- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Френски маникюр
Купих си от тези комплекти,който се продават за френски маникюр и незнам каде точно и как трябва да залепя тези лепенки мн моля някой да ми обясни как се прави това нещо.Благодаря предварително на всичко ,който им се занимава с мен
Аз си правя френски без лентички..пак се получава добре...Ам мисля,че те се слагат на нокътя така че над тях да остава това,което ще правиш бяло...за да не клепаш надолу...После ги махаш и нанасяш горния цвят.
и аз си го правя без лентички..... но съм си купувала ... да пробвам.... правих се като нанеса основата.... изчаквах да изсъхне.. после слагах лентичката... и нанасям белия .. или там каквато ще ти е лентичката.... изчакваш да изсъхне... махаш лентичката... и нанасяш топ-лака.... ... аз така си правех.. ся се правя без лентички....
лентичката се слага, за да ограничи докъде ще е белият лак, с други думи горният и край трябва да е горе-долу където започва бялата част на нокътя, аз лично слагам само бяло и топ лак, другото е излишно
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
И аз си го правя без лентички, дразнят ме![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
а как го правите без ленти4ки и да е равна самаа бяла черта с лака?![]()
Щях да кажа същото,така че да не се повтарямеПървоначално написано от alice sw
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
И аз си го правя без лентичкиПо-лесно ми е
az pak ne si pravq frenski,za6toto nqmam podhodq6tiq tip race,no pak stoi mn nejno i gotinop na tezi,na koito im otiva
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
миии аз без лентички не мога... лентичката ограничава бялото... първо нанасям два пъти бялото за да е по-наситено след това чакам да изсъхне мн хубаво.. след като изсъхне махам лентичките и отгоре лакирам с другият цвят най-често си взимам бледо розово... слагам три пласта блео розово след това си слагам топ лак и готофопреди топ лака аку нещо ми хрумне си рисувам... и после пак си го запечатвам
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа