.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Не, не сваля момичета в скайп или на друго място.
    Но ако разбера нещо такова, със сигурност няма да ми стане приятно. Щепоговоря с него и ще го помоля да не го прави, защото не ми е приятно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

(само да уточня-имах нов скайп и си добавих и в него всички абонати от предишния)бившия на най-добрата ми приятелка ме сваляше и ми казваше,че няма гадже докато още ходеха...10 дена след това и каза,че вече няма същите чувства като преди и е по-добре да се разделят...Мисля,че може би това е причината и при него
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Не ми се чете
    Но ще кажа само едно.Стига с тея кибер свалки,кибер любов и т.н!
    А така...само виртуален секс
    Да,приятно е
    [size=7][b][u]fosse cos

am ko da ti kaja... tva 4e iska da si flirtuva i s dr momi4eta osven teb moa ti kaja 4e ni6to ne zna4i... az taka go vazpriemam moita princesa ni6to ne mi e kazala taka 4e qvno razbira 4e tq si e edinstvena za men... taka 4e ne se trevoji izli6no

Град
    Испания.
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    аз нямам гадже но едно ще ти кажа:всички от силния пол са еднакви,айде не всички повечето. те флиртуват с почти всичко живо! това е в кръвта им,искат не искат флиртуват...
    Съмнявам се това да е истина. Но ако на истина го вярваш значе си много глупава.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Казано на прост език - Не го е** за теб!
    Просто ходи с теб най-вероятно заради ходенето както се казва, не че толкова държи на теб...
    Аз ако съм ще се престоря на някоя обожателка и ще му предложа точно каквото иска да клъвне яко и с подлесния момент ще му пратя моя или наша снимка и ще го зарежа, да му стане гандо и да му е за урок
    +1 режи!

Супер фен
    то ако има момиче дето може да го свалим по скайп, требва да е някоя много проста и изпаднала... не става с комп тая работа, требва и акъл

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!

Re: Приятелят ви сваля ли момичато по-скайп

Цитирай Първоначално написано от G-G1RL
    Vasheto gaje ( momche ) znaete li dali e svalqlo momiche po skype i ako razberete kak shte reagirate ako dori toi i e predlagal da se sreshtnat nqkade i kazva che nqma priqtelka..a na vas da vi kazva che mnogo vi obicha nemoje bez vas vie ste sichko za nego i t.n.. vie kakvo shte si pomislite za gajeto vi kak shte se pochuvstavet shte mu kajete li ili
    Пфф случи ми се подобно нещо.Показах му какви ги е писал на въпросната. Убеждения и глупости... Той ми се РАЗСЪРДИ,защото едва ли не съм аз виновна,че съм го хванала в крачка. След това имаше разни извинения,но на мен не ми пукаше вече за него.Оставих го да се зарибява на воля.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Веднъж с приятелят ми бяхме скарани и реших да се възползвам от ситуацията.Беше се регистрирал в аха.бг и сложих снимка на едно момиче, симпатична беше и започнах да му пиша с измислено име, дори измислих града и годините.Той й се върза.Не знам дали беше точно свалка..говорехме съвсем нормални неща, веднъж й беше направил комплимент.Малко по-късничко яко се скарах с моя и той същия ден й предложил да се видят.Тогава му намекнах да разбере, че аз съм била тази и той се измъкна с извинението, че бил разбрал от самото начало и само ме изпробвал
    Тогава реших да не му остана длъжна и му го върнах двойно, като си флиртувах не виртуално, а на живо .Той осъзна, че бавно започва да ме изгубва.Бяхме разделени за период около 2 седмици.Накрая той доста се разкайваше и се събрахме.Сега му вярвам наистина много, той ми се доказа и със всеки ден усещам страха му да не ме загуби.Никога не ми е изневерявал, но само мисълта, че е имал намерение ме кара да се държа така, както той преди се е държал..външно прощавам, но вътрешно не съм същата!Дори да сме били скарани тогава...можеше вместо да си пише с друга, да се обади на мен!
    Съветвам те и ти да се престориш на някоя обожателка и виж колко далеч ще стигне!Дали ще простиш или не-зависи от теб!

tfa e veselo be ubiva6 si vremeto v skype e sa kato e nekfy typo navun i studeno i sedne6 na p-c i si svalq6 momi4eta po skype xahhax i ti se vruzvat PUk moita i vikam 4e teq gluposti po skype ni6to nezna4at za men tq mi se surde6e ot na4alo ama ve4e i e se taq

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Казано на прост език - Не го е** за теб!
    Просто ходи с теб най-вероятно заради ходенето както се казва, не че толкова държи на теб...
    Аз ако съм ще се престоря на някоя обожателка и ще му предложа точно каквото иска да клъвне яко и с подлесния момент ще му пратя моя или наша снимка и ще го зарежа, да му стане гандо и да му е за урок
    да точно така Никой , който те обича няма да прави такова нещо аз досега да съм го разкарала

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от flirt4y
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Супер тъпо е едно момче да опява на приятелката си, че не може без нея, а в същото време да си урежда срещи с други Заебавай го....
    Мхм

Цитирай Първоначално написано от assd
    то ако има момиче дето може да го свалим по скайп, требва да е някоя много проста и изпаднала... не става с комп тая работа, требва и акъл

Пф не вярвах че ще го кажа ама ассд е прав...пък по изпаднали и прости кой си пада? Пък и пак ще кажа едно е да си чаткаш целувки и глупости в скайп и подобни...друго е наистина...дори да се видят не се ли целунат или наебът или да се "влюби" (в кавички щото в днешни дни е толкова изкривено значението на тази дума) в него няма изневяра...може да ти стане неприятно...не по скоро ще изревнуваш че не си едниствен/а, но пък това че е гаджосан/а не значи че не трябва да се вижда с другия пол за разнообразие...или какво трябва само да сме с вас или с приятелите да одим да прайм простотий? Да не ходим в дискотеки кафенете да нямаме интернет...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

и аз понякога се закачам с момчета по скайп но никога не е било нищо сериозно...е освен 2 пъти :P и бях прочела един път хронологията на гаджето обаче знам че си е само мой...

До колкото знам не сваля момичета по скайп ... Но ако направи това което описва автора повеченяма да го погледна ...

Мега фен Аватара на babity
    Честно казано незнам дали е зарибявал и дали в момента зарибява други в скайп, но знам, че ако разбера ше го наредя мноо гадно и най - вероятно няма да ми е приятел вече... ше го скапа от бой, шегувам се . Просто ако се зарибява с други не само в скайп ами където и да било бих искала да ми се каже... [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си