.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Идеалното момче за едно момиче

Хайде да видим вас жените какво искате от един мъж за да е идеален знам че всички момичета искат рразлично но да видим тези който ще напишат нещо за тах какъв е

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Добър, внимателен, умен и да има визия (макар че това не е най-важното)...какво повече може да се иска от едно момче? И после ние момичетата сме искали прекалено много ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен
    ami za men nqma prosto idealen ... kato vidq nqkoe mom4e nz kakvo e no me prevli4a e ne se slu4va mn 4esto

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Няма "идеално" момче.
    Важното е да уважава момичето като човек, да се опитва да разбере чувствата и и с каквото може да помага от време на време. [/b]
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Цитирай Първоначално написано от lofff1991.f
    ami za men nqma prosto idealen ... kato vidq nqkoe mom4e nz kakvo e no me prevli4a e ne se slu4va mn 4esto
    Хмммм...... тфа до са не бях го чувал дай да се запознаем тогава аз съм Ники а ти как се казваш

Голям фен
    proveri si saob6teniqta i 6te vidi6 :P

Мммм идеален няма...за радост...щото ако имаше нямаше да е интересно,нямаше да има с кой да се ядосваме и на какво да се надяваме
    Smile because that's the second best thing you can do with your mouth!

според мен идеални хора няма ... :P но се пак според мен трябва да бъде мил, внимателен, нежен, да ме разбира и най - вайното да ме обича

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi da e hubav inteligenten dobar s men da ima pari4ki I nai vajnoto da me obi4a tva e nai vajnoto

mi idealniq e tozi , 4iito otricatelni ka4estva te privli4at , a v razli4nite periodi ot jivota ti vs e razli4no. V momenta sum vlubena v edin ne mn vnimateln , ne mn suobrazitelen , ama mn me privli4a smisal v momenta idealniq za men e da e inpulsiven i estestven i zabaven moje i leko sme6en, abe padam si po lo6ite mom4eta , ako ima takiva naokolo ne otkazvam zapoznanstva

mi az nqmam ideal po princip vsi4kite mom4eta koito sam haresvala sa savsem razli4ni...no iskam da e zabaven....ako moje sa6to taka grijoven mil (romanti4en-ne zadaljitelno ) i moje bi malko lud a i da darji na men
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Добър,да ме уважава,да се контролира във всяка една ситуация,да знае какво иска и как да го постигне,да знае как да показва чувствата си,да мисли свободно и да се поставя първо на другия на мястото и тогава да изразява мнението си,да уважава мнението Ми и след това на другите,да ми вярва без да се съмнява.Общо взето товаА и да е напълно искрен

Град
    Градът на скучаещите милионери
    V kraq na kraishtata nikoi ne e savarshen i idealen...no az predpochitam da e UMEN,INTELIGENTEN,S DOBAR VANSHEN VID, PODDARJAN,DA MISLI S GOLQMATA SI GLAVA,DA IMA BANKOVA SMETKA S DOBRO SADARJANIE,DA E STILEN I IZISKAN,DA E NEUMORIM V LEGLOTO... that's all!

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Mi da e hubav inteligenten dobar s men da ima pari4ki I nai vajnoto da me obi4a tva e nai vajnoto
    zna4i bez da obijdam nikogo takiva momi4eta nai me draznqt - takiva koito tarsqt pari s pari moje6 da si kupi6 samo materialni ne6ta
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Мега фен Аватара на sasha_90
    Имало е такива подобни теми. В едно момче/мъж търся-разбиране,нежност,скромнос т,да ме цени такава каквато съм,да НЕ МИ ИЗНЕВЕРЯВА!,...

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Умен, чаровен, с чувство за хумор (мн важно), добродушен, романтик , леко загадъчен...
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Град
    не там където ми се иска..
    да не е много по-висок от мен (т.е. около 1.75), да е строен, да има красива усмивка, да е забавен (да може да ме разсмива винаги когато ми е гадно), да не му пука за външния вид повече от мен (това не значи и по-малко ! ), да е умен (но не прекалено, че шсе компенсирам ), да ме разбира, без да има нужда да му обяснявам на дълго и на широко... да ме уважава, винаги да се държи към мен като към най-важното нещо за него, даже и да сме се скарали за нещо.. никога да не смее да каже лоша дума за мен, даже и да ми е ядосан... да бъде освен гадже и най-добрият ми приятел, на който без страх да мога да кажа всичко, получавайки пълната му подкрепа... никога да не излиза, че нещо е по-важно от мен... освен родителите му де в музикално отношение да има що-годе същите вкусове като моите... ... и май съм намерила перфектното за мен момче, само дето избухливостта му малко се разминава с някои от изискванията
    love hurts, but it's worth it =)

trqq me kefi prosto
    Children are lovely, before they get ugly
    and learn to do bad stuff.
    Flowers are pretty, before they get shitty
    and they rot and turn to dust.

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Цитирай Първоначално написано от Red_Bull4o
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    zna4i bez da obijdam nikogo takiva momi4eta nai me draznqt - takiva koito tarsqt pari s pari moje6 da si kupi6 samo materialni ne6ta
    Грешка! С пари можеш да си купиш всичко. Единственото нещо, което не може да се купи с пари е здравето

Град
    Dreamland Varna
    Еми да е забавен, добър, да ме уважава, да е умен и разбран човек.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

ohoomm..taka...da e visok,|sladak,da slu6a house-tva e po vuzmojnost | mmda imame edni i su6ti ideali miroglei i t.n .. da se interesuva me ot edni i su6ti ne6ta..da ni e super zabavno zaedno..da me uvajava .. da me za6titava kogato e nujno..da me iska silno..da ne mi prikazva za biv6i..da e umni4ak..da me obi4ka..da ne se vliq ot horskoto mnenie..ponqkoga da e liglio ...da ne se interesuva ot dr momi4eta..da ne me postavq v neudobni situacii..vinagi da me razveselqva...da e 4uvstvitelen i mili4ak..no da ne e mn romanti4en..v momenti da e div i da ne me ostavq namira da e skorpion4e po vuzmojnost .. i da ne mi durji smetka a i da denca mn qko osobeno na house .. e tva sa bonus extri emiii ei tva e ekstra mom4e..a i da celuva hubavo i dulgo .. qbaa kolko sum kaprizna hqh + da me razbira,izslu6va,i da me nari4a s nqkvi super sladki imenca off razme4tah se spiram se haha
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

taka...visok s1m..slad1k sum..slusham house :}} ne sym skorpion no sum kozirog...i sym dosta uporit i rogat no tova mu e interesnoto...ta taka...kakvo drugo...nikoga ne se vliqq ot horskoto mnenie,ama nikoga!!!moga da byda golqm ama golqm liglio(kogato e nujno) no moga dabuda imn seriozen kat se naloji.ta taka kakvo dr..celuvam mn hubavo ama i mn dylgo no da predupredq po4vam ot vrata i slizam malko po malko nadolu... :P i stava ... ta taka skype-a mi e jewel__ hxahxha ai 4akam!!!

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    Офф хораа..пораснете беее...какво е това идеал? не сте ли чували,че иделани хора НЯМА!!!
    за мен иделания е на бял кон с 35 замъка и 5 хамбара злато 24 карата...аиде намерете ми го...
    това че има хора който ти допадат и който не значи ли че има идеал
    а всички който ви допадат еднакви ли са,че да са ви идеал..пффф
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Цитирай Първоначално написано от Nicole_Richie
    V kraq na kraishtata nikoi ne e savarshen i idealen...no az predpochitam da e UMEN,INTELIGENTEN,S DOBAR VANSHEN VID, PODDARJAN,DA MISLI S GOLQMATA SI GLAVA,DA IMA BANKOVA SMETKA S DOBRO SADARJANIE,DA E STILEN I IZISKAN,DA E NEUMORIM V LEGLOTO... that's all!
    че ти почти нищо не искаш
    нямам повод да сънувам....

аре и аз да си кажа мнението за мен най важните неща са тези
    :
    1.Да е умна
    2.Да е колкото мен на години
    3.Да не е по висока от мен 1.75
    4.Да има малко визия

Ако някоя мацка иска да пиша на скайпа който е написан по долу

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми