- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвах го преди, но имах гадже, сега го обичам.........
Здравей на всичкимн съм отчаяна както повечето тук и сигурно няма да ми помогнете но поне ще знам че съм опитала . Така имам 1н съученик когото мн харесвам , мин година бях сигорна че и той ме харесва но си имах фр.В началото на тази също имаше някви такива подозрения но уви вече ги няма.А аз го обичам , какво да права, плс пишете...
![]()
![]()
![]()
![]()
т.7
krem4et0
Ne predpriemai ni6to zasega.Iz4akai malko vreme da vidi6 kak 6te se rqzviqt ne6tata i dali toi 6te napravi ne6to....Uspeh...\
/
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Porazpitai nasam natam kakvo misli za teb i ako ti haresva informaciqta,koqto si polu4ila deistvai \/
Няма какво друго да направиш,освен да говориш с него.Това е най-често даваният съвет,но в случая найстина няма друг начин.Мисля,че всички ще сме на това мнение..абе най-важното е да има любов!Щом се обичате,не чакай,а действаййй.
[size=7][b][u]fosse cos
Любовта между съученици си е сложно нещо...
При положение, че сте по цял ден заедно и не усещаш "такива" чувства от негова страна, едва ли ги има...![]()
Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!
просто му кажи знам че е малко страшно ама..дори и отговора да бъде не поне ще ти е по-лесно да го забравиш като знаеш че няма на какво да се надяваш..дано да е дауспех
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Мерси на сички , трудно ми е да говоря с него а и вече не показва такива чувства , от друга страна не искам нищо по-сериозно шото тои е кре10 прай се има мн фенки из даскало и ходи за по ден 2 със сички е така не искам и аз да съм поредната бройка![]()
![]()