- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пороците ви?
Хората доста често се привързват към мен,но накрая ги разочаровам с безразличие.
...Непукист
Егоист
Злоупотребяваща
Крайна във всяко едно отношение.
Нужна ми е свобода...в момента в който някой се опита да се доближи до живота ми...в повечето случей се чувствам задушена
СТРАДАМ ОТ НАРЦИСИЦЪМЧувала съм ,че всеки се харесва,но за бога,аз съм влюбена в себе си от както бях на 15.Мислех ,че е от годините и че ще 'порасна' много скоро.А сега се харесвам още повече дори
Лошото е ,че и хората уж ме харесват и дори не ми дават повод да се сдухам
ПУ!!!Да не ми е уруки![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Като за начало егоист, инат , никога незнам какво искам , винаги първо правя нещо, а после мисля, мн често не се съобразявам с никои дори с най-близките ми, говоря много и то все някви пълни глупости дори понякога не си меря приказките, лигавя се , изпитвам някаква злоба и ненавист към голяма част от хората без да са ми направили нищо. И сигурно има още един куп, но тези са основните.![]()
мързела ми е супер голям и съм много романтичен на накои момичета не им харесва![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
Да видим :
1 Злопаметна съм! поня всико гадно и във всеки узобен момент си го връщам!
2 Много съм раздразнителна в някои ситуаци и в повечето си го изкарвам на този, на когото най малко трябва !
3 Може би това да са! Не знам и аз ...
А , да понякога много ме мързи ...
1.Голям инат съм. Метнала съм се на другата си баба-искам нещата да стават както аз искам и когато искам. Налагам се, за да постигна това, което съм си наумила и често вдигам скандали.
2.Много съм чувствителна. Приемам много на вътре нещата и лесно човек може да ме нарани, дори и да каже само една лоша дума .
3.Много добър и доверчив човек съм. Имам добро сърце, свикнала съм да помагам на околните и да ги уважавам, за съжаление не всички правят така с мен. Доверчива съм , лесно се доверявам на човек и във всички случаи страдам от това.
4.Затворен човек съм. Не обичам да общувам, проблемите съм свикнала сама да ги решавам, без да се допитвам до някой. Не обичам шумните компании, не ходя по дискотеки. Седя си предимно във вкъщи.![]()
Понякога съм голям Мързел (с главно М)
Също така се ядосвам лесно и крещя много, макар да не показвам пред всички, че съм лесно-избухлива, всъщност съм такава...
Мии в момента не се сещам друго, но предполагам,че има...
А иначе съм много отговорна и държа на думата си ( хах, да кажа и нещо хубаво...)
П.П. Отговорността малко противоречи на мързела, но нека да поясня, че колкото и да ме мързи си върша работата, защото просто знам, че нямам друг избор.
гриза си ноктите![]()
![]()
избухлива
лесно се пристрастявам към всичко - от цигарите до присъствието на определени хора![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
пуша
друсам много понякога
пия
материалистка съм
мързелива
егоист-ГОЛЯМ
...........еми тва са
Мииии![]()
Наще много ги дразни това,че седя много пред компютъра и че си ям ноктите,а иначе съм голям ЕГОИСТ,малко сам инатлива и съм мнооооооого,ама прекалено мноого мързеливамисля,че е това
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
пуша
Не пия
По жени ходя често .. в повечето случай без успех
малко съм наивен
вярвам прекалено много на хората
не се застоявам у нас
и си прегризвам ноктите от време на време
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Инатче съм си, трябва да се науча да отстъпвам (понякога)![]()
Прекалено търпелива съм и често ми се качват на главата заради това мое качество...
Лесно избухвам и обичам да споря (дори когато знам, че не съм права![]()
)
Чувствителна съм повече, отколкото трябва. Иска ми се да съм малко непукист, да не преживявам всичко толкова емоционално.
Постоянно непостоянна съм в настроенията си, това си е "-". А когато се събера с някой също толкова постоянно непостоянен, става жесток купооон... с много емоции
![]()
Падам си и бърборанче, затова съм особено щастлива, когато намеря човек със здрави нерви и достатъчно свободно време =D>
Злопаметна съм... Както се казва, "Меко и добро, докато не му настъпиш опашката"![]()
Ех, стига с антирекламата, че ще изляза най-черна от всички![]()
+ че доста често ме хваща мързелПървоначално написано от _Cuddly_
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
цигарите , това че мн вися на компа,че не уча и че почти не стоя в нас
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
ям когато не ми се яде...тъп навик...
малко съм закачен аза компютъра...понякога си мисля дали няма да пусна корени пред него...
постоянно слушам музика на макс и побърквам нашите...
не вярвам на хората
имам навика да игнорирам напълно околните
Оу,да и аз забравих да спомена,че напоследък ям,когато не ми се яде.То започна да си ми личи,де.Надявам се да отстраня тъпия,досаден навик.Първоначално написано от Deus ex machina
Предимно пиенето, настояванията ми за право на собствено мнение, идиотския ми стил на обличане, висенето по форуми из нета и мЯтъла..не се сещам за друго![]()
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
Много съм мързелива и емоционална![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
1.Пуша като комин (и то спукан)
2.Когато седна да пия,не знам кога да спра
3.Мноооооого съм капризна на ядене и много голяма част от храните не ги и опитвам.
4.Емоционална съм
5.Мързи ме много
6.Свикнала съм да получавам всичко,което поискам,което е лошо за мене.
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Хахаах сродна душаПървоначално написано от Verminaard
Кеф
Най-гадния ми порок е тоя с яденето
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
егоистка съм в по-голямата част от времето... напоследък лесно се паля и стигам до прага на агресивността.... лесно се привързвам, лесно се доверявам и, естествено, после страдам...според наще мн време съм губена на компа и съм била прекалено задоволена и от там- мързелива
![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
Страшно злопаметна съм,а си отмъщавам и на момента,въпреки че после съжалявам адски много.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Според наще - стоя мн ма компа! А според мене - мн съм нервна!