Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
Цитирай Първоначално написано от nofi
Ей, като почнете да се вживявате... Много се дразня на такива като теб! И класа ми е смотан, много при това, момчетата постоянно дразнят момичетата, ама само аз от целия клас не им се впрягах и ме оставиха. Сега ядосват само останалите. Накажи простака с мълчание дето има една дума. Не е нужно да показваш на хората, че си номер едно. Ако се чувстваш като номер едно е достатъчно само ти да си го знаеш, останалото е избиване на комплекси! Стегни се щото май хорицата от класа ти просто са купонджии хора, които се забавляват, а вие сте залюханите в случая!
Те птосто са тъпи и се лигавят .. Днес една ми каза Мастия защото само а зот цлеяи клас имах 5.50 на диктовка по АЕ..... А не сме смята м за сдухана и комплексарка защото когато с ъм с прияятели и хора сре д котйо мие рпоявтно ставам просто адсакта ... ( лигавя се , купонявам си правя си кефа)
Ами няма начин навсякъде има такива комплексари..но явна в твоя клас са в повече..На всични ни е познато "Ауе зубар"като имаш 6 ..еми тва го казват от завист ..Не мога да разбера за кво им се хващаш на простия акъл?! ..Накажи простака с мълчание.. и аз съм от СТЗ и знам що за хора има в Васил Левски..чудя се ти какво правиш там ..И във МГ има паралелка с биология щом си решила да се занимаваш с това трябваше да пробваш и там ..