- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалното момче за едно момиче
Хайде да видим вас жените какво искате от един мъж за да е идеален знам че всички момичета искат рразлично но да видим тези който ще напишат нещо за тах какъв е
ami za men nqma prosto idealen ... kato vidq nqkoe mom4e nz kakvo e no me prevli4a e ne se slu4va mn 4esto
Няма "идеално" момче.
Важното е да уважава момичето като човек, да се опитва да разбере чувствата и и с каквото може да помага от време на време. [/b]
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Хмммм...... тфа до са не бях го чувал дай да се запознаем тогава аз съм Ники а ти как се казвашПървоначално написано от lofff1991.f
proveri si saob6teniqta i 6te vidi6 :P
Мммм идеален няма...за радост...щото ако имаше нямаше да е интересно,нямаше да има с кой да се ядосваме и на какво да се надяваме![]()
![]()
Smile because that's the second best thing you can do with your mouth!
mi idealniq e tozi , 4iito otricatelni ka4estva te privli4at , a v razli4nite periodi ot jivota ti vs e razli4no. V momenta sum vlubena v edin ne mn vnimateln , ne mn suobrazitelen , ama mn me privli4asmisal v momenta idealniq za men e da e inpulsiven i estestven i zabaven moje i leko sme6en, abe padam si po lo6ite mom4eta
![]()
, ako ima takiva naokolo ne otkazvam zapoznanstva
![]()
![]()
mi az nqmam ideal po princip vsi4kite mom4eta koito sam haresvala sa savsem razli4ni...no iskam da e zabaven....ako moje sa6to taka grijoven mil (romanti4en-ne zadaljitelno ) i moje bi malko lud![]()
a i da darji na men
![]()
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Добър,да ме уважава,да се контролира във всяка една ситуация,да знае какво иска и как да го постигне,да знае как да показва чувствата си,да мисли свободно и да се поставя първо на другия на мястото и тогава да изразява мнението си,да уважава мнението Ми и след това на другите,да ми вярва без да се съмнява.Общо взето товаА и да е напълно искрен
![]()
V kraq na kraishtata nikoi ne e savarshen i idealen...no az predpochitam da e UMEN,INTELIGENTEN,S DOBAR VANSHEN VID, PODDARJAN,DA MISLI S GOLQMATA SI GLAVA,DA IMA BANKOVA SMETKA S DOBRO SADARJANIE,DA E STILEN I IZISKAN,DA E NEUMORIM V LEGLOTO... that's all!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
zna4i bez da obijdam nikogo takiva momi4eta nai me draznqt - takiva koito tarsqt pari s pari moje6 da si kupi6 samo materialni ne6taПървоначално написано от mon4eto
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
Имало е такива подобни теми.В едно момче/мъж търся-разбиране,нежност,скромнос т,да ме цени такава каквато съм,да НЕ МИ ИЗНЕВЕРЯВА!,...
Умен, чаровен, с чувство за хумор (мн важно), добродушен, романтик, леко загадъчен...
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
да не е много по-висок от мен (т.е. около 1.75), да е строен, да има красива усмивка, да е забавен (да може да ме разсмива винаги когато ми е гадно), да не му пука за външния вид повече от мен (това не значи и по-малко ! ), да е умен (но не прекалено, че шсе компенсирам), да ме разбира, без да има нужда да му обяснявам на дълго и на широко... да ме уважава, винаги да се държи към мен като към най-важното нещо за него, даже и да сме се скарали за нещо.. никога да не смее да каже лоша дума за мен, даже и да ми е ядосан... да бъде освен гадже и най-добрият ми приятел, на който без страх да мога да кажа всичко, получавайки пълната му подкрепа... никога да не излиза, че нещо е по-важно от мен... освен родителите му де
в музикално отношение да има що-годе същите вкусове като моите...
... и май съм намерила перфектното за мен момче, само дето избухливостта му малко се разминава с някои от изискванията
![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
trqq me kefi prosto![]()
![]()
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.
Грешка! С пари можеш да си купиш всичко. Единственото нещо, което не може да се купи с пари е здраветоПървоначално написано от Red_Bull4o
Еми да е забавен, добър, да ме уважава, да е умен и разбран човек.![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ohoomm..taka...da e visok,|sladak,da slu6a house-tva e po vuzmojnost| mmda imame edni i su6ti ideali miroglei i t.n .. da se interesuva me ot edni i su6ti ne6ta..da ni e super zabavno zaedno..da me uvajava .. da me za6titava kogato e nujno..da me iska silno..da ne mi prikazva za biv6i..da e umni4ak..da me obi4ka..da ne se vliq ot horskoto mnenie..ponqkoga da e liglio
...da ne se interesuva ot dr momi4eta..da ne me postavq v neudobni situacii..vinagi da me razveselqva...da e 4uvstvitelen i mili4ak..no da ne e mn romanti4en..v momenti da e div i da ne me ostavq namira
![]()
da e skorpion4e po vuzmojnost .. i da ne mi durji smetka
a i da denca mn qko osobeno na house .. e tva sa bonus extri
emiii ei tva e ekstra mom4e..a i da celuva hubavo i dulgo .. qbaa kolko sum kaprizna
hqh
+ da me razbira,izslu6va,i da me nari4a s nqkvi super sladki imenca
off razme4tah se spiram se haha
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
taka...visok s1m..slad1k sum..slusham house :}} ne sym skorpion no sum kozirog...i sym dosta uporit i rogat no tova mu e interesnoto...ta taka...kakvo drugo...nikoga ne se vliqq ot horskoto mnenie,ama nikoga!!!moga da byda golqm ama golqm liglio(kogato e nujno) no moga dabuda imn seriozen kat se naloji.ta taka kakvo dr..celuvam mn hubavo ama i mn dylgo no da predupredq po4vam ot vrata i slizam malko po malko nadolu... :P i stava... ta taka skype-a mi e jewel__ hxahxha ai 4akam!!!
![]()
Офф хораа..пораснете беее...какво е това идеал? не сте ли чували,че иделани хора НЯМА!!!
за мен иделания е на бял кон с 35 замъка и 5 хамбара злато 24 карата...аиде намерете ми го...
това че има хора който ти допадат и който не значи ли че има идеал
а всички който ви допадат еднакви ли са,че да са ви идеал..пффф![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
че ти почти нищо не искашПървоначално написано от Nicole_Richie
![]()
нямам повод да сънувам....
аре и аз да си кажа мнението за мен най важните неща са тези
:
1.Да е умна
2.Да е колкото мен на години
3.Да не е по висока от мен 1.75
4.Да има малко визия
Ако някоя мацка иска да пиша на скайпа който е написан по долу