- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пороците ви?
emii na6et mn mi se draznqt 4e sedq mnogo na pcto ili 4e postoqnno sum navun s priqteli 4e slu6am otvratitelna(za tqx) muzika 4e psuvam prekaleno mnogo 4e ne pokazvam interes kum ni6to 4e bqgam ot daskalo i o6te 532735812 ne6ta...a az si se draznq 4e mn pu6a i 4e mnogo se vruzvam na xorata
Ами ... на 18 съм и живея сам.. щом съм стигнал до това положение значи пороците ми са много
тези които аз определям за най-лоши са :
употребявам наркотични вещества (не мисля,че съм наркоман)
избухлив съм
агресивен съм
мрачна личност
не ме интересува мнението на другите,особено на роднините
и много други.90% от всичките са породени от ината ми в комбинация с глупавите ми комунистически разведени родители,които ми осигуриха възможно най-лошото детство,което можаха
dance
Топка нерви съм,когато ме засегнат не сядам да изясня проблема,а направо се нахвърлям на противника.Хубавото е,че винаги ми идват убидитена момента...
Какво още....а да.Наий ужасното...хората ми омръзват много бързо,трудно мога да се задържа за дълго с някого,дори и приятелите ми ми омръзват,но после нещата се обръщат.Никога не може да се предвиди какво ми е настроението и така.... някой уплаши ли се?![]()
Ами.. твърде съм устата пред наще ..![]()
и понякога пия.. ииии то май е само тва ...
Я колко съм била добричка![]()
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
Che pusha
i che sym myyyъъъъни4ко мързелива :Д
x
Пуша цигари
Пуша трева
Пия
Мързи ме някой път
Седя пред ПЦ много време
Не ходя на даскало
Ами май това са![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ще направя списък..![]()
Пуша цигари и трева ( не энам дали ги броя эа пороци,эащото ми доставят удоволствие,а эа мен всичко,което ни доставя радост е хубаво!)
Отлагам всичко эа последния момент
Доста съм неподредена..стаята ви е като кочина![]()
Като пийна ,нямам никакви эадръжки и правя глупости![]()
Оригвам се всеки ден по 1000 пъти
псувам..![]()
эасега толкова![]()
[size=7][b][u]fosse cos
амии ... мързелива съм , ИНАТ , постоянно се критикувам за всичко ( учене, външен вид <=== най-вече и всичко останало което можете да се сетите) , пувам прекалено много , а това понякога не е много добре, прекалено доверчива съм, срамежлива съм , а това е един невероятен минус за мене! Не показвам емоций , аааа понякога и това не е добре .. защото все пак .. постоянно съм с безизрано лице, сега малко го смених с усмихнатото ама няма да е за дълго, не мога да приемам критика от другите , не се вслушвамв каквито и да били съвети... независимо от кого са ми дадени ... и това са .. а да и говоря бързо .. и не мога да се отлепя от ПЦ-то и в момента мязам на Зомби
![]()
![]()
Не виждаш ли как в очите ми вали...
хах ами не са много, ама съм понякога нетърпима, не избухвам много лесно, но избухна ли бегайте че и вие ще избухнетеама гооооооооолееееем съм инат обаче... то може да е бастун аз ще си твърдя че е паста за зъби
![]()
пуша и пиямързи ме (понякога и да дишам)
Наивна, лесно се привързвам, гриза си ноктите/само веднъж успях да се мотивирам да спра
/, понякога прекалявам с лигавенето, емоционална, много време кисна пред ПЦ-то
, винаги закъснямав за където и да било
иии...май това са
![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Много стоя пред компютъра, напоследък имам идеали като на фашист и мисля прекалено много как да фалшифицирам пари...
Пуша, харча, пия (с граници), никога не се задоволявам с това, което имам, често не обмислям какво да кажа или направя,.....има и още, но в момента ме мързи да мисля.
Пороци.... освен че понякога залагам други пороци нямам![]()
П.С. Мързелът порок ли е![]()
Пуша, пия доста и то най-често сам, агресивен съм. Живея на различни места, понеже ми се налага да уча в друг град, а и съм почти винаги по работа в други градове. От това съм станал леко егоист и саможив, но не е проблем.![]()
N2O
Според Ммммайката![]()
Прекалено много пуша (глупости)![]()
Прекалено много пари харча()
Не съм ставала от компа( тя пък..)
Само себе си съм гледала ()
Прекалено опърничава съм била( туй пък ко?)
Клюкарствам много ()
Много работи съм искала ( да не изброявам др работи дето искам)
Много бързо съм се ядосвала ()
Много съм веела "Пиргите" т.е - Косите ()
Много "Кучета" т.е- момчета са ходили след мен ()
Следователно и аз съм "Кучка" ()
Прекалявам с музиката (чалга до дупка)
Дъвчела съм и по нервите ()
Прекалявам с часовете прекарани в банята ()
.....и още,и още мноооооого работи![]()
Според мен![]()
нямам пороци![]()
![]()
![]()
![]()
Пия много кафе; на купони пия от всеки алкохол който има по много (интересното е, че пак не се напивам); пия много биричка; ям много чипс; пукам си кокалите на пръстите; не ставам от компютъра когато съм си у нас - дори когато имам работа, гледам да я свърша на компютъра (например, ям на компютъра, уча на компютъра). Изключително твърдоглав съм.
Обикаляне по магазините това е поръкат ми обожавам да пазарувам.
Псувам...псувам страшно много.Като цяло ги ръся едни...![]()
Правя най-различни мизерии в нас.В стаята ми все едно е паднала бомба,а преди това е имало трета световна.
Много съм неорганизирана.Винаги всичко в последния момент.Знам,че трябва да съм свършила дадената работа,но не я върша.
Прекалено сдържана съм понякога и не умея да споделям.
Като си сръбна не знам к'во върша.![]()
Сега за това се сещам,но със сигурност има още толкова,че и повече.
Мързела не го броя![]()
Иначе съм прекрасна. :P
AMI MNGO,AMA MNOGO SAM MARZELIVAOSVEN TOVA SAM DOOOSTA USTATA
I NA POSLEDNO MQSTO....EGOISTKA!
![]()
![]()
TVA SA MAI
marzel...uporitost i golqqqqqqqqqqqqqm inat za vs dr no ne i za daskalo sam uporita.
Bring me to life...
Te sa nqkolko povurhnostni, no v osnovata im e samo edin - nagon.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Te sa nqkolko povurhnostni, no v osnovata im e samo edin - nagon.![]()
Eating isn't cheating - Arnold