Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Сигурно ти е ясно че е по-веротно кола да те блъсне, отколкото да стане нещо със самолета (е, ако стане вероятността да оцелееш е по-малка, отколкото ако те блъсне кола).
Пък и нали...всеки човек мечтае да лети ... като птиците
Абе не е баш така...в статистиката,която показва,че "е по-вероятно да те удари гръм отколко да падне самолетът,в който летиш" се включват всички хора,полухора,2/3 маймуни,цигани....и общо взето не върши никаква работа,щото според нея примерно ако в момента ти летиш,шансът ти да умреш при катастрофа на самолета е еднакъв със същия на един ескимос примерно,който си седи на топло в иглуто...нещо,което предполагам всички знаем,че не е вярно...

До автора:МИ ГАДНО Е!!Аз първият път,когато летях за към Лос Анджелис(преди година) бях пиян(предната нощ си празнувах рождения ден и изпращането едновременно) и първия полет действително не го помня особено много,но втория от Лондон до Калифорния си еба майката....И мен ме е страх от самолети,или не точно страх НО ГИ МРАЗЯ!!!Като се издига и спуска усещаш промяната в налягането,от което действително можеш да повърнеш.При мен точно при спускането един път почна да ме боли адски много главата,една много шибана остра болка-пак вследствие на смяната на височината...
Иначе при втория полет в самолета си има филми,музика,може да си слушаш,да гледаш....абе има занимавки ама пак е шибано...