- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато видите гаджето си...
Какво е първото нещо,което правите,когато видите гаджето си?
ами целувам ги,поемам първа инициативата,щото кой знае колко ше го чакам ако го оставя![]()
Аз отварям вратата на колата докато се качвам казвам здрасти и веднага след тва го целувам , но все пак първо е здрастито.![]()
celuvam go i ne za6toto toi ne go pravi a za6toto vednaga nalita za ne6to drugo nqaa zna4enie kade smenz prosto za5ro taka pravi
![]()
I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
За мен парите са средство, а не цел,
впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......
Затичвам се към него, хвърлям му се на врата с риск и двамата да се изтърсим на земята и му лепя целувкаПо-често по бузката де, предпочитам гушките пред целувките.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
spoko i az s1m taka sПървоначално написано от Em0o_pRinCe§s
mn si obi4am bebeto
![]()
![]()
NO COMMENT
radvam se 4e nesam edinstvena
![]()
![]()
I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
За мен парите са средство, а не цел,
впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......
зависи от гаджето....ако наистина съм хлътнала му се хвърлям да го гушна и да си го цункам :P
ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ...НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ...НенАвИждАм ЗабРанИ - пРи МеН нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш Не оТкАчАш Ли КажИ...?!
amiii nz 4uvstvam se vinagi mn dobre kato go vijdam....cunkam si go...gu6kam go...mn mu se radvam ,kakto i toi na men....![]()
![]()
![]()
Ако го засека случайно да се е запътил на някъде без да знам Го питам къде утива и ако отг. е достатъчно добър,че да ми повярва,че му вярвам го целувам!
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
аз съм свободен човек вече, за моя радост и немам гадже![]()
![]()
Ее,що не си написал "гушкаш го.."![]()
ем както някой беше написал по-долу...зависи от гаджетОо... ама...аз по принцип съм като naMy4Ho_KoTe както е написала ..![]()
:P :P:P:P:P![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
и аз съм така :PПървоначално написано от beleg na vrata
![]()
Първо му казвам здравей и след тоа в повечето случаи го целувам.
Първоначално написано от N0Rull5
![]()
![]()
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първо здравей после останалото.Вече няма да го оставям той да е пръв,защото е малко станен и си ме подминава![]()
Ами като го видя, го гушвам и го целувам и му казвам, че го обичам![]()
skusvam ot gu6ki i cunki![]()
![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Както ми дойде! Понякога я целувам, понякога я прегръщам, понякога само "здрасти". Зависи от настроението ми, а и от етапа, на който сме с гаджето.
+1 но нве е като да 4акам той да го направи, просто винаги срещата започва с целувкаПървоначално написано от Black_Rosse
![]()
Първото нещо, което правя когато го видя е да го целуна и да го прегърна![]()
![]()
>>> House Music <<<
целувам го,но понякога той ме изпреварва![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.