- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гот ли е да си тийнейджър?
Според мен това е най-трудната възраст,защото и аз съм такава и..имам много проблеми...ако може така да се каже!като почнем от това че имам постоянни конфликти с родителите си било за едно,било за друго...трябва да се кандидатствва (въпреки че това вече го минах)и това всичко накуп..а любовта ... там всичко е още по-сложно...ех...
супер съм объркана понякога незнам какво да направя...та нормално ли е да съм такава..че и понякога се чудя за к'во живея...(звучи малко тъпо) ама и понякога ми се иска да умра!![]()
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
А гадно ли е да си тъп ?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
с времето се свиква..![]()
Change is good!
Хах... на мен си ми харесва да съм млад. Не знам кво се хващате за некви глупости и вече големи проблеми...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
естествено!Първоначално написано от gree_girl
всички сте така![]()
миличките....
Определено е хубаво.
На мен лично ми е тъжно, че ми остава още мъничко като тийн..Влизам в реалния живот, вече имам отговорности, макар и още нищожни, но на мен ми се виждат огромни... Тъпооо...
=D> =D> =D>Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Да беее, хаха, няма такива филми.. Ти така ли оправдаваш глупавите си постъпки, това ли ти е спасението, чрез което можеш да заспиш спокойно вечер?Първоначално написано от Whisskas
Тцъ, когато направиш глупост - си глупак - и на 17, и на 37. Само че на 17 години е времето да си уредиш живота, да направиш така, че на 37 да не се окаже, че си живял празен живот. За това едни учат, образоват се, просперират и си оправят живота, а други друсат амфетки, козче и дискотеки нон стоп на 17, и за това после остават шлаката на обществото, най-ниското социално стъпало, изтривалката за интелигентните и кадърни хора.
най-най гнусната възраст.
Само да стана 30 годишен ох какъв купон ще падне![]()
Ами аз досега не съм излизал от нас след училище, не съм ходил на дискотека, не съм имал гадже, не пия, не пуша, нямам много приятели и т.н. мога да продължа доста....
Затова МРАЗЯ тази проклета възраст, дано после нещата да се уредят малко![]()
![]()
просто аз
Whisskas
говорейки ти на 'ти', не визирам теб, а по принцип хората, които ти описваш. Ако се разпознаеш в тях вече е друго.
Не съм казал, че не трябва да се ходи на дискотека, или да не пробваш козче.. Идеята в това на как се опират приоритетите ти.. защото някои ги лашка течението и не замислят за това, че живота не е само амфетките и двулитровката вечер на пейката. Повръщат по градинките и това е вечер след вечер, докато другите си коват бъдещето в същото време.
А повечето хора не правят глупости на 37, защото тийн драмите са им вече далечни![]()
Успехът не може да бъде самостоятелно измерим - т.е. не можеш да кажеш дали ти самата си успяла - други хора трябва да съдят за това отстрани, прекалено си пристрастна )
Не мога да се съглася, че настоящето е по-важно от бъдещето. Ако беше така, нямаше да има пенсионни фондове примерно и да ни удържат не малък процент за това. Ти самата, щом твърдиш че си хванала здраво живота си в ръце - мислиш за бъдещето си и казваш - 'знам какво ще работя и какво ще правя' - съответно се развиваш в тази област.
Тийн 'глупостите' и необмислените постъпки не знам колко са 'нужни', има хора минали и без тях и си живеят нормално. Проблемът е в тези, които от на пръв поглед 'нормална глупост' си провалят живота, а някои директно му слагат и край.
А аз мога да те уверя, че на крехтките ти 17 години не знаеш все още АБСОЛЮТНО нищоИ ти го казвам дори без да те познавам, от гледната точка на по-голям, бидейки преди време на същата възраст, и акъл като твойте.
Ти твърдиш, че те кефи да си щастлива, защото тънеш в една огромна заблуда. Ако отречеш, сама го каза, прочети си поста пак.
Това е глупаво. Едно е да си тийн на 13, друго е на 17. Твоето поведение и нагласа са на нивото на първите. Сега си щастлива, но заслужава ли да си заложиш няколко години на щастие и безхаберие, срещу цял живот сърбане на последствията от този безотговорен период?О,да, толкова много ми харесва да съм безотговорна и свободна, незнаеща и неразбираща- и поради това безумно щастлива.
Use your mind.
Никой не оспорва понятието 'да си поживея' - въпросът е до каква степен и на каква цена )
Аз също съм си 'поживял', без да се друсам, без да правя много нелегални неща, имам си своите грешки - но са поправими - такива, от които си вадиш изводи и имаш полза.
Надявам се разбирате гледната ми точка, никой не твърди че е хубаво и полезно да бъдеш зубър-сухар.
Експлойтедтийн - твоята логика е много красива, би ми се искало да е така.. но като всичко идеално, е също толкова и невъзможно - според нея, 'пропаднали' хора няма ) Не знам какво му е хубавото на това просто да си пиеш биричката ) Когато си някой, когато си по пътя да станеш някой, дори на първото стъпало - да, пий си биричката.. но цял живот само да си пиеш биричка - знаеш, става като в приказката, че всички българи са футболни треньори и политици хаха )
Може би това, какъв живот живееш зависи от това, какви цели си си поставил![]()
basson, имам усещането, че си адски праволинеен човек, който е влязъл в някакъв коловоз (по негово мнение - най-правилният) и така ще си караш цял живот - размахвайки поучително пръст и мислейки се за особено мъдър по разни житейски въпроси. Биииип! Грешка!
И аз имам амбиции, в момента работя усилено, за да си "изкова" бъдещето, както се изрази ти, но ако правех само това, щях да изпердаша, бе, човек. Осъзнай се малко, Уис е права.
Защо да живея, ако поне веднъж не съм се отрязвала като идиот?
Защо да живея, ако не съм хващала стопа късно през нощта, за да гледам концерт на любима група, която свири в съседния град?
Защо да живея, ако не съм се карала милиони пъти с родителите си, което ме е научило най-малкото да отстоявам мнението си?
И това е само една малка част от всичко.
Не искам да живея, ако животът ми е скучен и праволинеен - ако трябва да правя това, което се смята за правилно.
Собственост на Canis_Dirus
_Cuddly_,
ама аз същото думам, не четеш внимателно![]()
Айде бий си една херца, като искаш изживявания.. ще го направиш ли? Не, значи и ти мислиш като мен.![]()
Личностните нападки отминавам с усмивка
Експлойтед - по въпроса за 'пропадналите' хора - в много дълга тема ме тласкаш, тука за модераторите май е модерно да трият нормални постове, случайно му викат, а аз не обичам да пиша напразно![]()
а не си ли малко закъснял тепърва да подхващаш каквото и да било? Чисто хипотетично, не знам на колко години си )
Гениалните хора са друга тема, вокалистът на Гънс като е наркоман, какво, да му се възхищавам ли? Или е много хубаво, че дава такъв пример на тийновете, дето го слушат ) При тия хора нещата седят по-инак сякаш, там няма 'типове', всеки поотделно трябва да се разглежда хах )
Мразя наркотици (с едно дребно изключение, което няма да назовавам).
Виж, пич, не те нападам, просто наистина мисля, че си твърде straight. Може и да греша, защото съм си изградила тази представа от десетина твои поста (ако има и толкова), но все пак засега така те виждам.
Собственост на Canis_Dirus