.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Приятелят ви сваля ли момичато по-скайп

Vasheto gaje ( momche ) znaete li dali e svalqlo momiche po skype i ako razberete kak shte reagirate ako dori toi i e predlagal da se sreshtnat nqkade i kazva che nqma priqtelka..a na vas da vi kazva che mnogo vi obicha nemoje bez vas vie ste sichko za nego i t.n.. vie kakvo shte si pomislite za gajeto vi kak shte se pochuvstavet shte mu kajete li ili

Мега фен
    Град
    София
    Не ми се чете
    Но ще кажа само едно.Стига с тея кибер свалки,кибер любов и т.н!
    [size=7][b][u]fosse cos

Казано на прост език - Не го ебе за теб!
    Просто ходи с теб най-вероятно заради ходенето както се казва, не че толкова държи на теб...
    Аз ако съм ще се престоря на някоя обожателка и ще му предложа точно каквото иска да клъвне яко и с подлесния момент ще му пратя моя или наша снимка и ще го зарежа, да му стане гандо и да му е за урок
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Тоя най-вероятно само си играе с теб, после ходи да се зарибява и да си урежда срещи с други момичета.Пълна тъпотия зарязвай го, аз до ся да съм го направила.

Re: Приятелят ви сваля ли момичато по-скайп

Цитирай Първоначално написано от G-G1RL
    Vasheto gaje ( momche ) znaete li dali e svalqlo momiche po skype i ako razberete kak shte reagirate ako dori toi i e predlagal da se sreshtnat nqkade i kazva che nqma priqtelka..a na vas da vi kazva che mnogo vi obicha nemoje bez vas vie ste sichko za nego i t.n.. vie kakvo shte si pomislite za gajeto vi kak shte se pochuvstavet shte mu kajete li ili
    hmm.... chestno li ? ami da predi go praveshe i to redovno... dori mu chetoh logove... napravo mi se otjivq togava, tolkova se bqh ot4aqla a se kulneshe che ne pravi nishto che samo se karame zaradi tupata mirc ili skype che si izmislqm... i nakraq.... pochuvstvah se ujasno tova stana minalata zima i oshte mi e super gadno prosto izbqgvam temata i veche ne iskam da znam vsichko za nego... dori sum mu kazala da pravi kakvoto iska stiga az da ne razbrera.... dam egoistichno e no me narani predostatuchno bez da imam gram vina no NIKOGA nqma da mu prostq tova che me e lugal.. moje bi nqmashe da go priema tolkova lichno ako mi beshe kazal che se zakacha s taq i onaq... a taka da krie... naistina e adski bolezneno
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Супер фен Аватара на Qnchety
    Супер тъпо е едно момче да опява на приятелката си, че не може без нея, а в същото време да си урежда срещи с други Заебавай го....

Град
    село Злидол
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Супер тъпо е едно момче да опява на приятелката си, че не може без нея, а в същото време да си урежда срещи с други Заебавай го....

Голям фен
    mi neznam dali to4no svalq f po skaipa ama vseki pat kato vleze i mu gledam profila toi ima po 1abonat pove4e i tova me drazni i nz dali gi svalq .....

Град
    FuckyLAnD

ми аз редовно си свалям момичета от скайп и гаджето ми малко ми се цупи нали но проблеми не сме имали
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Град
    40 Miles from the Sun
    Тоя скайп е егати малоумното нещо и не знам как въобще го взимате насериозно.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Не ми се чете
    Но ще кажа само едно.Стига с тея кибер свалки,кибер любов и т.н!
    Защо, бе? Аз с моя мъж се запознах по IRC и сме си заедно над 3 години вече. Не сме се сваляли тогава, но си пишехме често

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Кога ще има тема за (момичета) що винаги се отнасяте така съм момчетата вие се едно не казвате пред тоя е сладък на тоя му е тъпа шапката или му е брадат кура???ЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    ами мойто гадже няма време за скайп пък и никога не би го направил,смисъл да ми казва,че ме обича,а да се занимава и с друга,а примерно,ако ми се случи такова нещо той ще ми падне в очите и няма да искам да имам нищо общо с него

Град
    LuNaTa
    1.моя приятел няма скайп.2.никога няма да ми при4ини такова нещо 3.разбирам 4е тва се отнася за теб и според мен трябва да зарежеш тва мом4е,защото той не може да се наре4е твое гадже.о4евидно не му пука за тебе така4е го разкарай!!!
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Супер фен
    Град
    Панацея
    само 1 ще ти кажа- ак0 момчето е удовлетворено от това как се представяш като негово гадже, няма да посегне да се сваля с др момичета! А това нещо момче да е доволно от компанията само на 1 момиче... хаха почти пълен абсурт!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Как бих реагирала ли? Доста остро..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    in ur dreams
    По-зле е да сваля момичета пред теб

Пфф и кфо ако си пише с други момичета кфо? Това не значи че не те обича...дори и да излиза с тях лошо няма...като не ги ебе или други такива няя никфо значение...с момчета ли да си пише в скайп? Нормално е момчетата да се запознават с момичета и обратното...стиа сте се правили на луди всичките "ооо пише си с друга късай го"...баси тъпотията...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Haha ami poneje imam malko mozak v glavata,6te razbera,4e v1prosnoto gadje samo me l1je i si zabiva momi4etata kakto si iska i ne mu puka i gram za men.Mhm...ne samo 6te mu go kaja ami i 6te mu biq 6uta..tova trqbva da napravi6 i ti.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Мацко и на мен ми се е случило тфа...даже другото момиче бях аз (с др ник )... и тогавашния ми приятел такива зарибявки вкарваше, че хъх..не можах да се сдържа да му кажа, че знам кво прави..и в крайна сметка тва беше края Така, че те съветвам да постъпиш като мен...не те заслужава, може да е чат ама за мен пак си е изневяра

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Мацко и на мен ми се е случило тфа...даже другото момиче бях аз (с др ник )... и тогавашния ми приятел такива зарибявки вкарваше, че хъх..не можах да се сдържа да му кажа, че знам кво прави..и в крайна сметка тва беше края Така, че те съветвам да постъпиш като мен...не те заслужава, може да е чат ама за мен пак си е изневяра
    После за оправдание не ти ли каза че е знаел че си ти ?
    Скайп,мирк,форуми не ми дреме където иска там да се зарибява само аз да не знам!Ама от както го хванах и аз си чатя и си излизам тайно!Ко ма ебе да не съм по тъпа

Момиче съм!!!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

kak shte reagirate
    Как ще реагирам ли? Ще му кажа -Прав ти път, крива ти пътечка! Бай-бай!-
    The reasons of love... <3

ами аз с мойто гадже се запознах в Мирк и така вече над 2год и 6 месеца...да знам че си пише с други момичета(по точно минало време) и и беше дори си уговарял некви срещи абе яко гадно ми беше!поне пред мен се прави да добър но и дори да му дадох шанс да ми докаже че ме обича вече не е същото!

Мега фен Аватара на koalka
    Директно се разделяме, ако е направил такова нещо и повече няма да искам да го видя.Това, че са си уреждали среща и я е свалял, говори, че си я харесва и иска нещо да стане, затова и лъже, че няма приятелка.
    Определено ще ми стане кофти, защото все пак съм му гласувала някакво доверие.

аз нямам гадже но едно ще ти кажа:всички от силния пол са еднакви,айде не всички повечето. те флиртуват с почти всичко живо! това е в кръвта им,искат не искат флиртуват. но ако си имате доверие един на друг,това не би трябвало да те притеснява!
    нали знаеш че от всички то си номер 1!? другите какво те интерват? нека ги залъгва там!
    естествено отделен въпрос е че ако хвана гаджето си да сваля някоя ще ми стане кофти [-o< ама какво да се прави....
    тъй че момичета и да сте видели и да не сте приятели те си да флиртуват с други,бъдете сигурни правят го!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си