- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С какво да засенча неговия подарък?
Начи историята е такава
М/у мен и мойта пряителка се появи още 1 пич ! И аз мн си я обичкам и искам да съм с нея ! Работата е такава че той и е подарил прастен и аз сега се чуда какво е уместно да и подара за да засенчи неговия подарак или как да направя нещо романтично !!!
аз си мисля да и подара някакав гердан или де да знам ако имате някакви предложения моля пишете
т.7
krem4et0
Minavai na godejen pr1stenAmi ne znam nqkakvo po-hubavo biju
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Раэсъждаваш по доста тъп начин.
Няма смисъл да эапочваш да градиш мватериално състеэание..
[size=7][b][u]fosse cos
podaracite ne sa nai-vajnoto ne6to badi nejen i iskren s neq,pove4eto momi4eta cenqt tova nai-mn.priqtelkata ti ne e trufei 4e da se sastezavate za neq.![]()
Za6to trqbva da i podarqva6 ne6to skapo.Dai i cqlata si obi4,cqloto si vnimanie,vsi4ko drugo koeto poiska.Obi4 s pari ne se kupuva!
Saglasna sam sas svm1987
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Първоначално написано от SmS-4o
мн гадна работа малак ... еми вземи да се разбереш с този все пак нали ти си и офицялния приятел ... как ще подарява .. я тупалките не го бави
......................................
хмм не бъде ограничен...знаеш ли колко много по-малки и всъщност 100 пъти по-хубави неща да направиш за едно момиче...
1во материалното не е важно,нали я обичаш,любовта ти може ли да е изрази в един гердан![]()
пфф....+ тфа ако тя иска да бъде с него гердна няма да те спаси...
виж сега направи за нея нещо вълнуващо заведи я някъде далееееко от хората в някое кътче,красиво кътче с мноого красива природа,тихо и спокойно...кажи и колко много значи за теб прегърни я и я целуни...твоята целувка ще значи много повече от глупавия пръстен...не и показвай че се страхуваш от някой който се появява от нищото подарява и нещо и си мисли,че може да застане между вас! успех!
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
съгласна съм с AiKaTa
за БОй неискам да го бия иначе до сега да сам го направил !!! В тапото Карлово няма мн красиви места иначе и аз съм си го мислил тва , има но са в балкана и т одоста нагоре апък сега е мнсрудено и едвали ще иска !
Ами аз ако съм на приятелката ти и те обичам и нямам чувства към това момче, няма да си сложа пръстена примерно, за да не ти е гадно и да се дразниш...даже най-вероятно няма да го приема...Пък тфа със засенчването на подаръка, няма смисъл - любовта НЕ се купува! Ако момичето иска да е с другия и мезонет да й купиш пак при него ще иде..така че..![]()
Първоначално написано от 182+44_4adel
Така си е един път да съм съгласен с чаделяАко не ти купи нищо примерно за 1 месец и само е с теб ще кажеш "Той не ме онича не ми купи нищо не знача нищо за него да го късам ли?"
hmmm...moje6 naprimer da ne i kupuvash prasten ili kfot i da e biju za 4567654567 leva.....za da go zasen4i6...prosty i naprai nqkaf mil podarak...kupi i cvetq zavedi q na nqkoe po usamoteny no romanti4no mqsty....pokaji i cqlata si obi4..posle i n aprai edin hubav masaj otidete u vas gledkaite nqkoe romanti4no film4e....i ti obe6tavam 4e prastena nqma da struva ni6ty ....;]
ако тя те обича ти как мислиш един пръстен ще промени ли чувствата й?
той се е пробвал да я впечатли един вид с пари?!!? е ти бъди по изобретателен!
направи й романтична вечеря,заведи я на пикник,покани я на вечеря и ти сготви...после може да правите любов и да си нежен както никога до сега!облечи се елегантно подари й роза...абе просто прояви въображение! гарантирам ти че нещата които ти изброи ще й харесат много повече от някакво кулие!
това всъщност си е мечта на всяко момиче!
![]()
![]()
kupi i plu6eno me4e povqrva vsqko momi4e obi4a plu6enite ne6ta deistva bezotkazno... :P
как какво бе? един апартамент и мерцедес мисля че ще стигнат![]()