- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Перфектната половинка ?
Изглежда?Мене изобщо не ми пука как изглежда...аз искам да е добър мъж.
Несъвършенствата са именно това, което обожавам в приятеля си. Те го правят различен и уникален. Не е важно да е идеален на вид, като характер или пък да е богат. Важното за 1 перфектна половинка е да ти бъде точно това-половинка. Да чувстваш, че без нея не си цял, завършен, а заедно да постигате съвършенството.Първоначално написано от christina_aguilera
Да ме прави щастлива е достатъчно![]()
Хакуна Матата!!! =]
Според мен най-важно е тя да ме разбира и да ме прави щастлив![]()
![]()
ObiChaM kindergarden !!!
За качествата на характера може да се изпише роман, но тук се пита как би изглеждал/а перфектният мъж/перфектната жена за вас... Не какъв/каква е отвътреПървоначално написано от Xayc
И нека се направя на повърхностна и да отговоря точно на въпроса за външния вид
![]()
Ами... ще е малко безсмислено да кажа, че като сегашния ми приятелНо просто за мен той е прекрасен, особено много обичам дългата му коса и прекрасните кафеви очи...
![]()
![]()
Иначе е така, харесвам момчета с дълга (кестенява) коса и кафеви очи... Но много важен и определящ фактор е на човека да му стои добре с дългата коса, иначе съм виждала всякакви издънкиНямам точни предпочитания към останалата част от тялото, естествено, не бих била особено привлечена от някой 100 и нагоре килограмов бати...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
+1,samo 4e o4i4kite predpo4itam da sa svetlo zeleniПървоначално написано от macka123
no i sini stavat
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Първоначално написано от MoHuTo
\/ \
/ \
/ \
/ \
/
КоГаТо МоГа ПрОщАвАм,КоГаТо ИсКаМ уСпЯвАм, КоГаТо ДоКоСвАм ВъЗпЛаМеНяВаМ, кОгАтО цЕлУвАм СгРяВаМ, кОгАтО оБиЧаМ нАрАнЯвАм!!!
http://teen-zabavleniq.heavenforum.com/ -регнете се форумчето ми
emi ot vsichkite mi priqteli poprincip segashniq nai-mnogo otogovarq na "kriteriite mi "
ne vqrvam v "perfewktni polovinki/hora" obicham go takyv kakyvto e![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ще ме запознаеш ли с най-идеалнияПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
Мамка муПървоначално написано от Schnitzer
Водя се тъмно пепеляво-руса.
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
За теб ше направя изключение колежке.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Aз съм перфектен....мда е фафли...всъщност много трудно се намира това което търсите...ако е добр на външен вид може да се окае фукльо/-ла и обратно може да е не особено привлекателен ама пък отвътре да е супер як кат характер...иначе романтиката е на първо място...проблем за мене...ма това е друга тема![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
vseki pat idva nov perfekten
v momenta e tozi koito haresvam
![]()
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437
Съгласна,абе хора кво ви става,къде сте видяли да има перфектни хора?!Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
Не съм чела мненията преди мен,освен едно което просто ми се наби на очи "Съвършенствата са в несъвършенствата.",много точно казано,няма идеални хора,няма перфектност на този свят,за мен перфектният човек може да е пълния неудачник за вас ... разни хора,разни идеали ... но нали знаете ... красиво е това,което обичаме![]()
Нека кажа и аз как си представям "перфектния"(макар че перфектни няма)
Залени очи , руса коса ,рапе ...
Да не ме има за поредната , да ме подкрепя , с чувство за хумор, но да не се бъзика с мен ... да ме изслушва и разбира(ПОНЕ ДА СЕ ПРАВИ), да е чувствителен ... да не пие и да не зима наркотици... да се грижи за мен ................НО МАЙ ТВЪРДЕ НОГО ИСКАМ ОТ ЕДИН МЪЖ!!!
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Трябва ми някой, който да ме трае, това е всичко...... Леко труден характер съм....
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
Няма перфектни хора. А и да имаше, щяха да са скучнииии![]()
Нямам специални изисквания към момчето или въображаем списък с изисквания, на които да отговаря точка по точка, за да ми се хареса.
Трябва просто да ме грабне нещо в него, да ми е интересен като личност, да ми е хубаво да съм с него и да ме привлича.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Аз съм перфектенПървоначално написано от Kras4eto_lp
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
idealnoto momi4e![]()
Няма идеални хора![]()
Тея филми, че идеални хора няма ги набиват хората, които ги е адски страх да срещнат някой идеален.
Моят идеален човек си съществува от плът и кръв и завинаги ще ис остане перфектен, защото няма да е доближа до него![]()
цак
Saatana vittu perkele hate crew!