Веднъж с приятелят ми бяхме скарани и реших да се възползвам от ситуацията.Беше се регистрирал в аха.бг и сложих снимка на едно момиче, симпатична беше и започнах да му пиша с измислено име, дори измислих града и годините.Той й се върза.Не знам дали беше точно свалка..говорехме съвсем нормални неща, веднъж й беше направил комплимент.Малко по-късничко яко се скарах с моя и той същия ден й предложил да се видят.Тогава му намекнах да разбере, че аз съм била тази и той се измъкна с извинението, че бил разбрал от самото начало и само ме изпробвал
Тогава реших да не му остана длъжна и му го върнах двойно, като си флиртувах не виртуално, а на живо .Той осъзна, че бавно започва да ме изгубва.Бяхме разделени за период около 2 седмици.Накрая той доста се разкайваше и се събрахме.Сега му вярвам наистина много, той ми се доказа и със всеки ден усещам страха му да не ме загуби.Никога не ми е изневерявал, но само мисълта, че е имал намерение ме кара да се държа така, както той преди се е държал..външно прощавам, но вътрешно не съм същата!Дори да сме били скарани тогава...можеше вместо да си пише с друга, да се обади на мен!
Съветвам те и ти да се престориш на някоя обожателка и виж колко далеч ще стигне!Дали ще простиш или не-зависи от теб!