.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Струва ли си да разваля приятелство?

Здравейте! Аз съм едно момиче 9 клас съм. Имам един приятел, с който се знаем още от малки и сме много добри приятели.. Но скоро разбрах ,че той има чувства към мен. Не знам заслужава ли си да развалиме това приятелство?? Много съм объркана..защото не искам да развалям това приятелство ако тръгна с него..а ако му кажа не пак развалям приятелството.. Можете ли да ми дадете съвет?

П.С. Забравих да кажа ,че сме от един клас с въпросното момче.

Ами станете гаджета винаги така става от едно обикновенно приятелство...

Mи мен ме е страх само от едно нещо..И то ме спира да тръгна с него. Страх ме е , че сега сме много добри приятели,а ако тръгнем и след като скъсаме със сигурност ще изгубя приятелството ни... Не искам това да се случва

Град
    Русе

Re: Струва ли си да разваля приятелство?

Цитирай Първоначално написано от GiRl_
    Здравейте! Аз съм едно момиче 9 клас съм. Имам един приятел, с който се знаем още от малки и сме много добри приятели.. Но скоро разбрах ,че той има чувства към мен. Не знам заслужава ли си да развалиме това приятелство?? Много съм объркана..защото не искам да развалям това приятелство ако тръгна с него..а ако му кажа не пак развалям приятелството.. Можете ли да ми дадете съвет?

kvo pre4i da tragnete - da probvate... pone da ne sajelqva6 psole 4e ne si probvala...

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    страх те е защото сега сте много добри приятели?хах че ти можеш ли да продължиш приятелство с човек ,който знаеш,че те обича?от опит знам,че неможе!!! как ще му споделиш например,че момчето с което се заозна вчера в дискотеката взе номера ти и иска да се видите...примерно...и никъде не споменаваш ти имаш ли чувства към него...ако имаш да бъди с него така или иначе приятелство неможе да е поне връзка ако разбира се искаш...пък и по-добре познавате се достатъчно за да направите едн друг щастлив
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

и аз имах такъв проблем преди 2 седмици... недей да си разваляш приятелството просто остави нещета сами да се наредят и неговите чувства сами ще изчезнат
    VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...

И аз имах такъв проблем и ще ти кажа, че няма смисъл да тръгваш с него, ако не изпитваш чувствата, които той изпитва, защото наистина само ще си развалите приятелството. Ако и ти изпитваш тези чувства и си сигурна защо да не тръгнете, може наистина да се получи нещо

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    нека да ти изясня: Вече нямате приятелство
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на koalka
    По-добре нещата да останат така, а и няма смисъл да тръгваш с него ей така.Особено, ако сте и от един клас-още повече.Обясни му, че нямаш такива чувства и да те забрави като нещо повече от приятелка.

Град
    FuckyLAnD
    и да станете гаджета и след това да скъсате пак можете да си останете приятели
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Град
    село Злидол
    Цитирай Първоначално написано от Dr.Hause
    +1 ама не си се уточнила дали имаш чуства към него,ако имаш пробвайте какво ще излезе

Цитирай Първоначално написано от flirt4y
    Цитирай Първоначално написано от Dr.Hause
    +1 ама не си се уточнила дали имаш чуства към него,ако имаш пробвайте какво ще излезе
    Да наистина не си оточнила дали имаш чувства към него ! То ако нямаш чувства към него какъв е смисала да тръгнесх с него ?

хахах пък ти мислиш като мен...и да ти кажа недей мисли като мен...аз така питах разпитвах...и кфо накрая той тръгна се сваля с друга...или тръгваш без да му мислиш или си му викаш "приятел" до края на живота си

Who Needs A Heart When It Can Be Br0ken?!

Ами аз съм в абсолютно същата позиция, само че аз съм от другата страна. Чудя се дали да кажа, че го мисля за повече от приятел. И също съм се замисляла по този въпрос за разваленото приятелство. Ако му кажа и той каже не, ще си развалим приятелството. Ако каже да, ходим и после скъсаме (защото едва ли ще продължи вечно) пак същата работа. НО в твоя случай първо си изясни - дали това, което чувстваш към него са чисто приятелски чувства или може би има нещо повече от това. Ако на моменти си го мислела за повече от най-добър приятел, значи може и да чувстваш нещо повече. Дай си малко време, помисли и тогава прави каквото и да е. Важното е да си изясниш какво точно изпитваш към него. Каквото и да стане, гледай да поддържаш добре отношения с него, защото ще е жалко толкова дългогодишно приятелство да се развали. Успех!

Има ли значение кфо ще направиш като края ще е един и същ във всичките ти вариянти? Ако го отритнеш няма да е същото приятелството ако тръгнете като скъсате(казвам като щото не ми се вярва 9-то класници да се задържат 4 години) ще ви е още по тъпо...тъй че с една дума...кофти...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Там, където е сърцето...
    Имала съм подобен проблем и да ти кажа и без да тръгвате след като те харесва няма да сте същитете приятели. Просто след като знаеш ще ти е някак кофти в неговата компания и ще почнеш да го избягваш. Така малко по-малко можеби чувствата му ще изтинат,но и с тях приятелството ви.
    Ако и ти имаш чувства пробвай, така или иначе приятелството ви няма да е същото. Но ако нямаш чувства недей се занимава.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Ами на въпроса дали имам чувства към него..Да ви кажа не съм сигурна. Когато сме заедно ми е много приятно.. Трябва да помисля и да си изясня чувствата към него

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Според мен е най-добре да си останете приятели,защото ако сега тръгнете после няма да сте приятели уверявам те в това.Бивше гадже приятел няма,ако наистина го цениш и държиш на него,като приятел най-добе си останете такива.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

ех,ама че глупав въпрос! ние ли сме тия които трябва да го решим? как мислиш? моето мнение е да направиш това което ти искаш и смяташ за добре!

Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Според мен е най-добре да си останете приятели,защото ако сега тръгнете после няма да сте приятели уверявам те в това.Бивше гадже приятел няма,ако наистина го цениш и държиш на него,като приятел най-добе си останете такива.
    стига бе сериозно? аз имам двама приятели с които бяхме гаджета и с двамата съм си много добра приятелка! =D> вярно на 14 съм но годините едва ли имат значение! имали желание има и начин!
    всичко зависи от вас самите! ще си останете ли приятели или не!
    явно ти си нямала късмет

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако го харесваш тръгни с него и без това приятелството ви вече няма да е същото,след като има замесени повече от приятелски чувства.

Повече от фен
    Град
    Дървото :]

до 12 клас ще се прайте, че не се познавате, споко, свиква се

tragvai s nego ne se dvuomi =]

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Опитай! Щом се харесвате земете се.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си