- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сладка сперма
прати го в Нестле да му инсталират /вградят/ в ташака система за течен шоколад Nutela cream , а на другия 3 в 1 , а после свиркай си, но и следи кръвната захар че да не развиеш някои диабет от толкова много шоко-боко / спермолин /
![]()
![]()
![]()
Хахаахах
Еййй слушам и не вярвам на очите си![]()
![]()
Всякакви простотии съм чел тук и съм се ядосвал, ама тази тук е толкова трагична, че чак ме кара да се смея...
мейк ми лъф![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ето един случай, когато желаното се възприема за действително!Първоначално написано от Lorelei
пълни момински мечти!
при положение, че сперматогенезата - т.е образуването на сперма трае 72-75 дни, много ми е любопитно КАК помните че преди два месеца момчето ви е пило бира, че и еякулата му да има тоя вкус....
а това с "ананаса" има смисъл само ако татко ви има зеленчуков магазин и продaва ананаси. скрита реклама един вид ......
с една дума - момински фолклор!
ако истински обичате момчето си, ще ви вълнува То, а не вкуса на спермата му..
Първоначално написано от vodka_f
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Heeeei!Ne sym kazala,che me vylnuva vkusa na spermata mu.Razbira se,che me vylnuva samiq toi.Първоначално написано от batkodoki
![]()
Otnosno tova za vkusa i,mnogo pyti sym mu gyltala i znam,che vkusa e bil mn razlichen.Nqkolko pyti beshe sladko,bih kazala dori vkusno,no nqmam i gram spomen,otkakvo bi moglo da byde.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
yes тва исках да чуя-сладка сперма,докъде стигнахте
Nope...i can't
Първоначално написано от Lorelei
![]()
![]()
![]()
Опитвам се да разбера кои храни влияят на вкуса.
Цигарите определено я карат да нагарча и да има лош вкус.Не знам как влияе на вкуса продължителното Неправене на секс (под продължително 2,3 дена).
Иначе пиенето на сладки натурални сокове,круши,ананас и други влияят доста на вкуса. \/
Това за бирата не съм съгласна.Моя пие винаги по много,я ела да не е правил секс от 3,4 дена ще ти я доката гъста гъста...![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???