.

Виж резултатите на анкетата: Най-симпатичен в Бригада е:

Гласували
16. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Саша Белия

9 56,25%
  • Космос

3 18,75%
  • Пчелата

3 18,75%
  • Фил

1 6,25%
  • Оля

0 0%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Бригада!!! no comment

Привет на всички!!!Реших да пусна тази тема защото много харесам сериала Бригада и за всички негови фенове,тук можете да слагате и снимки на любимите ви актьори от филма,ето и малко любопитни факти за сериала и книгата:
    Основана на реални факти, серията "Бригадата" е история за живота на четирима младежи, израснали в един квартал. Но съдбата ръководи покорните и предизвиква непокорните. Александър Белов е обвинен в убийство, което не е извършил. За да го защитят, приятелите от детинство се заклеват във вечна вярност и създават БРИГАДАТА. Групировка, която уверено се издига в йерархията на криминалния свят.
    Какви са те? Обикновени бандити или професионалисти, превърнали престъпността в свой занаят? Убийци или бизнесмени от новото време?
    Когато капиталът се преразпределя и пътят на приватизацията е осеян с трупове, любовта и приятелството само пречат, а честността е лукс.

Авторът на "Бригадата" е пълна загадка. Никой не знае как изглежда и кой се крие зад псевдонима Александър Белов. Предполага се, че е пряк участник в събитията, описани в книгата. Но нека истината заговори сама за себе си. За драмата на едно изгубено поколение, което отправи морално предизвикателство.
    "Бригадата" скандализира общественото мнение в Русия и бе посрещната с бурни реакции – на недоволство и възхищение. Така или иначе, тя бе наречена "най-откровената изповед за Прехода".

Град
    Много често местят кофите в Младост и не мога да кажа точно
    Всичките са пичове ама Космос е най-изруд

Dance with the dead in my dreams
    Listen to their hallowed screams
    The dead have taken my soul
    Temptation's lost all control

Град
    Pink Paradise
    Като цяло филма ми е малко... прехвален. Всички ми го препоръчваха горещо, и останах до някъде разочарована.
    Но ми харесва. Особено последните два епизода... шокираха ме. Харесва ми филма и актьорите. Саша и Фил като че ли най-много ми допадат.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Голям фен
    За мене филма беше едно много вълнуващо преживяване....хареса ми изключително много.И актьорите,и сюжетът много ме радват.Ако можеше да гласувам за всички бих го направила,защото всички персонажи са еднакво добри и стойностни за себе си.Но гласувам за Саша все пак...мисля,че причините са очевадни
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Пчелатата

Да,съгласна съм с това ,че всеки един от героите е голям образ и хората могат да се познаят в него.Оля е симпатяга.Момчетата всички радват,но най-сладкия и забавен от всичките е Витя Пчелкин

всички са готини,а и самия филм е един от любимите
    ThE bEsT aNd ThE mOsT bEaUtIfUl ThInGs In ThE wOrLd CaNnOt Be SeEn oR EvEn ToUcHeD.ThEy MuSt Be FeLt WitH ThE hEaRt ;>

Супер фен
    Град
    sofiq
    O OBUJAVAM TOZI FILM.lubimiqt mi e .naistina mn haresvam sa6a belov,moi idol e.naistin apou4itelen film,koito prepora4vam na vseki.tova e edna legenda...vie 4uli li ste za brigada2,ba6ta mi kaza 4e predi 2-3 godini go e gledal v ungariq.sa6a belov umiral i olq go namirala,trqbva pak da go pitam kato go vidq kakvo to4no stavalo,4e otdavna go e razkazval.az i ot drugi mesta sum 4uvala sluha za brigada dve.dali e istina?

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Аз бях чела,че ще снимат 2-ри сезон,но нямало да играе Сергей Безруков,другаде твърдение,че няма да има Бригада две.Но се говори,че такава ще има в,която ще се завърнат Пчелата и Космос.Създателите целяли да привлекат и женската аудитория като наблегнат повче на личния живот на героите

Filma na men naistina mi haresa kogato go gled1h! Ne misleh 4e ruski film moje da mi haresa, no Brigada e mn dob1r film!!! Kato cqlo vs sa gotini, no lubimec mi e Kosmos mn mi haresva kato viziq mn me kefi p1k i haraktera mu e trepa4

Хора,вижте кой се говори да замести Сергей Безруков в ролята на Белов:

А ето го и Саша:

Филма е велико произведение на сънародниците ми
    БТВ:Ако тоя замества Саша с филма е свършено да забравят за зрители...
    London Tipton

Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    Филма е велико произведение на сънародниците ми
    БТВ:Ако тоя замества Саша с филма е свършено да забравят за зрители...
    Наистина ли са ти сънародници?Ти си ми сестричка знаеш ли?

Супер фен
    Град
    sofiq
    o ne,ne iskam nikoi da zamestva sergei toi e nai -podhodq6tiq,nikoi nqma da moje da izigrae rolqta kato nego

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Да,така е и на само за Саша,който и от Бригада да бъде сменен,ще има ефектът на пеперудата, няма да е същото Дано да има продължение,но всички да си останат-искаме Бригада 2 =D>

seriala mi e lubim, a p4elata e nai hubav. puskaite snimki na p4elata!!!!

Заповядай

А това за феновете на Кос:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си