- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Тайната награда на Слави
http://zazz.bg/play:135e824b
Kakvo 6te kajete za nagradata![]()
Дали Метин не съжалява ,че се е прекарал с едно ферари:P
![]()
Това е ФЕРАРИИИИИИИИПървоначално написано от лимонче
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
O,новата награда е страхотна!Предпочитам я пред Ферарито!(е,и него няма да откажа)![]()
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир
Малее блазе им на тия дет ще имат честта да се борят за тази награда,а този който я спечели... ъъъ няа ли да можи да ме земе и менеНа мене по ми харесва тази награда отколкото ферарито.. доста по-голяма е тръпката да обиколиш света и да си имаш яхта..и... уаа искам и аз пък!
![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Ойй мамааааааааа...... Бе Славито си е пиччччч![]()
Let The BEAT Control Your Body
tazi godina nagradata e dale4 po-hubavane mislq 4e ima 4ovek koito nqma da zavidi na tozi koito 6te spe4eli [-o<
Не си заслужава и ферарито беше малко според мен,за целия труд който положиха и трябваше да представят условията в хотелите,при които победителят ще бъде
И да дадат снимка на тая яхта
миии по-ми харесва, а пък ако някой тооокова много предпочита ферарито, да продаде яхтата....
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
абе за каква яхта става на въпрос?щото ако е като тази на Здравко от ББ1...![]()
иначе околосветското...УОУ!това е една страхотна награда.без яхатата обаче наградата щеше да е много малка.все пак едно Ферари си е бая пари...
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥