- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществува ли любовта?
Съществува ли наситина или просто ние си въобразяваме?
Еми да има... ако я нямаше,щеше ли да има хора,които се обичат? Просто това е някакво силно чувство,което ние сме нарекли "любов", но въпреки това тя съществува,макар и да е моментно... След тази любов си идва обичта,която е много повече от туй влюбване.. Но не можем да кажем,че не съществува това силно чувсто,защото се пак един човек изпитва различни и многообразни чувства към хората..
Оххх аз себе си не разбрах..пък вий мене дали ще успеете...![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Според мен съществува, но не е точно така, както всеки от нас би искал да е и както си я представя. Любовта не винаги представлява света през розови очила. Както се казваше в един филм (мисля, че беше "Сватбеният агент"), "Трябва да си търпелив. Любовта не винаги е перфектна. Тя си е просто любов." За момента момчето, с което съм ми показва, че любов съществува, дори и да е прекалено рано за мен да усещам чак толкова дълбоки чувства и да завързвам сериозни отношения (на 16 съм). Но... така или иначе, прекалена сантименталистка и романтичка съм, за да отрека съюествуването на любов, макар и винаги носеща някаква болка със себе си, но именно тази болка ни кара да чувстваме, че живеем.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Оф много ми е странно като някое 14,15 16 годишно момиченце ми каже,че няма любов.Не сме на 50 години и да се обърнеш и да кажеш,че не си срешнал човека тогава найстина можеш да твърдиш,че найстина няма любов
Според мен има любов въпрос на време е кога и как ще я срещнеш.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Любовта винаги е съществувала, съществува и ще продължи да съществува!
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
напълно съгласен съм. има някои щастливци които я изживяват в пълната и красота, но иначе има трудности, препядствия.. и все пак любовта побеждава .. но освен щастие може да донесе много мъка.. хората умират заради любов.. това е показателно. иска ни се всичко да е ок, да си подсвиркваме и да сме щастливи с човека до нас, любовта да е взаимна и силна... понякога обаче всичко се прецаква и се питаш.. "къде сгреших". и този въпрос прецаква тебе и само тебе защото по някакъв наивен начин "поставяш вината върху своите рамене" дори и другия да е сгрешил. Съществува да. лично на мен ми донесе хубави моменти.. както и не толкова хубавиСпоред мен съществува, но не е точно така, както всеки от нас би искал да е и както си я представя. Любовта не винаги представлява света през розови очила. Както се казваше в един филм (мисля, че беше "Сватбеният агент"), "Трябва да си търпелив. Любовта не винаги е перфектна. Тя си е просто любов." За момента момчето, с което съм ми показва, че любов съществува, дори и да е прекалено рано за мен да усещам чак толкова дълбоки чувства и да завързвам сериозни отношения (на 16 съм). Но... така или иначе, прекалена сантименталистка и романтичка съм, за да отрека съюествуването на любов, макар и винаги носеща някаква болка със себе си, но именно тази болка ни кара да чувстваме, че живеем.![]()
А възможно ли е любовта да съществува само в представите ни,да е онова красивото чувство ,за което всеки говори,което ако не си изпитал,значи не си живял пълноценно и т.н.Възможно ли е ние да се самозалъгваме че обичаме само и само за да има нещо хубаво в гадния,сив,еднообразен животец,дето го водим?
estestveno, 4e sa6testvuva!!!Tva, 4e ima hora, koito ne mogat da q izpitat ili ne vqrvat v neq e otdelen vapros![]()
Абе ма нещо ама кой да ти каже кво е , любов ли е или нещо друго.....
Аз Вярвам! Вярвам в любовта обаче май ТЯ не вярва в мен ..![]()
Едва когато те заболи от любовта разбираш, че истински си обичал.Така че да - любов съществува - отделен е въпроса ти намерил ли си я...
Не за вражда, за обич съм създадена!
da vi kaja che lubovta sashtestvuva samo po filmite ili pak v pesnite![]()
![]()
любов ?- не се пие не се яде кво е тва![]()
![]()
![]()
![]()
Последните 2 поста са много много вярни...евала!![]()
smqtam che lubovta sushtestvuva no mnogo se sreshta rqdko na tazi vuzrast
дададададаопределено има любоф.Цитирам "Любофта е като вятъра,не се вижда,но се осеща"
![]()
щом казвашПървоначално написано от Princeska
![]()
ами на това според мен всеки може да отговори по разли4ен на4ин.не се наемам да отхвърлям или потвърждавам дали любов има,само ще добавя:какво е това ЛЮБОВ изобщо и какво озна4ава тя за всеки индивидуално?
За мен пък не съществува... или ако я има, то тя се среща изключително рядко... говорим за истинска любов...
Няма перфектни хора => не си пасват перфектно => няма и истинска любов...
Всеки се променя... и в един момент осъзнаваш, че т'ва чувство си го изпитвал някога, но сега го няма.. човека до теб не е същия.. започваш да си търсиш друг..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
даа бе,сигурно.Първоначално написано от desert_eagle
![]()
в някоя американска продукцийка сигурно,ама в реалния живот рядко се случва.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ми мН яСно чЕ НЕ!! ЛюБоВтА Я няМА..За Кфо да обиЧаШ и дА сЕ ВлЮбваШ кАтО МОЖе И дА не ОБичАш ... ЖеНКаР съМ В моментА съм ХЛътНаЛ по 2 МОмичЕта арЕ 3 и биВшАта и кВо стАва пФф сичКИ нАрНеНи ..
За тфА лЮбов НяМа!!!
Любов ИМА!Това,че има хора,които не са я изпитали или не са страдали благодарение на нея не значи,че не съществува...
Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]
estestveno 4e ima lubov!!!