.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Прочетете.. плс.. ;(

ам зна4и аз сам жлубенж бест фрдката ми (несподелена ллюбов) и нали тя тфа го зн защото аз и го казах и тя ме отряза каза че кум мен има мсао приятелстки чувства ...и така останахме само приятели..и снощи нз какво стана без нищо да и кажа тя ми пише в скайп че искала да не се виждаме между смените (а ние само тогава имаме вазможност да се виждаме..) да не сам и ходил повече пред даскалото искала малко почивка от мене ... аз я попитах защо тя ми каза от 1 страна да си изясни чувствата от друга страна да си почине от мене ... и сега незнам какво да мисля и да правя... плс даите някаф савет...

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Prosto iz4akai da mine malko vreme da vidi6 kak 6te se razviqt ne6tata.Ne burzai s deistviqta si,a budi turpeliv.Pokaji i 4e na ti puka za neq vuob6te i 6te vidi6 kak sama 6te zapo4ne da ti4a sled teb..Uspeh.. \/ \/
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

am taka e no az tolkova mn mn mn q obi4am 4e si nqmash in ideq za kfo ti govora..i prava vsi4ko za da e dobre tq a tq samo me tup4e...

ami pyrvo se nau4i da pi6e6... a po temata.. ostavi q za malko... ne byrzai ... i s vremeto moje i da stane ne6to pove4e....
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Цитирай Първоначално написано от milo moe
    Prosto iz4akai da mine malko vreme da vidi6 kak 6te se razviqt ne6tata.Ne burzai s deistviqta si,a budi turpeliv.Pokaji i 4e na ti puka za neq vuob6te i 6te vidi6 kak sama 6te zapo4ne da ti4a sled teb..Uspeh.. \/ \/
    Бъди себе си..

Цитирай Първоначално написано от ivelin9021
    am taka e no az tolkova mn mn mn q obi4am 4e si nqmash in ideq za kfo ti govora..i prava vsi4ko za da e dobre tq a tq samo me tup4e...
    за какво говорим тогава? да, по принцип обичаме да се правим на недостъпни ама чак пък да те тъпче.....аз бих ти казала да я оставиш обаче съм сигурна ,че няма да го направиш така че просто изчакай малко, остави я да помисли, не я притискай...ще стае по-лошо
    успех! \/
    Момиче съм

am za neq jivota si davam ne bih q ostavil za ni6to na svta...

Град
    България
    kvooooooooooooo ????? abe hora kak pi6ete be??? kade da tarsia prevoda4???ako taka govori6 kakto pi6e6 nz koi 6te te razbere,ia po4ni otna4alo ama pi6i razbrano
    здравейте

Град
    село Злидол
    Цитирай Първоначално написано от jessika87
    kvooooooooooooo ????? abe hora kak pi6ete be??? kade da tarsia prevoda4???ako taka govori6 kakto pi6e6 nz koi 6te te razbere,ia po4ni otna4alo ama pi6i razbrano
    Мисля че ти си неграмотна и не можеж да четеш вярно има грешки ама си се разчита аз не ги и забелязвам защото ги правя също..Ся по темата ми както казаха остави я намира малко тя сама ти го е казала да я оставиш за известно време...Изчакай около седмица-две и я потърси ако я няма.Ай успех \/

Мега фен Аватара на koalka
    Може би има право, а и така за теб ще е по-добре.Опитай се да я забравиш, защото явно чувствата не са споделени.

prsoto pisah mn burzo i za tfa ima greshki... izviqvaite...kfo?! am ne moga 1-2 sedmici bez neq ... nemoga she umra probval sam ine stava... max oshte 2 dena nqma da moga da q tursq i posle she q potursq nqma da izdurja...tolkova mnogo q obi4am obi4am q dori pove4e ot jivota si...

Еми, в началото е трудно, знам.Но в последствие ще свикнеш.А по принцип какво смяташ да правиш, колко още ще въздишаш по нея?

Град
    село Злидол
    prsoto pisah mn burzo i za tfa ima greshki... izviqvaite...kfo?! am ne moga 1-2 sedmici bez neq ... nemoga she umra probval sam ine stava... max oshte 2 dena nqma da moga da q tursq i posle she q potursq nqma da izdurja...tolkova mnogo q obi4am obi4am q dori pove4e ot jivota si...
    Може би малко се увлече но няма значение.Най-доброто решение е да я забравиш знам не е изобщо лесно..Случвало ми се е да трябва да забравям момиче..Трябваха ми 3 месеца че да се оттърся малко..И сега като се сета и пак ми става някво супер гадно и 1 седмица настроението ми е здухано..

amm tq e lubovta na jivota mi ne e 1vata mi lubov! no e lubovta na jivota mi... no tq kaza 4e s neq nikoga nqma da moje da imame ni6to zashtoto tq nqmala 4uvstva kum men...i vaznamerqvam ako ne dr pone best fr za cql jivot da si ostanem...

am az ne moga da q zarbavq ili po to4no neiskam da q zabravqm... zashtoto tq e edin prekrasen 4ovek i strahotna priqtelka i velikolepno momi4e...

Град
    село Злидол
    Ами не чакай!Ходи и обясни,че щом не може нищо да има м/у вас да си останете френдс..За това не чакай.Потърси я и и го кажи.Айде чакаме да видиме ко е станло .Успех дано всичко да се оправи.

Даам, а ти на колко години си?Вие дори не сте били заедно, а вече е любовта на живота ти... Разбирам да сте имали връзка и т.н., ама...
    А и другото, което е - да, трябваше да поясниш, че не искаш да я забравиш, което е по-лошо за теб, защото тя може и да е великолепно момиче, но няма да е с теб и само ще се измъчваш.

Мега фен
    Град
    София
    Щом не искаш да я эабравиш,поне останете приятели и престани да я преследваш,эащото явно вече си и досаден.Дай и малко почивка,след това я потърси и и кажи,че ще останете приятели,както преди.Ще ти е трудно,но иначе рискуваш хептем да спрете да се виждате и да контактувате.
    И недей да даваш такива краини иэкаэвания-любовта на живота ти...энаеш колко още живот има пред теб,тепърва може да срещаш други момичета,да се влюбваш и да ги раэлюбваш
    [size=7][b][u]fosse cos

am az na 16 i tq na po4ti 17... am zna4i istoriqta e taka va 4e na 29 juni minalata god nie se celunahme za 1vi put i ot togava do predi2 mesecA nie sistemno si se natiskahme pri vsqka udobna vazmojnost v nas v tqh si se natiskahme i sled sqko natiskane si kazvahme krai tova za poselno no si4ko tova se povtarqshe ... i vinagi sme bili nai dobri fr vupreki4e vsi4ki okolo nas si misleha 4e hodim zahsto nie po ulicata gushnati po peikite gushnati igraeme si govorim i no tq nqma 4uvstva kam men az kato q popitah sled kato i kazah 4e sam vluben v neq zashto e bilo vsi4ko koeto stana mejdy nas tq mi kaza prosto momenti na strast ...imashe strast mejdy nas... no tazi strast iz4ezna tova mi kaza tq... i sega iskam da sme samo fr...

Мега фен
    Град
    София

Тя е куха лейка!
    [size=7][b][u]fosse cos

:@:@:@ da ti eba maikata ne govori taka za neq da ne ti izbiq tupata kratuna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    София
    :@:@:@ da ti e** maikata ne govori taka za neq da ne ti izbiq tupata kratuna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ето эащо сте си паснали
    [size=7][b][u]fosse cos

presley`n`sum izvinqvai 4e te obidih.... no prosto adski mn q obi4am...i neiskam da se zloslovi po nein adres...

Мега фен
    Град
    София
    presley`n`sum izvinqvai 4e te obidih.... no prosto adski mn q obi4am...i neiskam da se zloslovi po nein adres...
    Няма проблем
    Така или иваче аэ и да элословя и да не элословя нищо не се променя.Дори не е я поэнавам де,но от това ,което написа добивам някаква представа.Тя просто те е мотала..эабавлявала си се е с теб..
    Ясна е работата,надали ще пожънеш успех Эатова найстина и дай свободата,която иска.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    село Злидол
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum

Тя е куха лейка!
    Ми може и да е може и да не е ... Ивелин-е ти малко се съобразявай кво говориш нормално,че като я обичаш ще я защитаваш,но не го прави по тоя начин.. Ъм ся ме затъпи като написа оня пост горе и нз кво да ти кажа..Щом я няма страстта няма да ги има тия моменти.Все пак поговори с нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си