- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Перфектната половинка ?
Как според вас трябва да изглежда перфектният мъж/жена ??![]()
ObiChaM kindergarden !!!
Ми незнам като срещна някой перфектен ще ти кажа...разбирай никога...
Нз според мен темата не е за тук ама КаРаЙ дА вЪрВи!!!!!![]()
![]()
![]()
Ми....невероятно тяло...Стегнато....Коремче с плочки...Тъмна кестенява коса...съвсем късичка...ярко сини очета...Мил , Нежен , Богат , Верен , Интелигентен , Търпелив , Страстен , Да не пуши , Да не пие , С по 1-2 къщи на всяко хубаво кътче за земята ,
Сега за др не се сещам
Но едва ли има идеален човек!!!
Перфектният човек /мъж или жена/, трябва да е интелигентен, амбициозен, способен да обича, да бъде верен... и да е сладък![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Едва ли? О, такива идеални, каквито си ги описала, познавам поне 10ина! ”Едва ли”....Първоначално написано от macka123
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ima 1000... takiva temi i na vsi4kite otgovorite sa NQMA TAKIVA!!!
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
jjjj
ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ...НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ...НенАвИждАм ЗабРанИ - пРи МеН нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш Не оТкАчАш Ли КажИ...?!
spored men perfekten 4ovek nqma,no Toi trqbva da umee da me razbira i da e vinagi do men kogato imam nujda ,awe ob6to vzeeto tova![]()
Няма перфектни хора! Перфектен е този, който ме смята за перфектна, или поне ме обича такава, каквато съм.
suvur6enstvoto e v nesuvur6enstvata![]()
Няма съвършени хора![]()
idealniq e da me razbira i vinagi da me podkrepqne mislq, 4e cveta na kosata ili o4ite moje da e opredelq6t
![]()
темата не е за перфектен човек ... а за идеалната половинка ... има разлика
за мен идеалната половинка е тази с която ще се допълваме взаймно, ако случаино един от двамата допусне грешка другия да може да реагира достатъчно бързо и ефективно и да предотврати лоши последствия, да ме разбира (както и аз нея), ест. не може без спорове, това показва че сте отделни личности и всеки има мнение, важното е накрая да стига до разбирателство
да има искрена и чиста любов
за това как да изглежда ... нямам критерии, важното е да ми хареса в лице и тяло![]()
секса : ест трябва да е на ниво ... но в една дълга връзка секса да не е на нивоп са виновни и двамата партньори, по опитния от двамата просто трябва да научи другия на някой неща а и да се приспособи към това което се харесва повече на парньора
мисля че до мен е перфектното момиче![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
за мен точно сега перфектното моче е гаджето ми![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Аха, но той ако можеше да се опише. В смисъл да речем моя приятел не отговаря на всичко, което исках едно време, но като го погледна виждам, че той е всичко, което съм искала.Първоначално написано от ^Sam90^
Добро телосложение,приятен на вид ...
За мен това е приятелят ми - неповторимо красиви зелени очички,прекрасно стегнато тяло с най-сладкото коремче с плочки...въобще на визия е невероятен..неслучайно само се обръщат след него... но за мен не е важен само външният му вид,разбира се.
Няма перфектни хора...трябва просто да се научим да обичаме човека до себе си въпреки недостатъците му![]()
няма такъв нооо
да има хубав външен вид,добро държане,добър характер,добър начин на обличане...
Интересното е че всички изтъкват само външния вид и материалните възможности!!! На къде сте тръгнали??Човека до вас може да е мн красив и богат но ако на характер е отвратителен или не комоникира няма да издържите много дълго с каквито и да е нерви.Колкото и да сте търпеливи и издръжливи...Няма перфектни хора,няма идеални хора...Всички си имат недостатъци...Както физическата така и вътрешната красота е много важна,качествата,характера ,разбиранията....Трябва да споделяш еднакви интереси с човака до себе си за да имате пълноцена връска и нормални взаймотношения...
При положение, че моя е луд по бодибилдинг, ще ти кажа само - внимавай какво си пожелаваш. Химиите са си направо наркотик и става мноооого лошо като дойде време да се спиратПървоначално написано от ~CaLiCo~ *PepS* :P
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Със сигурност има такива, но едва ли ще са много. Пък и не е нужно да е съвършен човекът, за да го обичаш. Понякога е сладко да си имаш недостатъциПървоначално написано от macka123
![]()