- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той се държи отвратително с мен.
земи един патлак и му кажи като натиснеш спусъка "додж дис мадафакааааа!"
Аз все още имам този проблем..сорка не съм измислила решение ама като го измъдря ще ти дам съвет!![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
мацка защо не направиш така - неискай да късате окончателно а просто се разделете за известно време - той ако те обича няма да издържи и ден без теб!иначе и при мен е нещо подобно положението!та значи - дръж се студено с него!не го търси!прави се че не ти пука за него!а той ако изпитва нещо към теб няма да издържи и немисли че неможеш без него!разбира се че можеш преди да сте се събрали как си можела без него?научи се да гледаш себе си преди него!и недей да го търпиш не си заслужава!
а причина за държането му ... може би го търсиш доста често и има нужда да е сам. или може би е сигурен в това че няма да го оставиш и не му пука как се държи!
Break up !
Ми поговори...действай-кръшка ахахах
Не бе сериозно поговори с него,питай го защо така,и ако не каже бой по главата с книгата или списанието а или със шпатулка
Nope...i can't
Кажи му го! Кажи му че не ти е приятно да се държи така с теб...ако му пука за теб .. би тряало да престане..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Пилето ми!Първоначално написано от denied
Иначе по темата. Докато "тичкаш" след него, никога няма да спре да се държи така.
единствения съвет който мога да ти дам е ... да се държиш и ти гадно с него ... к0гато той го прави ... или да му "биеш шута "
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Според мен, така се държи защото е сигорен, че те притежава и е убеден, че го обиаш и не можеш без него. Просто се опитай да му докажеш, че не си напълно негова, и че можеш без него . Не му се обаждай дръж се безразлично излизай с приятели без него и виж ка ще реагира на това. Ако не обърне внимание означава, че не те обича и иска да скъсатеНакарай го да ревнува.УСПЕХ
![]()
Явно не го е грижа за теб, щом се държи така. Не ти трябва такъв човек, по-добре си намери някой, който наистина ще те обича и ще държи на теб![]()
Бях сигурен, като прочетох заглавието "Приятелят ми се държи отвратително с мен", че после ще видя "Много го обичам"! И познах!Слаб характер си, какво повече да ти кажа. Няма и да го зарежеш в скоро време, дори и да продължи. Ще си плачеш и така ще си мине всичко, докато на него му писне. И после наново, като се върне при теб (а ти ще го приемеш), ако не си намери нова пу*ка и така.
![]()
Не прочетох вс отговори... Ето моето решение на проблема - Имала съм много разочарования и подобни проблеми. Ако смяташ, че не искаш да си с човак, който не те обича, дай му условие и постави връзката ви на риск, ако не се промени по-добре си намери накой, който наистина ще те цени. Чесно казано и моето гадже като обещае нещо му държи влага 3-4 дни и после пак същите истории, но все пак показва колко ме обича и прави доста компромиси заради мен. Ако гажето ти не се стегне след като си поставила връзката на риск значи на него не му пука.. А и лично ти за себе си си помисли защо търпиш това неуважение и всичките ти унижения след като не се чувстваш добре с този човек. На практика аз разбрах, че ти си много силно привързана, но не разбрах към какво.. Към безразличието и арогантността му ли.. Май напоследък друго отношение не си видяла от него. Поговори сериозно с това момче. Кажи му, че не можеш да продължаваш така и че ако иска да е с теб ще трябва да се промени, но не за ден или два, а за постоянно. Даването в една връзка трябва да идва и от двете срани.. при вас май само ти се раздаваш, а той получава и ти отвръща с безразличие и лошо отношение, с което само те наранява. Запитай се заслужава ли си? Все пак може и да го обичаш, но отй дали те обича? Трябва сериозно да поговорите! Не се унижавай само защото ти е завъртял главата и сега "припкаш" по него. Момчеатата са горделиви и много лесно си вдигат самочувствието. Като е видял, че му огаждаш и че ти пука супер много, е започнал да те върти на малкия си пръст. Ти сама осъзнаваш колко се унижаваш, а той само се радва на това.
Едно ще ти кажа-насили се за малко поне да не тичкаш след него,прави се на "недостъпна",играй "кучката",покажи му че той със сигурност не е последният мъж на този свят за теб.Нещо като "с твоите камъни по твоята глава"И мога да ти кажа(поне при мен беше така),че ще иска по всякакъв начин да спечели вниманието ти отново.Нека той да те преследва,а не ти него.Опитай това и мисля че ще бъдеш доволна от резултата \
/ Айде успехиииииииииииииии!
Я сподели,какво точно прави че те наранява?!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
+1 абсолютно вярно!!!Първоначално написано от Dundy
![]()
![]()
Хващай си пъртя.В край на сметка живота е пред теб,ще срещаш хора и хора и ако позволиш от сега да те мачкат и тъпчат ,цял живот ще си така. И като те зареже какво ? Ще ти е гадно 1-2 -3 седмици,ще се наревеш едно хубато и така... Не съм чула от любов някой да е умрял и въпреки ,че мн добре те разбирам колко е трудно и колко усилия изисква ,колкото по- рано си заминеш от него,толкова по -добре за теб
В подписа ти пише че ходите от 1 година??? Това е мн време и мисля че наистина има причина. Питай го, ако не дава свестни отговори му тегли майната![]()
Ходим от 2 години,не от 1.Еми причините аз ги разбирам...поне се опитах...без той да ми ги казва.Просто може би наистина аз искам прекалено много от него...нз![]()
В момента една приятелка има такъв проблем.Много е гадно,гаджето й само я наранява и пренебрегва.Аз й казах 4е може би му има не6то и да го остави за няколко дни.![]()
аре не бъди малко дете,как може да си с човек ,който те наранява и пренебрегва.да не би да е единственото момче .