.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Град
    Sofia

Перфектната половинка ?

Как според вас трябва да изглежда перфектният мъж/жена ??
    ObiChaM kindergarden !!!

Ми незнам като срещна някой перфектен ще ти кажа...разбирай никога...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Danny's heart ;-)
    Нз според мен темата не е за тук ама КаРаЙ дА вЪрВи!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=1tRhi_aqDiA

Графа ft. Нора - Именно ти

Ми....невероятно тяло...Стегнато....Коремче с плочки...Тъмна кестенява коса...съвсем късичка...ярко сини очета...Мил , Нежен , Богат , Верен , Интелигентен , Търпелив , Страстен , Да не пуши , Да не пие , С по 1-2 къщи на всяко хубаво кътче за земята ,

Сега за др не се сещам

Но едва ли има идеален човек!!!

Град
    Русе
    няма перфектни хора всеки ще си има някакъв дефект така да се каже вярно че много хора има идеал за половинка но да я намерят шанса е мнооого малък

Град
    София
    Перфектният човек /мъж или жена/, трябва да е интелигентен, амбициозен, способен да обича, да бъде верен... и да е сладък
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от macka123
    Ми....невероятно тяло...Стегнато....Коремче с плочки...Тъмна кестенява коса...съвсем късичка...ярко сини очета...Мил , Нежен , Богат , Верен , Интелигентен , Търпелив , Страстен , Да не пуши , Да не пие , С по 1-2 къщи на всяко хубаво кътче за земята ,

Сега за др не се сещам

Едва ли? О, такива идеални, каквито си ги описала, познавам поне 10ина! ”Едва ли”....

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    TakiBa няма

ima 1000... takiva temi i na vsi4kite otgovorite sa NQMA TAKIVA!!!
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Няма такова животно

jjjj
    ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ...НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ...НенАвИждАм ЗабРанИ - пРи МеН нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш Не оТкАчАш Ли КажИ...?!

spored men perfekten 4ovek nqma,no Toi trqbva da umee da me razbira i da e vinagi do men kogato imam nujda ,awe ob6to vzeeto tova

Няма перфектни хора! Перфектен е този, който ме смята за перфектна, или поне ме обича такава, каквато съм.

suvur6enstvoto e v nesuvur6enstvata

Няма съвършени хора

idealniq e da me razbira i vinagi da me podkrepq ne mislq, 4e cveta na kosata ili o4ite moje da e opredelq6t

Супер фен
    темата не е за перфектен човек ... а за идеалната половинка ... има разлика

за мен идеалната половинка е тази с която ще се допълваме взаймно, ако случаино един от двамата допусне грешка другия да може да реагира достатъчно бързо и ефективно и да предотврати лоши последствия, да ме разбира (както и аз нея), ест. не може без спорове, това показва че сте отделни личности и всеки има мнение, важното е накрая да стига до разбирателство

да има искрена и чиста любов

за това как да изглежда ... нямам критерии, важното е да ми хареса в лице и тяло

секса : ест трябва да е на ниво ... но в една дълга връзка секса да не е на нивоп са виновни и двамата партньори, по опитния от двамата просто трябва да научи другия на някой неща а и да се приспособи към това което се харесва повече на парньора

мисля че до мен е перфектното момиче
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Град
    Бургас
    за мен точно сега перфектното моче е гаджето ми
    OnLy God CaN Judge Me !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Перфектният човек /мъж или жена/, трябва да е интелигентен, амбициозен, способен да обича, да бъде верен... и да е сладък
    Аха, но той ако можеше да се опише. В смисъл да речем моя приятел не отговаря на всичко, което исках едно време, но като го погледна виждам, че той е всичко, което съм искала.

Голям фен Аватара на Devilka
    Добро телосложение,приятен на вид ...
    За мен това е приятелят ми - неповторимо красиви зелени очички,прекрасно стегнато тяло с най-сладкото коремче с плочки...въобще на визия е невероятен..неслучайно само се обръщат след него... но за мен не е важен само външният му вид,разбира се.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Няма перфектни хора...трябва просто да се научим да обичаме човека до себе си въпреки недостатъците му

Супер фен Аватара на rakiQ
    няма такъв нооо
    да има хубав външен вид,добро държане,добър характер,добър начин на обличане...

Интересното е че всички изтъкват само външния вид и материалните възможности!!! На къде сте тръгнали??Човека до вас може да е мн красив и богат но ако на характер е отвратителен или не комоникира няма да издържите много дълго с каквито и да е нерви.Колкото и да сте търпеливи и издръжливи...Няма перфектни хора,няма идеални хора...Всички си имат недостатъци...Както физическата така и вътрешната красота е много важна,качествата,характера ,разбиранията....Трябва да споделяш еднакви интереси с човака до себе си за да имате пълноцена връска и нормални взаймотношения...

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от ~CaLiCo~ *PepS* :P
    of..... perfektniq li 4erni o4i4ki,tymna kosa,6okoladow ten... fitnas maniak ot nz si kolko godini nasam ..izklu4itelno mil i dobyr...gotow na po4ti wsi4ko za men jalko 4e jiwee w drug grad i rqdko se wijdame ama kat sa widim si e samo mooooi
    При положение, че моя е луд по бодибилдинг, ще ти кажа само - внимавай какво си пожелаваш. Химиите са си направо наркотик и става мноооого лошо като дойде време да се спират

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от macka123

Сега за др не се сещам

Със сигурност има такива, но едва ли ще са много. Пък и не е нужно да е съвършен човекът, за да го обичаш. Понякога е сладко да си имаш недостатъци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си