.

Виж резултатите на анкетата: Има ли Любов според вас?

Гласували
112. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

27 24,11%
  • Да

85 75,89%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна

Съществува ли любовта?

Съществува ли наситина или просто ние си въобразяваме?

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Еми да има... ако я нямаше,щеше ли да има хора,които се обичат? Просто това е някакво силно чувство,което ние сме нарекли "любов", но въпреки това тя съществува,макар и да е моментно... След тази любов си идва обичта,която е много повече от туй влюбване.. Но не можем да кажем,че не съществува това силно чувсто,защото се пак един човек изпитва различни и многообразни чувства към хората..
    Оххх аз себе си не разбрах..пък вий мене дали ще успеете...
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Според мен съществува, но не е точно така, както всеки от нас би искал да е и както си я представя. Любовта не винаги представлява света през розови очила. Както се казваше в един филм (мисля, че беше "Сватбеният агент"), "Трябва да си търпелив. Любовта не винаги е перфектна. Тя си е просто любов." За момента момчето, с което съм ми показва, че любов съществува, дори и да е прекалено рано за мен да усещам чак толкова дълбоки чувства и да завързвам сериозни отношения (на 16 съм). Но... така или иначе, прекалена сантименталистка и романтичка съм, за да отрека съюествуването на любов, макар и винаги носеща някаква болка със себе си, но именно тази болка ни кара да чувстваме, че живеем.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Оф много ми е странно като някое 14,15 16 годишно момиченце ми каже,че няма любов.Не сме на 50 години и да се обърнеш и да кажеш,че не си срешнал човека тогава найстина можеш да твърдиш,че найстина няма любов
    Според мен има любов въпрос на време е кога и как ще я срещнеш.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Любовта винаги е съществувала, съществува и ще продължи да съществува!
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Според мен съществува, но не е точно така, както всеки от нас би искал да е и както си я представя. Любовта не винаги представлява света през розови очила. Както се казваше в един филм (мисля, че беше "Сватбеният агент"), "Трябва да си търпелив. Любовта не винаги е перфектна. Тя си е просто любов." За момента момчето, с което съм ми показва, че любов съществува, дори и да е прекалено рано за мен да усещам чак толкова дълбоки чувства и да завързвам сериозни отношения (на 16 съм). Но... така или иначе, прекалена сантименталистка и романтичка съм, за да отрека съюествуването на любов, макар и винаги носеща някаква болка със себе си, но именно тази болка ни кара да чувстваме, че живеем.
    напълно съгласен съм. има някои щастливци които я изживяват в пълната и красота, но иначе има трудности, препядствия.. и все пак любовта побеждава .. но освен щастие може да донесе много мъка.. хората умират заради любов.. това е показателно. иска ни се всичко да е ок, да си подсвиркваме и да сме щастливи с човека до нас, любовта да е взаимна и силна... понякога обаче всичко се прецаква и се питаш.. "къде сгреших". и този въпрос прецаква тебе и само тебе защото по някакъв наивен начин "поставяш вината върху своите рамене" дори и другия да е сгрешил. Съществува да. лично на мен ми донесе хубави моменти.. както и не толкова хубави

Град
    Варна
    А възможно ли е любовта да съществува само в представите ни,да е онова красивото чувство ,за което всеки говори,което ако не си изпитал,значи не си живял пълноценно и т.н.Възможно ли е ние да се самозалъгваме че обичаме само и само за да има нещо хубаво в гадния,сив,еднообразен животец,дето го водим?

estestveno, 4e sa6testvuva!!!Tva, 4e ima hora, koito ne mogat da q izpitat ili ne vqrvat v neq e otdelen vapros

Повече от фен Аватара на suantito
    Абе ма нещо ама кой да ти каже кво е , любов ли е или нещо друго.....

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

dsfsd

Аз Вярвам! Вярвам в любовта обаче май ТЯ не вярва в мен ..

Едва когато те заболи от любовта разбираш, че истински си обичал.Така че да - любов съществува - отделен е въпроса ти намерил ли си я...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

da vi kaja che lubovta sashtestvuva samo po filmite ili pak v pesnite

любов ?- не се пие не се яде кво е тва

Град
    Варна
    Последните 2 поста са много много вярни...евала!

smqtam che lubovta sushtestvuva no mnogo se sreshta rqdko na tazi vuzrast

Мега фен Аватара на koalka
    Да, за мен я има.

дадададада определено има любоф.Цитирам "Любофта е като вятъра,не се вижда,но се осеща"

Цитирай Първоначално написано от Princeska
    дадададада определено има любоф.Цитирам "Любофта е като вятъра,не се вижда,но се осеща"
    щом казваш

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да има я,но трябва да я изпиташ за да се увериш.

Голям фен Аватара на sapphirr
    ами на това според мен всеки може да отговори по разли4ен на4ин.не се наемам да отхвърлям или потвърждавам дали любов има,само ще добавя:какво е това ЛЮБОВ изобщо и какво озна4ава тя за всеки индивидуално?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    За мен пък не съществува... или ако я има, то тя се среща изключително рядко... говорим за истинска любов...

Няма перфектни хора => не си пасват перфектно => няма и истинска любов...

Всеки се променя... и в един момент осъзнаваш, че т'ва чувство си го изпитвал някога, но сега го няма.. човека до теб не е същия.. започваш да си търсиш друг..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от desert_eagle
    ..иначе има трудности, препядствия.. и все пак любовта побеждава ..
    даа бе,сигурно.
    в някоя американска продукцийка сигурно,ама в реалния живот рядко се случва.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Ми мН яСно чЕ НЕ!! ЛюБоВтА Я няМА.. За Кфо да обиЧаШ и дА сЕ ВлЮбваШ кАтО МОЖе И дА не ОБичАш ... ЖеНКаР съМ В моментА съм ХЛътНаЛ по 2 МОмичЕта арЕ 3 и биВшАта и кВо стАва пФф сичКИ нАрНеНи .. За тфА лЮбов НяМа!!!

Любов ИМА!Това,че има хора,които не са я изпитали или не са страдали благодарение на нея не значи,че не съществува...
    Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]

estestveno 4e ima lubov!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си