.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Дервишово семе

Учи се в 8ми клас,първото произведение в литературата...Ако ми разкажете за кфо се разказва който знае ще е перфе,щото е дълго и няма кога да го чета... Мерси.Разкажете най-важното! :P
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Не е дълго!!!
    Разказва се за едно моче и едно момиче, които се женят на много ранна възраст, обаче... кхъм... така да го кажа в първата брачна нощ не правят нищо... досещаш се предполагам, и после братята на момичето научават за това и я дават на един богаташ да се ожени за нея, и после тя си ражда дете, момчето също се жени пак, има си дете. Накрая съпруга на мацката се разболява, а Мъжа и помага в грижите за него и това е... А той все не умира и не умира...

Мега фен
    Град
    София
    Много си эле ,ама много
    Четете бе хора,четете..
    Нали го иэучаваш,трябва да го прочетеш.Не эалагай все на помоща на хората,раэчитай на себе си.А и си ученичка,не е толкова трудно да прочетеш 2-3 листа от учебника...
    Много си эаета,миличката.Откъде намираш време да пишеш във форума и да пускаш куп тъпи теми
    Пфу дееба
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Поставят се на изпитание родовите ценности и морал.Главния герой е раздвоен,между това,дал да поеме дъга към предците и фаилията или да предпочете личното си щастие.

Една безкрайна дилема,чието разрешение,всеки намира сам за себе си.Вземи попрочети малко,никак не е дълго,така няма да придобиеш реална представа.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Elit Way School
    само ще кажа, че това е едно прекрасно прозведение и трябва да се прочете, защото както сама си изградиш представат за него никой друг не можа да ти я изгради

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    По-добре сама го прочети, не е чак толкова дълго, а и е много интересно, така че няма да разбереш точно за какво става вапрос ако някой друг ти го разкаже

Малее...представям си като трябва да четеш "Преди да се родя" какво ще става...
    Let the beats control your soul...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от gorska
    Не е дълго!!!
    Разказва се за едно моче и едно момиче, които се женят на много ранна възраст, обаче... кхъм... така да го кажа в първата брачна нощ не правят нищо... досещаш се предполагам, и после братята на момичето научават за това и я дават на един богаташ да се ожени за нея, и после тя си ражда дете, момчето също се жени пак, има си дете. Накрая съпруга на мацката се разболява, а Мъжа и помага в грижите за него и това е... А той все не умира и не умира...
    за тфа са разказва общо взето ама земи седни си на газа и го прочети ше ти е поече от полза
    OnLy God CaN Judge Me !

Чете се за 10 минути! Бях го прочела през междучасието и много ми хареса. Това е много пленителен разказ. Така че седни и го прочети! Все пак книгите не хапят.

Голям фен Аватара на 50cent
    nie sega sme na tazi tazi tema i gospojata kato po4ne da razkazva i nie se pukame ot smqh 6toto si praim bazici 4e geroq v razkaza izkal da se 4ukat ili puk tam kadeto neznael za kvo bila kruvta abe vuob6te razkaza e nai glupaviq koito sum 4el az ne 4e sum 4el nqkoi ama mi se struva tup

Цитирай Първоначално написано от shivacheva
    Малее...представям си като трябва да четеш "Преди да се родя" какво ще става...
    И аз т'ва си помислих...не може да ти се разкаже и да запомниш всичко...даскала все ще те пита за някой определен момент,който например не е разказан..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си