru/community.../post49845547/
    Видеото е потресаващо, но от 10те минути гледам само около 3 и после спира. Защо е така?
    Иначе по темата, аз съм на 16 и не бих направила аборт, защото по-добре да съсипя собствения си живот, отколкото да отнема чужд. Благодаря на sexita за хубавата статия.
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

ramaiana
    Guest
    Абортът е убийство. Всички ние трябва да разберем, че в утровата на майката тупа сърце. Наскоро гледах филм, който всички трябва да видят. На него е заснето детенцето по време на аборта. Аз му видях ръцете, как маха с тях, как му ги късат, как отваря уста, за да извика. Това е чудовищно.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от ramaiana
    Абортът е убийство. Всички ние трябва да разберем, че в утровата на майката тупа сърце. Наскоро гледах филм, който всички трябва да видят. На него е заснето детенцето по време на аборта. Аз му видях ръцете, как маха с тях, как му ги късат, как отваря уста, за да извика. Това е чудовищно.

Другият вариант е да бъде обречено да го подмятат цял живот по домовете.

Уф, абе и двете опции са повече от ужасни и е по-добре просто да не се стига до подобно нещо..
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, ама ти си на 23......разбираш, че като си на 15-16 нещата са коренно различни. Абортът е опция и е за предпочитане пред провал на 2 съдби........

Мега фен
    Град
    SF
    Да, бих. Нищо 4е съм на 20, демек по-дърта от пове4ето из форума. Бих, защото сама не се 4увствам готова да гледам дете. Нямам възможността да го издържам, и не бих искала да съсипя и моя и неговия живот

Робинята на Quench

Град
    shumen
    az p1k sam ZA abortite... smisal 4e ne sam protiv de ideqta e slednata si4kite hora deto ste kazali NE, vie tam, iskate da mi kajete 4e ako ste na 16 i zabremeneete ''nikoga, ama nikogaaaaa'' ne bihte napravili abort? da da tiho tiho... ne vqrvam da ima mnogoprokopsali takiva jeni.... aide aide...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

bih abortirala nezavisimo na kakva vuzrast sum ako ne go iskam!smqtam 4e edna jena, edno semeistvo trqbva da e stabilno i da ima kakvo da dade na decata si. kato donese6 edno neobi4ano i nejelano dete na tozi svqt ne mu pravi6 dobro.

По добре да убия детето,отколкото да се мъча или пък да го зарежа в някой дом и цял живот да ми тежи на съвеста..А и да се чудя как е,къде е,защо,с кого,дали пък изобщо е живо...Според мен е така...
    London Tipton

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Mejdy drygoto maika mi e pravila abort predi da me rodi.Zabremeniala e niakude 87`no ia e bilo strah da rodi zaradi 4ernobil i e napravila abort(est bez nikoi da znae za6toto e bilo nezakonno togava).Prisustvali sa i sa znaeli samo tia i 2 ginekolojki.Ve4erta i stanalo mn lo6o i roditelite i ia zakarali v bolnicata.Tam i bili niakakva injekcia(bez da znaiat 4e e pravila abort) i i kazali da preno6tyva tam.Ta sytrinta stanala rano za6toto imala izpit i kato oti6la da pi6ka ysetila 4e ne6to izpadnalo v toaletnata i kato poglednala se okazalo 4e e 4ast ot placenta i o6te edin embrion!!!!! Ginekolojkite ne sa bili razbrali 4e e bremenna s bliznaci.E vse edno de izvadila go,zavila go v ne6to,oti6la na izpita(koito vzela s 5.70) i zanesla embriona na ginekolojkata si.Tia kazala 4e iavno ot injekciata koiato sa i bili placentata se e otdelila a ako ne be6e stanalo taka moje6e i da ymre...Vupreki vsi4ko oba4e sled sestra mi(koiato e rodena edna godina sled mene) e napravila pak abort za6toto e nezdravoslovno da se rajda 2 ta kamo li 3 poredni godini....

ramaiana
    Guest
    Ух...не знам...аз не мога да понеса вида на разчлененто си детенце...

За това,момичета...мислете на време...

Фен
    Град
    Vkyshti
    Ne nikoga nqma da go napravq!I mislq 4e vseki koito gleda tva klip4e 6te e na moeto mnenie http://vbox7.com/play:9a0688d5
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Mejdy drygoto maika mi e pravila abort predi da me rodi.Zabremeniala e niakude 87`no ia e bilo strah da rodi zaradi 4ernobil i e napravila abort(est bez nikoi da znae za6toto e bilo nezakonno togava).Prisustvali sa i sa znaeli samo tia i 2 ginekolojki.Ve4erta i stanalo mn lo6o i roditelite i ia zakarali v bolnicata.Tam i bili niakakva injekcia(bez da znaiat 4e e pravila abort) i i kazali da preno6tyva tam.Ta sytrinta stanala rano za6toto imala izpit i kato oti6la da pi6ka ysetila 4e ne6to izpadnalo v toaletnata i kato poglednala se okazalo 4e e 4ast ot placenta i o6te edin embrion!!!!! Ginekolojkite ne sa bili razbrali 4e e bremenna s bliznaci.E vse edno de izvadila go,zavila go v ne6to,oti6la na izpita(koito vzela s 5.70) i zanesla embriona na ginekolojkata si.Tia kazala 4e iavno ot injekciata koiato sa i bili placentata se e otdelila a ako ne be6e stanalo taka moje6e i da ymre...Vupreki vsi4ko oba4e sled sestra mi(koiato e rodena edna godina sled mene) e napravila pak abort za6toto e nezdravoslovno da se rajda 2 ta kamo li 3 poredni godini....
    Много се извинявам за въпросът-майка ти не се ли е пазила? моята майка има 2 бременности и то абсолютно планирани.......

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Много се извинявам за въпросът-майка ти не се ли е пазила?
    A be kakvo da kaja...Tia e primer za tova 4e i bez da svur6va vutre muja moje da se zabremenee(ginekologa i ia buzika 4e zabremeniava ot vuzdyha )...Sled purvia abort e mislela 4e ne moje da zabremenee i ne se e pazila mn mn a za sestra mi sa si kazali s ba6ta mi za6to ne...Sledva6toto ve4e e bilo gre6ka ma kude da tursi hap4e v oneia godini...Ot trite ni samo malkata mi sestra e planyvana vsu6tnost

ами да бих абортирала но ако съм под 19-20 ...иначе Не дори и да съм сама и без работа...но за следващите 3 години определено Бих..
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

ne ne bih napravila abort v nikakav slu4ai.az sam na 20 god i jiveq s priqtelq mi,no ako si na 15-16 po dobriq variant spored men e abort.

Цитирай Първоначално написано от nofi
    Иначе по темата, аз съм на 16 и не бих направила аборт, защото по-добре да съсипя собствения си живот, отколкото да отнема чужд. Благодаря на sexita за хубавата статия.
    Добре де ако се случи и не непавиш аборт как ще го гледаш това дете ?
    Нито имаш образование, а и дори да имаш средно трудно ще работиш и ще гледаш дете. Аз като вляза в магазина и вида колко струват памперсите си мисля че трябват мн пари за да може да отгледаш дете.
    Парите са едно на ръка. Личното ми мнение е че като си на под 20 (даже за някои и повече години трабват) си още прекалено незрял да може да отгледаш дете. Може би ако ти се случи ще озрееш набързо но знам ли ..
    Така че ако нямаш възможност да отгледаш това дете- няма да съсипеш само собствения а и неговия живот.

По въпроса за това че аборта е убийство - дори и според религията, душата на човек идва 40 дена след зачеването и ако направиш аборт не е убийсво.

Не целя да обидя никого...ама много сте ми интересни като напишете "Мислете на време" или "Опичайте си акъла"....Като ти се скъса презерватива кой е виновен ти или той (тя) ? А като се изхлузи кой пак е виновен, аре някой да ме светне ???

ramaiana
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Enichka
    Не целя да обидя никого...ама много сте ми интересни като напишете "Мислете на време" или "Опичайте си акъла"....Като ти се скъса презерватива кой е виновен ти или той (тя) ? А като се изхлузи кой пак е виновен, аре някой да ме светне ???
    ми има си спешно-контрацептивни хапчета бе мила....
    Ако гаджето ти не ти предложи веднага,ясно е колко му пука за теб и здравето ти...да не гворим за бъдещото му дете.
    Ясно е,че така не се пият хапчета като бонбони,ама не се изхлузва презерватив всеки ден,нали.
    Тва,че на някои не им се слага е вече друг въпрос...

Тая контрацепция единственото нещо което прави е да вреди на ораганизма. Познавам три момичета пили такива хапченца и знаеш ли какъв е резултата....две дечица в дом за осиновявяне и детенце което съжалява, че е се е родило, а е само на 1г.

Град
    Свищов
    Ти пиши на фирмата поизводител за рекламация. мацките или не са пили хапчетата навреме, или нещо друго. А и ако Ескапел не подейства, той не вреди на запазалия се плод!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Enichka
    Тая контрацепция единственото нещо което прави е да вреди на ораганизма. Познавам три момичета пили такива хапченца и знаеш ли какъв е резултата....две дечица в дом за осиновявяне и детенце което съжалява, че е се е родило, а е само на 1г.
    щот са тъпи малки курвета...
    заради грешките на такива безмозъчни индивиди ще страдат само дечицата!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    не бих дано не се случва така че да си променя мнението но каквото и да стане 'ще си сърбам попарата'
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

ramaiana
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от smotano-f
    не бих дано не се случва така че да си променя мнението но каквото и да стане 'ще си сърбам попарата'
    така трябва,а не като приятелките на Enichka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си