Прецаках всичко...Така де ще започна отначало...Преди 7 месеца се запознах с едно момиче...с течение на времето се превърнахме в най-добри приятели...но в последствие се случи така че аз започнах да изпитвам повече от приятелски чувства към нея...Вече повече от 4 месеца спирам и започвам да я харесвам...Скоро осъзнах че съм мн силно привързан към нея и че имам много силни чувства(несподелени)...не казвам че съм влюбен...И така последните 1-2 седмици се обнадеждих че най-накрая може да се получи нещо...защото от нейното държание определено личеше че има повече от приятелски чувства към мене...ходихме на кино тя ми хвана ръката...после гледахме няколко пъти филм у тях и тя силно се гушкаше в мен и пак ми държеше ръката...винаги като се видим се прегръщахме...в скайп си пишехме целувки...тя ми казваше постоянно че съм само неин...И така снощи реших да призная чуствата си към нея...реших да го направя по скайп защото като се видим тя отбягва тази тема...и така казах и го...но после тя спря да ми пише...сестра и ми каза че се е затворила в една стая със сълзи на очи което не е типично за нея...Тази сутрин и като цяло днес постоянно ми казват че тя е много разстроена,наранена и тъжна...в скайп постоянно си слага някакви никове с които показва че е тъжна...също понякога си слага някакви текстове от любовни песни,а друг път си слага текстове с които показва че е много наранена.....
И така въпроса ми е какво толкова сторих подяволите???Как съм я разстроил,по какъв начин съм я наранил и как да оправя нещата...защото и на мен ми е мн тежко в този момент...
Темата стана малко дългичка но се надявам някой да я прочете...