Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
Цитирай Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
Да това е истина няма смисъл да се задава този въпрос ! Мъжа си е шефа в къщата жената - домакинята ! Шефа в къщата , главата на семейстовото и т.н. е грешно разбрано от жените ! Мислят си , че се има предвит , че е техен шеф и т.н. ! Не ! Като се каже шеф се има в на предвит - човека , който взима решенията относно финансите , как да се разпределят парите и прочие . Жените не са "роби" както те си мислят . Нали именно те избират мебелите при ремонт , те готвят ежедневно .... мъжете от своя страна печелят по-голямата част от парите , с които жената да ги направи тези неща !
Мисля, че е време да заживееш в 21. век. Какво равноправие видя в поста си? Първо, жените вече печелят повече от голяма част от мъжете. Второ, ние не сме домакини. Можеш да говориш за ежедневното готвене като привилегия, ако с това не си изчерпваха задълженията. Знаеш ли какво е да готвиш, да чистиш, да переш, да ходиш на работа. А мъжът ти ("онова мързеливо говедо") да лежи на дивана, защото много се е уморил в офиса, и периодично да подвиква "Ама не стой пред телевизора, де, виж колко е голяма масата!"
Е, аз отивам на училище. А, като се върна довечера, ще трябва да цяла нощ да пека сладки, защото баща ми е поканил гости за четвъртък. А утре ще им правя крема и ще ги пълня - пак цяла нощ. И той няма да ми помогне. Нито на майка ми, която ще излъска целия апартамент....
По-тъпи от тези 2 поста не бях виждал...

Към {SlaDKa}{B@by}:Момиче прави са хората,че трябва да заживееш в 21 век...кво ще рече мъжа е шефа???В едно семейство трябва да има разбирателство,не контрол.

Към Schneeflocke:Мога да кажа само .Тц тц кво ся ше ми кажеш,че понеже един човек е жена изкарва повече от мъжа независимо ква му е професията и стажа ли???И второ тези твои "факти" ме съмнява,че нещо ги сваляш от небето май а......разбери,че приходите на човек зависят от това каква му е професията и какъв му е стажа в нея!