.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тампоните и спорта

От скоро тренирам карате киокушинкай и имам проблем ... , когато съм в цикъл не мога да тренирам ,з ащтоо превръзката ми може да се размести и да протече ... Изчетих много теми , брошири и стаий за тампоните , но не намерих точния отговор .. Така направо на въпроса девствена съм и искам да знам дали могла при тренировка да позлвам тампони , защото ми казаха че едно момиче което тренирало преид в същия клуб било с тампон и девствено и при разтяганията ( шпагати и други такива ) химена й се разкъсал ( заради тамппона ) и от разкъсването на ципата потекло кръв...

T.1..ОТ Правилата на форума!
    модерирано от devil_girls

Можеш да използваш тампони, спокойно.
    Няма да повлияе на девствеността ти, както и на нещо друго.
    И да се разкъса химена от тампона по време на тренировка е невъзможно. Освен ако не правите ебати разтяганията.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

А аз знам че от по тежки спортове може да се разкъса химена... даже на една моя приятелка така стана от тампона без да е тренирала нещо

Няма да ти пречи тампона.Аз тренирам кикбокс и също много се разтягаме,но досега не съм имала проблеми.
    There are times I could come to you and hurt you...

Цитирай Първоначално написано от my_sexy_lover
    А аз знам че от по тежки спортове може да се разкъса химена... даже на една моя приятелка така стана от тампона без да е тренирала нещо
    И аз от това се притеснявам , защото и на едно девствено момиче , което е ползвало тампон това се е случило п о врем ен атренировка ... Ние правим много разтягания и мъжки шпаагати ( който до където може )...

Град
    Асеновград, България
    Ами от правилно поставен тампон, няма как да се разкъса девствената ципа. Това обаче може да стане при повече натоварване (някакво разтягане например) на тренировките.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    На живо съм виждал как една изпищя на умряло при шпагатите....
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    varna
    i kato ti se skasa kakvo? nqma da svar6i sveta! nqma da ti povliqe tova, nito pri p1rviq polov kontakt nito pri otno6eniqta s va6te s priqtelite i koito i da bilo drugi. pri sexa bolkata ne idva tolkova ot samoto razkasvane na himena ami ot tova 4e muskulite na vlagali6teto ti nikoga ne sa se raztqgali tolkova. ne vijdam smisal da se pritesnqva6 tolkova mn. no tova si e tvoe mnenie i izbor. ako e tolkova vajno, otidi na ginekolog toi 6te ti kaje kakvo da pravi6.

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Цитирай Първоначално написано от my_sexy_lover
    И аз от това се притеснявам , защото и на едно девствено момиче , което е ползвало тампон това се е случило п о врем ен атренировка ... Ние правим много разтягания и мъжки шпаагати ( който до където може )...
    emi naprimer kogato si s tampon4eto nqma da se napava6 mn na 6pagata az treniram tae bo i kogato s1m v cikal prosto ne se naprqgam kogato se ratqgate kara6 po krotko
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    NE moje li prosto kat si v cikal da ne trenira6

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ami az sym chuvala,che na mnogo momicheta himena im se razkysva ot razlichni vidove sport,naprimer ezdata ili koloqzdeneto.Taka che ako imate tolkova mn raztqganiq moje i bez tampon da ti se razkysa devstvenata cipa ili pak veche da ti se e razkysala...Samo ne mojah da razbera zashto tq ima chak tolkova golqmo znachenie za teb?
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Ами от правилно поставен тампон, няма как да се разкъса девствената ципа. Това обаче може да стане при повече натоварване (някакво разтягане например) на тренировките.
    +1
    Some girls are just born winners !

Град
    #mainatown
    Не би трябвало да има проблем
    Обичам само един човек и това съм аз.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ти знаеш ли къде точно се поставя тампонът? Той е толкова навътре и така притиснат от мускулите на влагалището, че няма как да падне и да разкъса нещо..........И все пак ми е интресно 1 нещо. Като слегаш тампон и си девствена-ясно е, че има отвори по химена, но не ми е ясно бз да имаш грам видимост, как ще нацелиш точно някоя от дупките. Това все съм се чудела. Същото и с пръстите-може и кутре да вкараш, ама да не е в дупка.......какво правим тогава?

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ти знаеш ли къде точно се поставя тампонът? Той е толкова навътре и така притиснат от мускулите на влагалището, че няма как да падне и да разкъса нещо..........И все пак ми е интресно 1 нещо. Като слегаш тампон и си девствена-ясно е, че има отвори по химена, но не ми е ясно бз да имаш грам видимост, как ще нацелиш точно някоя от дупките. Това все съм се чудела. Същото и с пръстите-може и кутре да вкараш, ама да не е в дупка.......какво правим тогава?
    Razkysva i se himena,koito az taka i ne mojah da razbera,zashtoto tolkova mnogo se opitva da opazi,no tq si znae...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    NE moje li prosto kat si v cikal da ne trenira6
    Ами не мога да пропускам по няколко причини
    1. Още съм заек
    2. Скоро имам изпит за който трябва да се подготвя
    3. Имам много теника която да изпивам

Град
    в мечтите ти
    Ддевствената ципа може да се разкъса при гимнастика и без да се използва тампон.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Вземи си малък размер тампони на OB и няма да имаш проблеми.
    Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си