.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Зависи ли от това настроението ви?

Абе я кажете настроението ви зависили ли от тфа примерно дали момчето/момичето, което харесвате ви е казало здрасти, дали ви се е усмихнало или просто ви е подминало незабелязано?

т.7
    krem4et0

Град
    40 Miles from the Sun
    Ако ме пропусне, няма да се самоубия или да почна да рева. о.О Но сигурно ако не ме пропусне, ще ми стане хубаво. О.о Абе, какви са тея тъпи въпроси?!

Голям фен
    estestveno 4e zavisi ot nego samo kato me pogledne kato 4uq imeto mu ili ne6to svarzano s nego ili ako mi kaje smo edno zdrr napravo stavam tolkova vesela
    nqma po hubavo ne6to ot malko vnimanie ot negova strana

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    До прекалено голяма степен... За щастие момчето, което харесвам, не би ми причинило вече това да ме подмине без да ми обрърне внимание, а от 8 месеца не съм мислела за друг :P Но естествено, че съм радостна от факта, че се усмихва, това значи, че няма какво да му тежи на сърцето или поне е недостатъчно да го накара да си загуби доброто настроение... А и толкова обичам усмивката му...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на Qnchety
    При мене май всекидневно настроението ми зависи от едно момче . Все е така... имам чувството, че вече завися от него

Град
    40 Miles from the Sun
    Момчеманки!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Момчеманки!
    Кфо да прайме .... Аз поне не искам при мен да е така, ама за съжалние е така

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    ми не не завися от някакво момче това дали някой ще ми каже здрасти или ще ми се усмихне се ми е тая,но тва не значи,че не се сдухвам,когато приятеля не ми се обади поне веднъж на деня

Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    При мене май всекидневно настроението ми зависи от едно момче . Все е така... имам чувството, че вече завися от него

аз сащо..само при усмивката му или при един поглед отка4ам
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Еми аз съм с момчето, което харесвам...така че, той ме поздравява все пак но ако не го видя примерно ми е гадно, не отричам

Estestveno 4e zavisi do nqkakva stepen,no vse pak ako primerno 5 dni ne vijdq lubimiq 4ovek,tova ne zna4i 4e ne se usmihvam

Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Момчеманки!
    Кфо да прайме .... Аз поне не искам при мен да е така, ама за съжалние е така
    И при мен е така... Не искам да е тъй, ама е тъй...

Mnogo typa tema hahah
    Ako mi se usmihne 6te mi stane kef mn qsno
    a ako me podmine i se poznavame 6te mi stane ubidno
    edva li nqkoi 6te kaje ne6to razli4no

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами зависи... Ако и преди това ми е било тъпо, тва ще довърши нещата, ама иначе не.
    The reasons of love... <3

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    ооо даа.. колкото и да ми е лошо, като го видя ми става доста по-добре.. а и той никога не ме е подминавал винаги се спира да си поговорим и т.н. .. а аз се изчервявам отвсякъде и губа ума и дума.. глупачка!
    все едно съм в 3 клас..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Русе
    абе то тия дето съм си падала по тях до сега са доказали че не заслужават да им обръщам внимание така че сега от никого не зависи настроението ми само и единствено от мен

Мега фен Аватара на koalka
    Не, това според мен е нещо незначително.

да те подминава? е що за гаджЕ>? еми всяко момиче ще се намуси ако я "подминеш"!
    и да до известна степен влияе отношението на момчето към момичето!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Разбира се,че ще ми е приятно,ако момчето,което харесвам ми се усмихне или ме поздрави.

Моето настроение.....каквито са ми отношенията с гаджето такова ми е настроението...винаги се влияе само от това.

mn qsno 4e 6e mi e po hubavo... se pak iskam nqkoi da me izlu6va kogat mi doteje ne6to na sarceto i ako si razgovarqm s momi4eto osven 4e mi prai vpe4atlenie 4e mi slu6a glupostite ami mi dava i saveti i tva q izdiga v o4ite mi...

Ами да.Често настроението ми е зависело от такива ситуации!

Супер фен
    Зависи колко го харесвам Но колкото и да е, ест че ми е яко да говоря с него

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Хехе,ами обикновено зависи от състоянието ми преди това,но не ортичам че има значение дали ще ме забележи или ще ме отмине
    единствения проблем сега е ,че няма такова момче

Божеее..когато си харесвах приятеля ми(преди да тръгнеме)..само като ме поглеждаше се разтапях от кеффф...пък да не говориме за усмивка или поздрав..губех си граматиката направо...
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си