- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Перфектната половинка ?
В!сок рус мъж със светли очи...! ниско момиче до него... с тъмна коса и кафяви оч!
както съм сега с моя мъж де!!!
![]()
![]()
ме красива надарена и отпред и отзад да ме харесва такъв какъвто съм
Може да се повторя но найстина перфектни хора няма иначе моят идеал е
висок,със светли очи,усмихнат,забавен,ориги ален,и сладък не искам да е някъв супер красавец просто сладък и да може да обича най-вече![]()
az sam si izpatila ot tiq "perfektni" polovinki vajnoto e lubovta a ne glupavo idealizirane na tapi iluzii ako e perfekten nqma da mi e zabavno
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Перфектната половинка за мен, е половинката с която съм сега..няма да го описвам..не мисля,че са нужни глупости от типа сини очи, къдрава коса дрън,дрън..
идеалната половинка?! МОЯТА!![]()
мил нежен винаги ми отделя време сладък малко идиот си пада (малко ли
![]()
) и понякога говори толкова мили неща.. и прави толкова мили жестове олеее
![]()
![]()
![]()
Този който бих искала да е до мен трябва да бъде:
1. Да ме разбира
2. Да се чувствам спокойна когато е с мен
3. Да бъде интелигентен / умен (да знае кога и как да подхожда за всяка ситуация)
4. Да ме развеселява
5. Да е възпитан (да не ругае, да знае как да се държи на обществени места, да не се прозява с отворена уста, урига без да се сдържа и т.н.)
6. Да е чаровен (не напомпан "хубавец"). Не ми е нужен видимо красив, но глупав мачо.
7. Да е с достатъчно голямо либидо, за да ме кара да потръпвам когато се сетя за него.
8. Да ме събужда сутрин с целувка, дори тя да е със СМС, само за да ми покаже, че мисли за мен
9. Да знае какво харесвам, как, кога..
10. И последна подточка, но не на последно място, да ме кара да се чувствам обичана
Смятам да спра до тук, че с всяка една подточка става все по-невъзможно да има такъв човек...успех в търсенето.
Johnny Depp ili puk Stuart Townsend,a da i dr. House
Хм...перфектен,зна4и да разбирам само в ме4тите си![]()
![]()
Демек-нЕмА смисАл...
![]()
Височък, строен, с чаровна усмивка и нежно излъчване.Дълбок и изразителен поглед, изпълнен с топлота.По възможност тъмнокос.Да има чувство за хуммор, но в никакъв случай да не бъде лигльо.Да е романтичен и да ме обича.Да не е мамино детенце и да държи на думата си.Да е отговорен към себе си и към околните.Не на последно място- да бъде грижовен, мил, сърдечен и жизнерадостен.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
то ше е тъпо като е идеален нали![]()
а без грим как е ...Първоначално написано от style_hip_hop
![]()
![]()