- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прочетете.. плс.. ;(
човече ,надявай се да има рай...и отново да се срещнете там!
Света не се върти около теб ,или около никой друг...нямаш си напредстава какъв късмет е да получиш това което желаеш.Със здраве
Xax...pi4 i az iam po4ti s16tiq problem samo 4e az mislq 4e naranix priqtelkata si mn zdravo...ina4e i na men mi kazaxa da iz4akam i da ne q t1rsq i tq me pot1rsi s1vsem skoro :] ina4e i ti probvai da go napravi6...znam 4e e trudno no vse pak moje da si struva :]
Кат не те иска нямаш друг варянт освен да чакаш.. иначе ставаш супер нахален и досаден
Животът е адът описан в Библията!
ами щом не иска да се виждате,добре! няма да и ходиш по гайдата я!
я вземи да флиртуваш с другите,да видим дали няма да си промени решението!
защо да си губиш времето с нея като не те иска? има ли смисъл? не!
С тоя правопис въобще няма да си прая труда да чета.
Дано намериш отговор на проблемите си.
I'm the King of Bongo !!!
По-скоро иска ти да се отърсиш от чувствата си към нея. И по-вероятно е права. Не я търси, остави я сама да те потърси и в това време се опитай да превъзмогнеш чувствата си, за да закрепите приятелството си.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
боже след първия ред се отказах - по-неграмотно написано не съм чел, заклевам се
Ивелине
да ти серем и на глвата и на проблемите и на бест фр ти![]()
![]()
![]()
![]()
да ви серем на целото семейство
да и се исерем у устата
да ти се исерем у лицето
да ти се исерем у окото
да ти се исерем на косата
(ох ака ми се!)![]()
Ивчо ... остави я малко на мира. А докато не се занимаваш с нея, хвани един правописен речник![]()
Първоначално написано от DiTko^
така си е
![]()
Момиче съм
Я стига, па виеВиждала съм далеч по - неграмотно написани неща, ама някой обръща ли им внимание?
Дори не съм обърнала внимание дали има грешки, а вие го обръщате на голям проблем
Ае, тука тря съвети да се дават
Авторе, горе главата, не се давай и покажи, че си човек на място
Остави я, ще срещнеш по - добра, сигурна съм
Колкото и да не ти се иска сега
Ще бъдеш много по - доволен, мн успех и щастие И дано се откажеш от тази
Повярвай, колкото и да си мислиш, че я обичаш сега, след време това ще се промени
Пожелавам ти да срещнеш истинското щастие с някой, който наистина си заслужава \
/ Дано ме разбираш, Късмет!
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Пич и аз имам подобен проблем само че от много повече време от теб повярваи.И ще ти кажа само едно нещо най-сигурният лек е времето.
И все пак дано да имаш повече касмет от мен и при теб работите да се оправят.И имай вряра в успеха си!!![]()
изчакай я.
мога да ти цитирам една песен на xplisit-за нея
та...в нея се пее:
ако обичаш някой-пусни го на свобода,а той ако те обича ще се върне в твоята страна.ако ли не,няма за какво да съжаляваш,щастлива е тя без теб и за нея ще се радваш.
надявам се да схващаш какво имам предвид.... остави я,дай й време.ако иска да е с теб-ще те потърси,ако ли не-щом я обичаш,трябва да приемеш това,което е избрала
emm sq v taq situaciqq 4esnuu si precakan ptiqtelstva nemoje da ima neznamm