.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Гинеколог

Гинеколог

Моля тези които вече са ходили да обяснят малко по-нашироко,защото скоро тр да ходя а нз нищо и няма кого да питам.при личния лекар ли ходите да ви даде направление да идете на гинеколог или...нз.колко пари ви вземат за преглед?

Ами попринцип не е задължително направление,но незнам за всеки случай отиди при личната лекарка и питай!А за цената...зависи за какво по точно ще ходиш то ако става въпрос може да е 20 лева

Град
    where the sun rises
    абе вие луди ли сте кви 20 лв ако си под 18, както и предполагам не вземат пари, ако е само за един преглед
    сядаш си на магаренцето или ако си девствена те преглежда с видеозон, не е страшно .Само гадното, което може да ти се случи е да ти ръгне едно метално нещо

Обичам те Миши

Aми даааа хах колкото и чудно да е и към 20 лв. мой да отиде. Девствен недевствен се тая . Пък ако си вземе направление от личната, тогава ще и е безплатно и тва си е най-добрия вариянт!
    А и ако е девствена пак не и пречи да я преледа магаренцето

Град
    na onq svqt
    kvi magareta kvi 5 leva we kvi sa tiq starhytii

мерси за отговорите в петък отивам тогава ако ми няма нищо даже ще почерпя

Мега фен
    Град
    София
    Ами аэ ходя при доктор Тодоров.Предполагам си го чувала,доста е нашумял и е доста добър.Последният път ми правиха хормониални иэследвания и ми вэеха 200 лева.Иначе какво да ти кажа...ще те раэпита какъв ти е проблема и дали водиш полов живот,след това ще те прегледа и ще ти даде диагноэа и евентуално ако имаш проблем някакви медикаменти.Това е-лесна работа Късмет ,дано всичко ти е окей.
    [size=7][b][u]fosse cos

беше си егати гадното.1-личната лекарка не ми даде бележка/направление/а ми изписа лекарства без да ми каже как трябва да ги пия четох четох и нищо не разбрах.и ходех при втори лекар той каза,че не трябва да пия лекарството дето вече взех и си записах час при специалист и 2-оказа се че имам проблем все пак и ми го е лепнал гаджето дето ходим от година и половина,а аз имам симптоми от 2 седмици....

kakvo ti pravi genekologa ???? mn me e strah ot p1rviq p1t
    LOVE Is The NaMe!SEX Is The GaMe!FoRgEt The NaMe aNd pLaY The GaMe

Цитирай Първоначално написано от leko-luda
    kakvo ti pravi genekologa ???? mn me e strah ot p1rviq p1t
    Kакво толкова всеки го е страх не мога да разбера-аз не съм ходила на гинеколог, но пък не ме е страх-единственото което ме притеснява е, че като ида сама на гинеколог ще мога ли да се оправа сама-в смисъл ще знам ли точно къде да ида и точно на кой да си дам направлението!

tova e nai malkiq problem to si pi6e tam na kabineti gluposti no vinagi se pitam kakvo ti pravi genekologa osobeno ako e m1j ujas
    LOVE Is The NaMe!SEX Is The GaMe!FoRgEt The NaMe aNd pLaY The GaMe

Цитирай Първоначално написано от leko-luda
    tova e nai malkiq problem to si pi6e tam na kabineti gluposti no vinagi se pitam kakvo ti pravi genekologa osobeno ako e m1j ujas
    Ами ето какво ти прави-не съм ходила но знам-значи пита те в началото какви са ти оплакванията и после там лягаш на едно легалце дето си разкрачваш краката и там те гледа отдолу и или взима секрет или много малко бърка-няма да те заболи, а ако си девствена може и с видеозон да те гледа-намазва те с един специален крем и те гледа като бременните И тва е-нищо страшно-верно малко срамно, но пък гинеколога е виждал толкова много путета(с извинение)че няма значение!Така, че споко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си