.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Тема: коледа

Мега фен
    Град
    София
    Като малка много обичах Коледа и я чаках с нетърпение.Но сега не е така.Вече не я обичам чак толкова и някак си няма тръпка Ноо таэи я чакам,эащото ще эаминавам эа Щатите,ще посетя Лас Вегас и още мноого места А эа подаръците-естествено,че подаравям.Това ми е любимата част.Даже по-интересното е ,че повече обичам аэ да подарявам,отколкото на мен да ми подаряват . /естествено не откаэвам /
    Каэва се ,че на Коледа трябва да сме по-добри и т.н...интересното е ,че найстина точно в навечерието на праэника всяка година аэ ставам мила с останалите ,а и се появявя в мен едно такова странно чувство ,тъга някаква...не энам эащо и не мога дори да го обясня А и държа да кажа ,че около Коледа при мен има доста праэници :
    6 декември-именият ми ден
    12 декември-рожденият ден на майка ми
    15 декември-рожденият ден на леля ми
    след това Коледа и Нова Година
    7 януари-рожденият ми ден
    10 януари-рожденият ден на братовчед ми
    ииии последно
    15 фивруари-рожденият ден на сестра ми

Предполагам не ви интересува,но аэ нямам кво да правя и си намирам работа
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Обожавам Коледа цялата обстановка,подаръците окрасата по улиците и вкъщи всичко,всичко!А най-обичам да купувам подаръци и аз като Presley`n`Sum предпочитам да подарявам,отколкото да ми подаряват,въпреки че и това не отказвам .Абе с 2 думи-Обичам Коледа.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Много обичам Коледа.Харесва ми да се съберем цялото семейство (нищо, че това се случва и поне във всеки месец по веднъж).Баба готви какви ли не вкусотий.А с братовчедите като почнем да говориме и няма спиране .Подаръците всяка година стават все по-хубави.Като се прибера в града си давам подаръци и на приятелките си.Супер е празника

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Presley`n`Sum ми напомни,че и пре мен доста поводи за празник се насъбират катосе почне 9декември-св.Анна,тоест мама има имен ден,после Коледа и именият ден на мойто Хрисенце,след това 28 декември рожденият ден на брат ми,28 феврурари р.ден на един много специален човек,1 януари-много мои познати имат имен де,включително и дядо ми.22 януари,същия дадо има рожден ден и да не забравим и 31 декември-Новата година.Все хубави поводи за празнуване.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    Аз съм именничка и само се кефя подаръци , подаръци , подаръци
    И аз, и аззз), т'ва ми е 3-ият имен ден през годината.
    А Jingle bell rock как можах да го пропусна
    a kak se kazvate,off ne moga da se setq kak 6e trea da sa vi imenata
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    христина, нещо от тоя род предполагам?
    едва ли се казва Коледа
    алелуя.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    да, всъщност нова година за мен няма нищо общо с коледата, елхички, лампички и тям подобни педерастии.
    много хубав ден.
    алелуя.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    Аз съм именничка и само се кефя подаръци , подаръци , подаръци
    И аз, и аззз), т'ва ми е 3-ият имен ден през годината.
    А Jingle bell rock как можах да го пропусна
    a kak se kazvate,off ne moga da se setq kak 6e trea da sa vi imenata
    Аз съм Теодора, което значи "божи дар"

da... koleda idva. na van e studeno. po izpotenite prozorci oba4e se razbira kolko e toplo v domovete na horata. toplo i yiutno tam, a studeno i mra4no v du6ite im. varvq po ulicata i se pitam - kak vednaj ne vidqh topla usmivka i ne 4uh dobra duma. vseki se e zatvoril v sebe si, ozlobil se e , ne ponasq nikoi i ni6to. interesuva se samo ot sebe si. obra6ta vnimanie na materialnoto, a duhovnite cennosti ostavat na zad.
    da, jiveem tejko, broim stotinki, za6toto parite ni ne ni stigat, no trqbva li da se zatvarqme v sebe si i da ubiem vsi4ko 4ove6ko u sebe si?

idva koleda, makar i sled edin mesec. neka obarnem pogled kam sebe si i da se zapitame 6tastlivi li sme ot tova koeto sme? neka da usetim duha na praznika i da pomislim za bade6teti, da se nadqvame, 4e to 6te e svetlo.
    neka sme dobri! nekasme hora! neka da badem hora!
    koleda e!

обичам Коледата подарявам подаръци на семейството,на приятели.пък и на мен подаряват хубав празник (да идва по-скоро :P )
    ThE bEsT aNd ThE mOsT bEaUtIfUl ThInGs In ThE wOrLd CaNnOt Be SeEn oR EvEn ToUcHeD.ThEy MuSt Be FeLt WitH ThE hEaRt ;>

Град
    София
    Харесвам Коледа, защото тогава някак си се налага щастието. Харесвам пред-Коледните пазари, обожаавам да правя окраса в къщи (а вече имам цели 3 етажа на разположение . Но има и отрицателна страна - не знам защо, но винаги около Коледа ставам малко тъжен - замислям се за прекалено много неща. Тази Коледа ще бъде първата без дядо ми и сигурно ще бъде неприятно, а и наще вече не могат да стоят в една стая достатъчно дълго, че да мине вечерята на Бъдни вечер - предполагам, че пак ще има скандали.

Но има едно нещо, което всяка Коледа правя и това нещо чакам всяка година. С една адски добра приятелка излизаме следобед и цяла вечер се разхождаме по центъра, докато вали сняг и гледаме красивите витрини, окраси, взимаме си голеееми близалки от Коледното изложение на НДК и обиквено до края на разходката сме се препълнили с торби с дребни, празнични сувенирчета (най-често си взимаме разни порцеланови еленчета, Дядо Коледовци и т.н.... вече имам доста :Р )

Коледа е красив и семеен празник и е хубаво да го празнуваш с най-близките си хора. И въпреки че сърцата на хората са очукани от трудния живот, на този празник се поражда едно топло чувство отвътре... ето за това чувство си мечтая през останалите 11 месеца.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Всеки който харесва коледа ,го прави заради подаръците...
    Глупости Случвало се е и да не получа подарък за Коледа, когато наще не са имали възможност да ми купят. Е, и? Все още си харесвам Коледа... даже обожавам!
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Коледата ми беше приятна и забавна преди около 4 години..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Да си призная и в мене още живее магията на Коледа. Не заради подаръците, или благотворителността и лицемерните смс- кампании, които се провеждат всяка година. Просто някак си на този празник има малко радост, семейна топлота, може би малко повече обич и признателност към близките ни. А,бе, има някаква магия в Коледа... Продължавам да си вярвам, че на Коледа стават чудеса и тайничко всяка година на Коледа си пожелавам нещо съкровено

дразни този празник,защото ми е тъпо скучно и навън е студено и гадно а и не ми пука за подаръците

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Мен ми е правило впечатление, че само по Коледа се сещат за благотворителност - било то за деца от домове или за други предназначения. Единствено тогава на всяка втора реклама дават физиономиите на известни личности, които призовават хората да пращат смс-и..
    Иначе на мен ми харесва празника.. определено не е заради подаръците, а заради самата тръпка.. в това да украсиш елхата, да се събереш със семейството или родата и да отпразнуваш Коледа. Може би в това се състои магията на празника - да се сближиш с роднините ..
    You are broken, I can fix you...

Цитирай Първоначално написано от Cool_Bitch
    Obojavam Koledata tva e nai-gotiniqt praznik.Elhi4ki,lampi4ki,snqg,koledno nastroenie super.Est.,4e kupuvam drebni podara4eta na blizkite mi.Obi4am da podarqvam i da mi podarqvt.Koleda i nova godina tva sa nai-hubavite praznici!!!!!
    Бъди себе си..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Predi obi4ah Koleda za6toto be6e edinstvenia den v godinata kogato vsi4ki si biahme v BG na edna masa bez karanici i razpravii.Otkakto diado mi po4ina oba4e ne6tata ne sa su6tite i ne se subirame...Daje minalata godina biah samo sus sestra si i gadjetata ni na praznika i ne 4e si izkarahme zle ama ne be6e su6toto kato sus semeistvoto
    Tazi Koleda sus sestra mi 6te hodim na gosti na na6te v Germania i se nadiavam da si izkarame dobre...
    Vsu6tnost moito semeistvo nikoga ne e bilo osobeno sploteno i niakak si tova be6e denia v koito se subirahme y diado mi i toi gotve6e za vsi4ki i se durjahme priatelski edin s dryg siaka6 sme istinsko semeistvo...
    Otklonih se malko ama ni6to...
    Ne mi e liybimia praznik i niama da podariavam podaruci na nikoi

Супер фен
    Град
    в килера
    Не харесвам Коледа... някак си не съм в празнично настроение, вкъщи нямаме елха (цял разсадник имаме, но нямаме една елха за вкъщи ), мързи ме да украсявам, подаръка не си го получавам на Коледа, а в близките няколко седмици... а и тогава всички са си накупили така омразните ми пиратки и ме побъркават! Наистина много мразя пиратки...

Коледа е за христяни

Чади, сериозно ше си поговорим

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    мразим Коледа заради родителските тела, които последните 5-6 години все ме заебават сама в нас с баба и заминават на гости на приятели...е да, миналата година ме взеха с тях и се почувствах в 18 век, докато готвех, миех чинии и се правех на перфектното невинно девойче, докато всички ми скачаха по нервите

най-силното ми усещане за Коледа се събужда в момента, в който вляза, измръзнала в едно кафенце...нищо особено, но едно от малкото места в града с истински хубава украса...пуснат ми Ласт Крисмас на Джордж Майкъл, поръчам си голям ром и запаля цигара...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аммм.. обичам Коледа :P Да, подарявам подаръци на семейството ми, на родните, на гаджето(ако имам в момента такова)и на най-близките ми приятели Ние не се събираме цялата рода, а само семейството За коледни песнички за съжаление не мога да ти помогна...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    У нас Си (=
    Обожавам Коледа! =D>
    Уютно ми е да съм сгушена на дивана в хола с чаша какао и със семейството ми да гледаме обичайните филмчета по телевизията и да се смеем. Харесвам аромата на канела и ванилия, кръжащи из въздуха, и неуморните снежинки, струпващи се по перваза на прозореца. Около Коледа хората са някак... по-усмихнати, изпълнени с надежда и най-искрена радост, което ме кара да летя от щастие.

песнииии
    Santa baby - Kylie Minogue
    All I want for Christmas is you - Sandy/Mariah Carey
    Miracle at Cristmas time - Karizma
    Frosty the snowman - Nat king cole
    Juligen - Just D
    Christmas time - Backstreet boys
    White Christmas - Bing Crosby
    My only wish this year - Britney Spears
    Let it snow!Let it snow!Let it snow! - Dean Martin(и песента му за Рудолф също )
    Winter wonderland - Tony Bennet
    Fairytale of N.Y. -
    It's the most wonderful time of the year - Peabo Bryson
    Blue Christmas - Elvis
    THe Christmas in you - Jill Johnsson
    Have yourself a merry little Christmas - Pretenders
    Sleigh ride - Spice girls
    Santa Clause is coming to town - Sinatra
    Това за усмихнатите и изпълнени с надежда хора от кое филмче е ?

Коледа...хубав празник от религиозна гледна точка. Ама....не го обичам много.

Мега фен Аватара на Blab
    ^от моя усмихнат свят :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си