- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко нужда от помощ...
Харесвам си една добра приятелка и тя скоро има рожден ден и са чуда дали да и подаря нещо и какво да бъде то ..... ?!![]()
![]()
spored men edno pliu6eno me4e vyr6i perfektna rabota .. zaedno s karti4ka na koqto mom4ence celuva momi4ence ..
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
=D> По-добре не мога да го кажа =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от glezan4e
И аз си мислих за нещо плюшено но тая комбинация мече и картичката е супер ! мерси !![]()
Ami nqkva plu6ena igra4ka nezavisimo kakva.
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
podari i samo cvetq po semplo i stilno
Cvetq+plushena igrachka![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Чуди се,чуди се..![]()
[size=7][b][u]fosse cos
сега разбирам защо имам 7 големи плюшени мечки в стаята сиПървоначално написано от glezan4e
![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
презерватив ако искаш да и намекнеш за секс ако не играчка \Първоначално написано от big_dunker
/
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
Ти си я познаваш.. и би трябвал ода знаеш кво би я зарадвало.Мене лично много ми хареса идеята за плюшено меченце.Даже ако е гушнало едно сърчице още по добре.. в комбинация с една тъмночервена роза ..Сладко
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
i az shtqh da dobavq da e gushnalo syrchiceПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
![]()
uspeh \/
i`m BusY .y0u arE UglY . HaVe a NicE daY
em iz4erpaha temata s teq me4enca i cveta![]()