- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кой готви у вас
ами в нас баща ми готви..на нас с майка ми не ни дава да припарим до кухнята.. иначе аз чат пат правя кекс и разни други вкусотийки..
![]()
Аз,
не готвя!
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
майка ми.
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
мама сао
аз мога да готвя само яйца, cheese cake, прегорели макарони , курабий , таратор и тва сао![]()
пък мама ми готви манджии![]()
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
Майка ми и понякога аз
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Майка ми, но понякога и аз.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Аз се въздържам да гласувам в анкетата, щото като се замисля майка ми и баща ми готвят и се редуват. Майка ми като е почивка цял ден стои вкъщи и готви по 3-4 неща наведнъж, едно се пече във фурната, друго се пържи в тигана, трето го кълца на дъската... Та като почне работа да има храна за дни напред.Когато работи до късно и се прибира по нощите, обикновено баща ми готви и никак не й отстъпва, направо се бият у нас за титлата главен готвач.
Баба ми понякога готви, като дойде да ни види, а аз освен да нахраня себе си с един посредствен таратор, друго не мога.
![]()
Майка,но аз по често![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Маминка и аз отвреме-навреме се изживявам като готвач![]()
еми най-често мама.баба като готви ни носи,както и леля(живеем много близко)понякога,когато мама е заета тати прави яйца или картофи или взима готово нещо...Кака последно време се опитва да готви.Аз нямам никави мераци....Та всички без мене![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Майка ми, но когато я няма си готвя сама. Баща ми също готви, но в неговия апартамент.
Всяко вдишване е квадратче към теб...