.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Филми като...

„Хенри Осми”,даже и серияла за него-„Тюдорите”,”Жак Бедняка”,”Крал Артур”,”Влюбеният Шекспир”,”Кралица Елизабет”,”Казанова”...Въ бще филми за горе-долу средновековието.Можете ли да ми дадете някое друго заглавие на подобен добър филм?
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    "Жана Д'арк","Тристан и Изолда"...
    лично аз много харесвам и тези,които не са свързани само със Средновековието."Троя","Гла иатор","Александър","Елена от Троя"...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    "Жана Д'арк","Тристан и Изолда"...
    лично аз много харесвам и тези,които не са свързани само със Средновековието."Троя","Гла иатор","Александър","Елена от Троя"...
    Ооо да,наистина и те са добри. Благодаря много.

"Moliere"/"Молиер" (можеш да го намериш в arenabg, avatarbg, мисля, че и в zamunda).

А също така по БНТ преди известно време даваха една екранизация на романа на Уилям Текери - "Панаир на суетата" - от 2004г. с Рийз Уидърспуун, която на мен много ми хареса. Незнам обаче дали ще успееш да си го намериш някъде по торент-тракерите. "Vanity Fair" е на английски.

ПП. "Панаир на суетата" го открих във find-bg.com!

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    "Moliere"/"Молиер" (можеш да го намериш в arenabg, avatarbg, мисля, че и в zamunda).

А също така по БНТ преди известно време даваха една екранизация на романа на Уилям Текери - "Панаир на суетата" - от 2004г. с Рийз Уидърспуун, която на мен много ми хареса. Незнам обаче дали ще успееш да си го намериш някъде по торент-тракерите. "Vanity Fair" е на английски.

ПП. "Панаир на суетата" го открих във find-bg.com!
    Мерси

Моля.

Пропуснах "The Count Of Monte Cristo"/"Граф Монте Кристо" (2002г.), по романа на Дюма, вече втора поредна година го даваха по БТВ, но и от zamunda.net можеш да си го намериш.

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Моля.

Пропуснах "The Count Of Monte Cristo"/"Граф Монте Кристо" (2002г.), по романа на Дюма, вече втора поредна година го даваха по БТВ, но и от zamunda.net можеш да си го намериш.
    Да,и аз го гледах по Би Ти Ви,обаче втория път не успях до края.Мерси на всички за страхотните филми.

Град
    Blondeland
    Не е точно това което търсиш но пробвай , има прилики

Becoming Jane
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си