.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Как мина първия мъчебен ден?

Е?Разкажете.. Ще ви зимат ли от вакнциите,ще съкращават ли материала при вас,какво ще става... А и как си изкарахте днеска?!Демек първия ден На нас класната вика,че кфото решат "господата"от министерството,тфа ще става.. Демек тя незнаела нищо.. Но едва ли ще съкратят материала...Щото после за матурите кфо ще правим?! Там така.. Иначе тъпо си прекарахме...Не ми се ходи на даскало,свикнах си тфа... Ебати кфо е тфа по тъмницата да се прибираме.. ПфФф
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    София
    зле,отвран напро блаа

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    нормално, въпреки че учихме и вчера, тоест тва беше втория учебен ден. ееее, разбира се, СКУЧНО, но това се подразбира...

нищо особено кво да е на даскало :P само една учителка каза,че са правили стачка заради нас мхм
    ThE bEsT aNd ThE mOsT bEaUtIfUl ThInGs In ThE wOrLd CaNnOt Be SeEn oR EvEn ToUcHeD.ThEy MuSt Be FeLt WitH ThE hEaRt ;>

Град
    Elit Way School
    ами гадно т.е. видях се с приятелки беше яко смяхме се, базици и така общо взето супер, ама часовете по хронологически час до 3-тия после по 50мин две големи и общо взето цялия ден на училище бях от 8 до 16.30 8часа утре 9 става все по - гадно и така до 16-ти или целия месец така се говори мн гадну

v na6to u4ili6te nikoi ni6to ne znae kazvat, 4e ministara 6te re6i veroqtno drugata sedmica

Мега фен
    Град
    София
    В мойто даскало си учехме редовно и нямаше стачки,така че днес си беше обикновен ден
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    На мен това не ми беше първият учебен ден.. Ние вече трета седмица си учим напълно нормално.. Но пък за сметка на това днес си изкарах супер яко.. първо, че имаше мнооого хора в автобуса.. и не бяхме само ние и тук таме някоя баба или дядко.. Второ, Някакси днес всеки днес беше приповдигнат... трето, въпреки, че не спах много през изминалата нощ сутринта се събудих нормално.. и доста чудно ми е сега, че студът не ме разстрои.. а напротив.. зарадва ме Абе.. днес ми беше перфектен ден.. Беше забавно.. почти никой не мърмореше ходихме на кафе една доста готина групичка хора.. И въпреки контролното по английски и 2та часа математика.. пак ми беше

Ужасно беше... Всички са сдухани... учителите са изнервени на макс... Говорят само за съкратения материал, за миналото време и за входните нива.. просто допълнително доизнервят обстановката. Първи ден е, а се прибрах с адското главоболие. А утре имам 2 входни... Нязнам как ще се издържа
    Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!

Повече от фен
    Град
    София
    Оууу, беше гадно Не са казвали нищо за това дали ще съкращават метериала, за ваканциите също никой нищо не знаеше...абе неорганизирана работа...
    А иначе беше наистина гаднооооо ...сутринта едвам станах, едвам се завлякох до даскалото (направоо умрях от студ) и като за капак правихме контролно по изобразително изкуство

Мега фен Аватара на Blab
    Няма да ни съкращяват ваканциите, няма да учим в събота, няма да ни съкращават материала.
    Днес имах час на класа(за първи път от 7-ми 5 години ) - обсъждахме некадърните управници.После срещнахме новата учителка по информатика(ще учим уеб дизайн )Та, мина добре. Имаме нов директор, отново временно-назначен.

Повече от фен
    Мина хипер обикновено и нормално, не беше по различен от всеки един учебен ден...всъщност-не ме ебе какъв е... Денят в даскало не е мега-якото парти нито пък е адският спек(не бих го нарекла мъчение) той е просто учебен ден и такъв трябва да бъде-внимаване в час, малко лафче,хилеж, хапване, пушене на цигарки, малко козче за разведряване и дебилстване-който кфото му се прави .За другите изцикляния има определени места и време.
    А за ваканциите- коледната няма да я пипат, но другите ще ги съкратят брутално.Надявам се поне да не вкарат филма с учене в събота, което за сега е малко верятно.

Град
    PLOVDIV

maturi

na nas sashto dnes ni beshe parviq ucheben den.Neznam kakvo shte stava,dali shte sakrashtavt vakanciite ili ne,ili pak dali shte sakrashtavt materiala.Tova,koeto me pritesnqva nai mnogo sa maturite.Prosto kakvoto i da stane ne vijdam kak shte se podgotvim.A i ne e chestno.V kraina smetka nie uchenicite ne sme ravnopostaveni, nqmame ednakav broi chasove po maturitetnite predmeti i nz kakvo shte pravim.Napravo me e obhvanala panika i mi idva da se gramna.Imam chuvstvoto , che poveche ot polovinata nqma da zavarshim.Vasheto mnenie kakvo e?
    IT'S MY DREAM

Мега фен Аватара на sasha_90
    За мен беше втория "мъчебен" ден.Вчера-първия ден мина тъпо,цял ден не спрях да се смея много ми беше весело. Доколкото ни каза г-жата по БЕЛ директорката и учителите щяли да решат дали ще ни режат от ваканциите.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Тъпо. Мина тъпо. Деа къде се набутах

Та мина много тъпо. Все същото. Едно и също всеки ден. Всяка секунда е копирана едно към едно от предишния ден... от предишната година.. всичко. Дам, мина тъпо.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен
    Град
    в килера
    Имахме 8 часа и се прибрах чак в 9 без 20 иначе мина тъпо както винаги, но изобщо кога ли е било интересно... не може да се каже че учихме сериозно, направихме преговор по няколко предмета, не ни преподаваха по 5 урока (освен тази по БЕЛ), не говориха за стачката и за съкращаване на ваканциите, не бързаха за никъде...

Мега фен Аватара на Blab

Re: maturi

Цитирай Първоначално написано от lady di
    Vasheto mnenie kakvo e?
    Че ще паднат.

Супер фен
    Не ми беше първи..

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Избутах го някакви. на 15тата минута от вскеи час си поглеждах вече часовника.. както чуех звънец димда ме няма.Единственият ден с готина програма и той е развален.Пак ни разместиха часовете.Видях куп неприятни хора... За радост част от входните са отменени, други не.. Директорката мина и каза,че учителите че си преструктурират материала и висчко ще се вземе и няма да има проблеми.. пък ще видиме.. представях си го по-зле като цяло.Е утрешният ден ще оправдае очакванията ми...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    Pays de la Loire
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    В мойто даскало си учехме редовно и нямаше стачки,така че днес си беше обикновен ден

Цитирай Първоначално написано от katttia
    Ужасно беше... Всички са сдухани... учителите са изнервени на макс... Говорят само за съкратения материал, за миналото време и за входните нива.. просто допълнително доизнервят обстановката. Първи ден е, а се прибрах с адското главоболие. А утре имам 2 входни... Нязнам как ще се издържа
    така е ...Аз имах входно по математика!!! И не стига, че днес ще се връщам по тъмно Вчера цял ден ме цепеше главата...А в даскало направо щеше да ми се пръсне!!!

Град
    над морето
    Имам едно неизвинено още от първия ден много обичам класната

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Отврат! Ходя с абсолютно нежелание на даскало...в клас ми е тъпо и постоянно ми се плаче и с никой не ми се говори..просто ужас..

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Тъпо. Мина тъпо. Деа къде се набутах

Та мина много тъпо. Все същото. Едно и също всеки ден. Всяка секунда е копирана едно към едно от предишния ден... от предишната година.. всичко. Дам, мина тъпо.
    при мен точно наобратно...няма как да е същото - 12 клас - най-дъртите кокошки и проскубани петли сме... отношението на даскалите е различно. Никой не бързаше, като изключим даскалката по бг(която заради матурите барза както винаги като муле пред майка си) супер мноо се смях на зайците и не само.. всички са някак различни.. Всеки имаше супер много преживявания да разкаже... от първия ден се почна с свободни часове , дупки и кафета.. Но и още по добре - повече време за обмяна на информация...
    ще ми е тъжно след 5-6 месеца... тая цялата олелия и кеф няма да ги има никога повече (не мисял да ставам даскал...)

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Pisahme ese po literatura kato vhodno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си