Момче съм, но мога да отговоря. Ако евентуално някога се стигне до нежелана бременност, в никакъв случай не бих позволил на приятелката си да го направи. Просто НЕ!
Стига с тези утопии! На 16 сте и правите бебе. Айде моля ви се на тия години зрялост, отговорност, разсъдливост, възможност да отглеждаш и възпитаваш дете...........какво ще го възпиташ-и то да си направи бебе на 15-16 ли?
Аз съм на 22 и нямам право на избор по здравословни причини. Аборт, както и раждане по естествен път, могат да са смъртоносни за мен. От друга страна трябва да ми се изследва плода и ако има моето заболяване-да абортирам и то най-рано в 4-тия месец.............вие ли ми говорите за трудности и проблеми?
И все пак ако имах право на избор и забременеех преди да си намеря работа, щях да го махна. Не е убийство-това е по-малкото зло. Много по-нечовешко е да родя дете и да го оставя или пък да не може да го издържам да нямам образовение, а от там и престижна работа.........Аз, сервитьорка с бебе на ръце и татко, който ако е под 20 годишен задължитлно след 2-3 годинки ще духне.