.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Чанта за през рамо

hai hora!
    na4i...tursq si ot dosta vreme nqkakva podobna 4anta ,no ne namerih.iskam da vi pomolq ako nqkoi znae ot kude da si vzema ne6o prili4a6o na tova gore i da e magazina v sofiq 6e sum mnogo blagodarna!moje i iz internet ili ako nqkoi otkrie po nqkakva slu4ainost kakva marka e tazi ,6e e briliantno! kisses
    bi bilo hubavo ako znaete cenata da e do 200 lv

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Ще дадеш 200 лв за чанта ?!?!?
    Поразходи се из магазините малко.В София има толкова голям избор.Ако в София не можеш да си немриш чанта,то тогава къде ?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Ще дадеш 200 лв за чанта ?!?!?
    Поразходи се из магазините малко.В София има толкова голям избор.Ако в София не можеш да си немриш чанта,то тогава къде ?
    даааааааааа по ВИТОШКАААААА
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    София
    пхахах до 200 лв ??? ти ме уби.а и тая чанта е куча марка ще си я намериш и за 20 :P ходи по магаизните на nike,addidas,puma, виж в Sabotage,Rip CURL,Maze и т.н. аз от Maze си взем мойта и е супер яка Billabong

Аз имам подобна за училище.В София е пълно с такива модели,даже сега ще си взимам още една такава,но плетена .Толкова ли не можеш да се раходиш и да си избереш,защо трябва да си взимаш непременно от интернет и според мен трябва да си луд да дадеш 200лв за една чанта

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    200лв за 4анта? аз и 30 не давам иди по магазинте,не 4акай си4ко на готово,лигла
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

ахахах
    200 лв аз давам най мн 5-10 лв даже са и мн
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Ами аз си ходя с едно сакче, а пък учебниците си стоят вкъщи за кво да ги размъквам след като си уча удома.
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

mi az podobna vidqx v muxomorkata ama nz dali o6te gi ima.vij v rip curl tam ima mn qki ranici az ot tam si vzex moita i sum mn dovolna i tam cenite sa dosta pod tvoita norma 6toto ima namaleniq(pone kogato az hodix tam)ina4e takava 4anta moje i v ilienci da si nameri6,to tam vs ima. ama nai veroqtno 6e q ima 4antata v nqkoi ot magazinite za kecove.

200 лева за чанта?????Аз ако дам 30 ще ме заболи сърцето! Поразходи се и си намери няк'ва....
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Мега фен Аватара на koalka
    Хаха, 200 лв. за чанта, та това не е разхищение, при това безмислено, не, не!
    И по-евтина можеш да си намериш, стига да искаш.Обиколи магазините, виж в Артбокс-а какво има.

emi v Sofiq ima mn magazini...nz mislq,4e v Disel imat hubavi i sam kam 100 leva,ama nz taka mi kazaha,ne sam ot sofiq

абе момичее толкова ли си мързелива че не моиш да са разходиш и да си намериш ми от нета търсиш бее па и 200 кинта за чантаа
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Тия чанти съкс...Раниците са си най-яки.А за 200 лева...охооо..чанти да искаш

pff 4anta za dvesta leve upsurd ti si nqkakva luda takiva 4anti ima na vasqkade ne znam kak si tursila no tursi po uporito ... po iliqnci su6to ima az ot tam minalata godina si kupix hem sa evtini hem sa qki i podobni na tazi ... no puk ima i o6te edin magazin do danaq se namira ... su6to ima qki 4anti .... toes sled danaqami pri liniqta na 20 22 tranvaite na sfetofara qki sa nqmat gre6ka yspex
    skate or die ... ride and fly ... fuck you haters ... long live skaters ...

no puk kato se zamisla za kakvo ti e takava 4anta ranicite sa nai nai ydobni za kakvo ti e 4anta az li4no vinagi si vzimam ranica za6toto nqma kak da nosa skeita
    skate or die ... ride and fly ... fuck you haters ... long live skaters ...

PunKchO
    Guest
    Ще дадеш 200 лв. за чанта?Ти трияя си луда уе майна!Тя тая чанта мохабет триабва да ти прави за 200 лв!Според мен няма смисъл да даваш толкова пари за раница,тъй като другата година ше излезе ниакоя друга мода и само дето си похарчила толкова пари

200 лв?????? Луда!! На мен и 30 лв са ми много за чанта.... разходи се по магазините , чанти колкото искаш. А за 200 лв не 1 а 10 чанти ще си вземеш.

хахаах, тая чанта няма 50 лева, ти за 200 говориш...

няма значение за колко е,искам такава...бтв обиколих доста магазини,намирах подобни,ама са сакове и надали ще ходя по улиците със сак.а...купих си чантата от интернет.не е тя,но по съща причина си я купих и тази.за това ще помоля модераторите да затворят темата,мерси за многото отговори.смятам,че ако можех да прекръстя темата,щеше да се казва: "колко пари бихте дали за чанта?"
    мерси много за обърнатото внимание на мойте прищевки

PS и наистина не струва 200лв!струва 19$,замоче със разходите до като доиде до мен...хехехе...
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Взех си почти същата от Велико Търново за 15 лв.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Melmak

Re: Чанта за през рамо

Цитирай Първоначално написано от lookatme

Ха ха ха
    200 лв.
    Ти на ФУРЛА ли чанта ще си купуваш ??? Не се прави на интересна. Кой ще ти даде 200 лв за чанта ?! Тя сигурно майка ти няма чанта за 200 лв.

Re: Чанта за през рамо

Цитирай Първоначално написано от Ramayana
    Цитирай Първоначално написано от lookatme

Ха ха ха
    200 лв.
    Ти на ФУРЛА ли чанта ще си купуваш ??? Не се прави на интересна. Кой ще ти даде 200 лв за чанта ?! Тя сигурно майка ти няма чанта за 200 лв.
    Що злобееш така? Ако тяхните имат възможност да й дадат 200лв. за чанта,защо да не си купи скъпа чанта
    Рискувам да те имам и те искам разбери го,
    не искам да те губя, това запомни го,
    имам хиляди причини да остана с теб,
    да се върнем назад, за да отидем напред.

по-спокойно,бе,хора.Кой колкото има-толкова дава...

^абе и да ги имам и да ги нямам няа ги здам за чанта деа...още по-малко па за дадскало
    ОМГ
    бтв тва са хипермегагигатурбо неудобни чанти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си