- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалното момче за едно момиче
Ми аз май досега съм си харесвала всякакви... до преди месеци иначе имах идеал - черна коса, зелени очи, нормален ръст, да е забавен, умен, добър и да умее да ме разбира и уважава... И така като се замисля идела ми все още е такъв
![]()
Ооо, за всяка е коренно различноСигурно някой ще ме осъди, ако кажа, че по принцип си имам слабост към момчета с дълги (кестeняви) коси и кафеви очи... Макар че не е задължително, за да обичам някого, да има точно посочения външен вид... дори той да е плюс (
) - все пак важно е отношението... Е, във всеки случай, сега не мога да се оплача от нищо, приятелят ми удовлетворява желанията ми, които бих искала относно външен вид... Вярно, често се случва да направи нещо, което не е много удачно, но винаги се оправяме.
А относно идеалния характер какво бих могла да кажа: да ми обръща внимание, да желае да прекарваме повече време заедно и да му е приятно, да е готов на много за мен, както аз за него, а когато стане време, и да ме обича... Да имаме общи мечти, да желаем едно и също (е, не винаги), да се разбираме само с поглед, да умее по някакъв начин да чува и усеща мислите ми...
И може би правя грешка, когато описвам нещата почти така, както е сега с момчето, с което съм, но наистина аз не бих могла да желая много повече... Е, естествено, има пропуски, но няма перфектни неща на този свят...
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Идеални хора нема! ... Да е мил, внимателен, нежен..да се опитва да ме разбира (както и аз него), да ми помага, да има чувство за хумор .. най-вече да ме Обичаааааа и да го показва и доказва! :P
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
Това описание описва моя характерПървоначално написано от GoLdy
сигурно си от западната част на Българя така,че няма да се хъбя напразно.
те тва съм аз, айде признайте си без бой. бой, секс и сръбска музика след тва!
Мии... според мен, за всяко момиче, идеалното момче е различно..но когато го види, тя просто разбира,че е той...нещо в него я причлива,без да знае и тя какво точно ...![]()
![]()
![]()
... Аз поне така си мисля
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Emi az haxhxa![]()
si4ki momi4eta kazvat 4e sum mom4e me4ta kato se zapoznaem hmm ama za6to kato gi zareja kazvat 4e sujalqvali 4e me poznavat (think) hxahxa niNAm
![]()
бати самочувствието, тука нещо конкуренция ми правиш а? да се разбереме като мъже извън форумо че лошоПървоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
![]()
ooooo купонче може ли да съм сред публиката ?Първоначално написано от assd
вапрос: идеално като ваншност или като характер ?![]()
да ме обича и да умее да показва любовта си,да ме разбира, да ме изслушва.да знам че мога да разчитам не него когато имам нужда.да има визия(да не го пренебрегвам това-малко или много има значение)да ми казва че съм красива всеки път когато ме види.....и още хиляди неща![]()