.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

БеЗоТгОвОрНи Ли СмЕ?!

Според вас кои сме по безотговорни момичетата или момчетата в отношение на секса чудно ми е като че ли в днешно време момичетата имат по-голямо желание за секс но и момчетата не остават по назад кажете какво мислите
    Бъди себе си..

Град
    FuckyLAnD

Re: БеЗоТгОвОрНи Ли СмЕ?!

Цитирай Първоначално написано от gothic_angel
    Според вас кои сме по безотговорни момичетата или момчетата в отношение на секса чудно ми е като че ли в днешно време момичетата имат по-голямо желание за секс но и момчетата не остават по назад кажете какво мислите
    ми май ние момчетата сме по безотговорни ох ангелче
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Чакай, че закво трябва да сме безотговорни, щом ни се прави секс ?

в днешно време момичетата имат по-голямо желание за секс ...
    Я па ти !
    Какво значи безотговорни в случея?
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    На мнение съм, че не е зададен правилно въпроса.
    Eventful past is everclear.

Мисля, че тия запетайки нищо не значат за теб
    LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!

Град
    *in a pink dream*
    ako dogatkite , koito si prqva po obyrkaniq ti vypros , sa verni :
    spored men i dvamata trqbva da sa vnimatelni za zdraveto i sys riska ot zabremenqvane
    no sym na mnenie , 4e mn momi4eta go davat prez prostoto - i ne govorq naizust , a sydq po moi poznati i dori priqtelki.
    na vsqka ot tqh sym kazala , moje gadjeto ti mn da te obi4a i da ste zaedno to 12587134985136 meseca , oba4e tozi , 4iito korem 6te e nadut s ti ... prosti4ko e spored men
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Повече от фен

Заглавието няма никаква връзка с темата,която си написала в поста си.Какво общо има това на кого му се прави повече секс,щом става дума за отговорност!?Ще ти отговоря и на двата въпроса:
    "като че ли в днешно време момичетата имат по-голямо желание за секс но и момчетата не остават по назад "-Зависи на каква възраст са,ако говорим за 15,16 години и на двата пола им се иска по равно,друг е въпроса,че на момичетата им се отваря повече парашута.И пак повтарям това важи за тази възраст.
    А колкото до това дали сме безотговорни,не зависи от пола,ами от възпитанието и възприятията ни,ценностната система,чувството за съхранение и т.н.Всеки решава сам за себе си кога,как,с кого и защо,друг е въпроса,че при някои "защо" и "как" не ги интересува.

spored men bezotgovornostta nezavisi ot pala ot 4ovek i sobstvenite my razbiraniq i tsennosti ....

Град
    stara zagora
    na mnenie sam 4e si4ki sa bezotgovorni gokato sa mladi tai 4e i mom4eta i momi4eta ne mislqt za posledstviqta posle
    I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
    аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
    За мен парите са средство, а не цел,
    впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......

Всмисъл такъв че едва ли не ПОСЛЕ ДАЛИ СЪЖАЛЯВАМЕ ЗА СТОРЕНОТО В СМИСЪЛ МН МОМИЧЕТА ЗАБРЕМЕННЯВАТ НА РАННА ВЪЗРАСТ
    Бъди себе си..

Град
    близо до теб
    Ами незнам честно казано...Точно в мойта връзка приятелят ми повече се притеснява да не стане някоя беля,докато аз съм сигурна в него и в себе си и не се шашкам.Не смятам,че сме безотговорни-това е прекалено силна дума и що се отнася до дете смятам,че малко хора биха си позволили да са безотговрни
    Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак

Конкретен отговор няма.Зависи от човека.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    абе да бе... има и безотговорни момичета, и безотговорни момчета... заебете тая работа...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

spored mene si zavisi ot 4oveka
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Град
    Село.София
    Мхмм зависи от човека според мен колкото кой има по-голямо желание не се мешайте това сме ние
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Като че ли момчетата са по-безотговорни. Главно относно забременяването. Все пак някои възприемат нещата в стил "жената забременява, тя износва бебето, значи тя носи отговорността". Ама както вече споменаха - зависи от човека.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Асеновград, България
    Не мисля, че си прав/а нито за едното нито за другото. Всичко опира до човека, до възпитание, до познания и до още куп фактори но не и до пола!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

И двата пола сме безотговорни,поради простата причина,че голяма част от пуберите не се интересуват преди да практикуват.
    Първо деистват(като си мислят,че тва е шега работа),а после питат...

По принцип ние момичетата сме мааалко по-предпазливи и по-страхливи поради възможноста от забременяване..все пак коя тинеиджърка си мечтае да стане мама на 16-17 години..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Т'ва нещо отговорността не ми е много познато...но в нашия случай е нещо смесено...бих казал отговорно безотговорни С няко йнеща се съобразяваме с други АБСОЛЮТНО НЕ

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ami dokolkoto razbiram temata e "Koi ot dvata pola sa po-otgovorni otnosno seksa i negovite nejelani posledici?".Taka pone q razbiram az i smqtam i na tova da otgovorq.
    Na mnenie sym,che tova koi e po-otgovoren ot dvata pola e mn otnositelno,zashtoto i momicheta,i momcheta vsqkvi i ne moje vsichki momcheta ili vsichki momicheta da se slojat pod edin znamenatel i da se obobshtqt kato otgovorni i bezotgovorni!Prosto e glupavo da se davat takiva ocenki.
    Nastrana ot tova,koeto napisah po-gore vse pak si mislq,che momichetata sme malko po-otgovorni,nai-malkoto ot straha,che mojem da naduem korema(nedai si Boje)!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Повече от фен
    Град
    Варна
    Бойко Борисов е най-отговорен в това отношение. Той още 4 години ще се внимава и за двата пола в СОФИЯ.

Град
    Shumen
    Spored mene momchetata sa po bezodgovorni :P
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на koalka
    Безотговорността не зависи от пола, а от човека.

majete sda po-bezotgovorni vse pak vav pove4eto slu4ai se raz4ita na tqh da izpolzvt prezervativi i v pove4eto slu4ai zaradi tqh nqkoi momi4eta ne se predpazvat.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си