.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...

Няколко продукта

1.искам да питам ползвали ли сте серума за сухи краища Anti-casse на L'oreal Paris и действа ли?
    питам,защото косата ми почва да цъфти рано заради пресата.досега ползвах едно за мазане,но скоро ще ми свърши и затова питам струва ли си да го купувам серума?

2.коя спирала е по-добра-Volume Shocking brosse exacte(L'oreal Paris) или Telescopic(пак на Лореал)?
    ако искате кажете от коя спирала въобще сте доволни. :P
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Град
    Dreamland Varna
    За спиралата при всеки може да стои различно, зависи какъв ефект искаш да постигнеш.
    До колкото знам Volume Shocking brosse exacte е за обем а Telescopic за удължаване. Няколко мои приятелки са си купували Телескопик и са доволни.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    blg
    otnosno seruma za kosa toq ne sam go pozlvala no moga da ti prepora4am na avon za iztu6teni vrax4eta nqma da sajalqva6

Мега фен
    Град
    София
    Мога да иэкажа мнение само эа спиралите.
    Много е готина Double Extension на L`Oreal
    Тя е с две стъпки-първата эа обем,втората эа цвут.найстина е много качествена и не спластява грам миглите.
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си