- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво си отглеждате у вас?
Какво животинче си отглеждате у вас или какво бихте си взели,или пък какво сте имали преди?В момента вкъщи ми яде тапетите един дакел.Вие сте.
![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Имах пуделче, но почина преди няколко месеца...
Едва го прежалихме, много гадно ни беше на мен и семейството ми, но аз исках да си вземем пак животинка. Ама нашите не искат.[/u]
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Предих имах зайчета,а сега две персийски котки
http://img477.imageshack.us/img477/9255/k228my0.jpg мъжката
http://img340.imageshack.us/img340/4...pergirley2.jpg и женската.
Иначе в бъдеще обмислям да си взема игуана.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Вкъщи вирее най- мързеливата и лигава котка на света
Лилибриджида Изаура Алехандра Алфонсо Алварстоледо, на кратко Мършо
Много обича да спи, ядe, мърка и да се лигави...![]()
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
имам котарак от 2 години преди тва имах друг пак толкова някъде 2 години ...може и повече ,ама изчезна пролетта и есента вече го бяхме сменили ,заедно със обстановката![]()
пп.ще постна снимки после ,ама сега ме мързииии![]()
какви ли не животинки съм имала - котки,кучета,хамстери..
а от 3 години имам зайче
There are times I could come to you and hurt you...
Една персийска котка на годинка вече много си я обичам,ама и много косми косми пуска из вкъщи![]()
от близо три години си имам пес![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ето го и моя кучо,не е чистокръвен обаче. Бтв,тук е по-малък на около 2 месеца,вече е на 3 и изглежда доста по-дълъг от тук. http://img232.imageshack.us/img232/5889/dsc00680pq2.jpghttp://img218.imageshack.us/img218/9496/dsc00664zf3.jpg
![]()
Е,че той сладур уаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
В момента имам 3 рибки в стаята и добре, че ми напомнихте да ги нахраня.Принудително се налага да седят тук (и дано да оцелеят
), защото в езерцето на вилата ще им е доста студено през зимата.
Иначе преди 1 година имах много сладко мъжко кученце - Сибирско хъски. Дадоха ни го някъде на 1-2 месеца. Ама го подарихме...![]()
![]()
![]()
Преди това имахме и женски Ирландски сетер, ама и него подарихме...
А по преди това имахме женско Коли, но и него подарихме...
ПП. Пропуснах да кажа, че имахме и хамстери (мъжки и женски), след това женската роди и имахме супер много хамстерчета, ама не знаехме как се гледат и майката изяде дечицата си...Повече не роди и двамата след време умряха.
И рибки много пъти сме гледали, ама и те хвърлят топа бързо бързо.![]()
Божее,мислех 4е за растение питаш и ...ест влизах с готов отг...![]()
а ина4ее имам някви риби и пилета![]()
Аз имах едно куче кокер-шпаньол баща ми го донесе от Варна 2005 година...Кръстил го Вини по пътя щото бил от квартал Виница...Изгубихме го...Да оточним откраднаха ми го...След това взех друг изрод..Пак кокер-шпаньол...Майка ми от мъка намери обява и ходихме и него да вземаме от Варна...Подариха ни го бяха го кръстили ИрисУжас...Аз му викам Снобс,Мухльо,Бълхарник,Ерн сто,Джони всякви ей такива....
London Tipton
доста време имах немска оварка (Горда) - страхотно куче, внесохме я от Германия с много добро потекло
роди се сестра ми обаче .. и трябваше да я подарим
пък и вкъщи не беше за такова голямо животно
сега е на много по-добро място, където може да тича на воля
имал съм и котка за кратко време.. преди да избяга
То и моя кучо се казва Арчи,обаче по някой път му викаме Мельо,защото не е чист дакел,Пръцко,то се разбира защо,Апльо,пак се разбира защо,Дачко,идва от дакел,Мазньо,защото като направи някоя беля и започва да ти се мазни,Пикльо,Салам,Наденич о,Надиницътъ...В момента не се сещам за други.![]()
Много животинки си имам и всички
мнооого си ги обичкам![]()
Имам куче/Лизи/;
котенце..котарак/Минго../
Папагали/Кико и Таня..едното си го кръстих на мене/
Еми тва са,но когато си харесам някое бездомно
и се смиля го вземам временно,поне докато му намеря
семейство![]()
П.С.Много искам и някоя змия,но кака не е навита![]()
Walk go home boy...
Първоначално написано от OtherDimension
а ти на колко беше като го подарихте и беше ли свидетел ,щото както го каза ми звучи като версията на мама и тати "еми тоо ,сеш се подарихме го на едни много добри хора в една ферма, където може да си тича наволя с другите живтони"
бях на 9, съвсем на акъл..
моментът си го спомням много добре, тъй като това животно ми беше страшно близко
като малък то идваше да ме взима от детска градина
спомени,спомении..![]()
Еее,женския папагал е адашкаПървоначално написано от ?love_haTe!
![]()
На двора имам куче,Джони се казва...Улична превъзходна е,както се казва,ама е много сладък и добричък !Имаме и котка,тя също е на двора,Рони се казва...Вътре в къщата имам водна костенурка (тя всъщност се води на брат ми).
imam jenska katraneno cherna kotka![]()
ето го двойника муПървоначално написано от mravu4kata
http://i.data.bg/07/11/05/649046_orig.jpg
моят беше нещо средно между дакел и пекинез, но изчезна преди около 2 години и в момента нямам никакви животни ;(
Нищо ново не казваш и мойта котка е същата... Голям мързел, голямо чудо, аз я викам да я храня, а тя горката я мързи да си отвори очите и да ме погледне, пък камоли да дойде. Май ще я оставя на фотосинтеза! Иначе баща ми мнооого я обича, даже и вика "моята принцеса"...Първоначално написано от rosskata
Имаме и два дратхара, ама те са на баща ми... Преди имах и 5 вълнисти папагалчета, амаааааа ги изпуснах всичките и сега опознават красотите на България (ако още са живи де...)...![]()