- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- струва ли си ??
та поиграх си малко във фотошоп
и измайсорих това :
http://img235.imageshack.us/img235/9237/46043330gt3.jpg
та въпроса ми е струва ли и да и го покажа или не ???
чакам вашите савети ...
Луд ли си бе човек! Това е върху надгробен камък![]()
Все едно, че си умрял и си оставил това написано на гроба ти. Намери друга картинка, примерно на някое дърво или плаж![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
zavisi kakvi sa vi otno6eniqta...no tova e mnogo milo..i mislq 4e da...vqrno e 4e trqa da e druga kartinkata![]()
по принцип добре си го измислил (и изработката ми харесва) само че малко се вижда главата на някойотгоре
![]()
Момиче съм
spored men e super sladursko pokaji go mislq che she oceni truda ti![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Mn e gotino spored men i go pokaji,mislq 4e 6te i haresa!!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Не ми харесва![]()
[size=7][b][u]fosse cos
доста добър жест! малко момчета го правят..ама ако не беше върху надгробна плоча...малко е плашещо иначе е доста сладко![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Според мене е по важно съдържанието от вида, пък и тя ако е свестна ще оцени усилието а не точно как изглежда.
Но посланийцето яко издиша моето момче. Вече се изтъркаха тия безкрайни любовни излиянийца. А пък и действията винаги са били къде къде по на място от думите
Не и пиши десет реда в които пише само "Обичам те", а го покажи с една постъпка, смятам че ефекта ще е десеторен![]()
Едно време се пишеше любовно писмо и се оставяще под чина, сега вече е модерно с фотошоп.Олеле изтървам модата вече![]()
верно мяза на надгробен камък
нямам повод да сънувам....
Ъъъ то че е хубаво,хубаво е... Ама тряа да смениш тая картинка разваля тотално всичко.. Все пак незнаеш как би го изтълкувала..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
kato go vidiah mi zaprili4a na tabelite na onia ka6ti na koito pi6e koi e jivial tamina4e niama lo6o
![]()
здравейте
И аз така мисля. Най добре намери една картинка на залез и някфи мъж и жена да се целуватПървоначално написано от koalka
![]()