Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Цитирай Първоначално написано от swords1010
Ама аз на 15 не съм тръгнал да правя секс!
И на 17 да си все тая. Аз смятам, че жената трябва да е тази, която да има последната дума в това отношение. Матката си е моя и правя с нея каквото си искам. Не на тебе ще ти се гади, не ти ще повръщаш, не ти ще надебелееш до безформеност, не на тебе ще ти се пишка през 30 минути, не ти ще раждаш недай си Боже без упойка и от влагалището ти ще изкочи 3 килограмово човече. Жената решава и това е!
Ами най-напред аз няма да тръгна с момиче, което не се не се интересува от мнението ми в. Вярно е че моята дума не би трябвало да е от значение, но все пак аз съм го правил, смятам, че е правилно да участвам във взимането на решението. Нали аз ще съм този, който ще е до нея и ще помага в отглеждането на бебето (ако роди евентуално). Не бих я подкрепил в решението да направи аборт. Това е рискована процедура и не се знае какъв може да е краят. Не може ей тъка да рискуваш със здравето си. Колкото и добър да е лекарят и колкото и добри да са условията, както казах пак не се знае, какъв ще е края на процедурата. Едва ли ще си съсипя живота ако имам бебе на 17,18 или 20. Едва ли ще съсипя и живота на детето, ако не мога да му осигуря седем-звезден лукс! Смятам, че бих могъл да се справя. Но това си е мое мнение!